Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10939
View
129
Reply

Apa Adik Neelofa Rasa Bila Keluarga Digelar ‘Kardashian Kelantan’?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 09:39 PM | Show all posts |Read mode
Sebut sahaja nama selebriti terkenal, Neelofa bukan sahaja bekas pengacara MeleTOP yang menjadi perhatian malah, ahli keluarganya yang lain juga turut dikenali ramai.


Dalam pada itu, Ameera Khan dan Athisha Khan antara yang paling popular. Boleh dikatakan kedua mereka sering menjadi perhatian di media sosial biarpun bukan seorang selebriti.




Kredit foto:





Baru-baru ini, Atisha Khan dilihat ada memuat naik video menjawab soalan yang diajukan oleh pengikutnya di Instagram. Namun, satu soalan ini menarik perhatian apabila keluarganya digelar ‘Kardashian Kelantan.


Meskipun Atisha dilihat teragak-agak untuk menjawab soalan berkenaan, namun dia memberikan jawapan jujur dimana dia tidak ambil peduli dengan gelaran diberikan netizen.


Ujarnya, mungkin gelaran itu diberikan kerana jumlah ahli keluarganya yang ramai dan mungkin juga kerana pelbagai ‘drama’ yang berlaku dalam keluarga mereka.

“Saya tak tahu, saya tak peduli sebenarnya. Sebabnya saya tak rasa sesiapa cuba menjadi seperti orang lain pun. Saya tak pasti. Kalau bukan kami pun, sesiapa sahaja boleh diberi gelaran tersebut. Tapi kali ini, kami yang kena,” katanya.







Dalam pada itu, gadis berusia 23 tahun itu berkata dia kini sedang belajar cara untuk tidak mengendahkan kata-kata sedemikian, namun dia mengakui dirinya seorang yang susah untuk menepisnya.




Sumber: RotiKaya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa masin2 budu kut {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Family paling sangkak dekat Malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadah kardashian kelate plak?muka ala ala rohingya...iol vote "rohingya budu"
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara ckp mcm looopa eh whateva la paki
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:54 PM | Show all posts
defination of "money cant buy class"...family sangkak ni mmg tak de class betul...
duit bekepok tp perangai pprt...hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kardashian kelate boh.

“ i just literally can’t trust Kim anymore, she is so negative, she is destroying my vibes” ( baca dalam nada kourtney kardashian)
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp dlm byk2 kardashian klate clan rasanya sheols yg plg sempoi & simple...& educated. Berbeza btol dgn adik & kakak2 sheols yg bimbo.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak twitterland kata more like Kartinis Merentan  
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:17 PM | Show all posts
kim karadshian tu siapa? awek kim jong ung ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 22-1-2021 02:17 PM
kim karadshian tu siapa? awek kim jong ung ke?

kanye west panggil kris jenner kris jong un
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cikperiukkera replied at 22-1-2021 09:14 PM
Tp dlm byk2 kardashian klate clan rasanya sheols yg plg sempoi & simple...& educated. Berbeza btol d ...

Dia saja yg educated eh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan kardashian tapi KERAKSHIANS..dasar nektini kentut
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:27 PM | Show all posts
Perlu ke nk amik tau pendapat die?
Cube la jgn famouskan org2 bodoh camni.
Bg free publisiti buat ape
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ni nak tanya la, mmg KPI editor cari kat benang bodgos ni sehari 1 benang family sskjp ker?? esok apa tajuk benang sskjp?? listkan untuk sebulan terus boleh tak?? senang aku nak taip komen in advance......
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suke sheols sejak sheols gelak2 dalam vid harimau nangis tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:34 PM | Show all posts
ellejo replied at 22-1-2021 10:20 PM
kanye west panggil kris jenner kris jong un



nigga body cantik, tapi apam dia letak apa sampai tembam sgt pakai minyak kelapa dara kut. kaka tak suka body cmni, kaka suka aktres demi moore classy dan menawan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 22-1-2021 10:34 PM
nigga body cantik, tapi apam dia letak apa sampai tembam sgt pakai minyak kelapa dara kut. kak ...

Wowww tembam nye apam!! Pakai kotex kew tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
A level dapat straight As ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 22-1-2021 10:11 PM
kardashian kelate boh.

“ i just literally can’t trust Kim anymore, she is so negative, she is d ...


I just literally can’t trust her anymore, she is so literaly negative, she is literally destroying my  vibes literally...

Literally tu kena ulang byk2 kali... klu  klate version mamazat's clan plak

Aku dok caye dooh ke dio... bodoh anak  anying  belako puok mung ni..babi... betina melayu bodoh.. puok mung bodoh.. baso gilo.. baso babi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list