Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
9945
View
74
Reply

Edisi: Pelakon/model terpaksa menjual Stoking demi Meneruskan Kelangsungan Hidup, Girlfriend Moroccan sudah ciao ke Turkey!

[Copy link]

Author: Qatrunnadaain    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Qatrunnadaain at 22-1-2021 09:32 PM

Seorang pelakon/model terpaksa menjual Stoking demi Meneruskan Kelangsungan Hidup, Girlfriend Moroccan sudah ciao ke Turkey, apa jadi pada plan YouTube channel berdua?

Gigih buat poll dulu canang nak share video travel sama2. Kesian, tak travel ke Turkey bersama girlfriend Moroccan.

Sudah tiada job kah?

Semakin sendu kah?

Gigit jari kah?

Berputih mata kah?

Pelamin anganku musnah kah?

Hehe....  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aritu lalu igexplore iols, ada je dia up gmbo gf nyer..bila gf nyer ke turkey tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak diplomat tu ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 22-1-2021 09:30 PM
aritu lalu igexplore iols, ada je dia up gmbo gf nyer..bila gf nyer ke turkey tu?

Bila tu bukanlah persoalan nya cuma kesian pada yang terlalu mempertahankan hubungan ituu.. gittuuu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 22-1-2021 09:31 PM
Anak diplomat tu ke?

Perhaps EX-diplomat is more it.. dah arwah juga..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 22-1-2021 09:36 PM
Bila tu bukanlah persoalan nya cuma kesian pada yang terlalu mempertahankan hubungan ituu.. gittuu ...

tu la tu..aritu terdetik jugak...kesiannya la dia ni, dok mengharap sgt..tapi tu la, hati dah suka sgt, nak buat camne..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooooooooo gf moroccan yg g holiday kat desaru dgn ehem2 eh???

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 22-1-2021 09:41 PM
tu la tu..aritu terdetik jugak...kesiannya la dia ni, dok mengharap sgt..tapi tu la, hati dah suka ...

Alasan tunda kahwin dia sebelum ni, sebab kakak gf bersalin tu paling insulting to anyones intelligence XD Kena bergame berkali-kali tapi gigih tunjuk bahagia sbb tak mau kalah dengan netizensss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 22-1-2021 09:46 PM
ooooooooooo gf moroccan yg g holiday kat desaru dgn ehem2 eh???

Huhuhuuuu

Dari desaru kita terbang ke istanbul kini kiahhhh...

Curlasttttt... last2 gigit jariiii hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:49 PM | Show all posts
who are yuss pelakon n model tersebut???
meols jauh ketinggalan ETS...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 22-1-2021 09:49 PM
who are yuss pelakon n model tersebut???
meols jauh ketinggalan ETS...

Takpe musim pkp ni mmg ramai tak naik keretapi.. hahaha.. cuols google tengok.. dengan kata kunci seperti di tajuk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls blh pk sorg je..tp xtao betul ke x
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Deris ke? Ke sape
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau nama chuols yang buka tered, artis lelaki yg mana lagi kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 22-1-2021 10:07 PM
kalau nama chuols yang buka tered, artis lelaki yg mana lagi kan

Kahkahh..

Jujur ni namanya nak follow up je.. nak tengok la video travel di youtube channel sebab masa tu gigih nak throw shades ke benang yang lepas.. tup2 si jantung hati dah bye-bye-bye ke turkey hahahaha..

Acaner tu sekaranggg.. XD
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni penah jadi model apa dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 22-1-2021 10:02 PM
Deris ke? Ke sape

Dh terang lagi bersuluh, hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 22-1-2021 10:12 PM
Dh terang lagi bersuluh, hehehe..

Oooo idris elba. Wakakaak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 22-1-2021 10:02 PM
Deris ke? Ke sape

Teruskan mengikuti benang ini cuols pasti dapat jawapan nya hahahah... style2 decoding ni lagi kelakar sebab ada kiasan2 hikss
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 22-1-2021 10:11 PM
Dia ni penah jadi model apa dulu

Dia sllu jd model catwalk sblm jd pelakon... klu ada kl fashion week tu sllu la muka dia kt pentas

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list