Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1694
View
19
Reply

"Belum Sunat Lagi Kau. Aku Potong Kasi Habis," -MK K-Clique 'Sound' Budak Bagi Gambar Anu

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 12:43 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, rapper dan anggota kumpulan K-Clique, MK mendedahkan ada menerima mesej tidak senonoh di ruangan ‘direct message’ Instagram daripada seorang individu yang tidak dikenali.


Seperti tidak serik, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin Hamdan, sekali lagi memaklumkan dia sekali lagi mendapat satu lagi mesej berbaur lucah, dipercayai daripada seorang kanak-kanak lelaki.


  



Menerus tangkap layar yang dikongsikannya di di Instagram stories yang sudah dikaburkan, individu tersebut dilihat seolah-olah seperti menunjukkan foto alat sulitnya.


Perkongsian tersebut ternyata mengundang rasa terkejut bintang ini.


Malah, MK turut menyifatkan kanak-kanak tersebut tidak sepatutnya berkelakuan sedemikian.




Kredit foto: IG




“Kecik-kecik kau begini sudah. Belum sunat lagi kau. Aku potong kasi habis tu bikin steam masak limau nipis kasi kau makan balik.


“Hahahahaha, stress aku sumpah budak-budak ni. Mental aku. Hahaha,” kongsinya.




Kredit foto: via media Hiburan


Jelas penyanyi lagu Mimpi itu lagi, perkara tersebut ada kalanya membuatkan dirinya berasa agak tertekan.


Dalam perkembangan lain, MK dikhabarkan bakal muncul dengan single terbarunya yang berjudul Ciao hasil kolaborasi bersama rapper senior, Joe Flizzow dan penyanyi antrabangsa Korea Selatan, Jay Park. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakutkan bebudak zaman skrg nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaiklah jay park nak berkolaborasi dgn
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 01:18 PM | Show all posts
alaa... nak  yg mk punye masak stim limau nipis....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Diam2 dah la... Iols selalu jua dapat gambar zakar, iols diam & delete. Yang menarik bentuknya, iols simpan. Kalau ada orang mintak, iols bagi yg gambar yg iols simpan tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 02:12 PM | Show all posts
si MK ni aku dah unfollow...pasal lately banyak sangat belanja video2 'dahaga' sbb rasa diri tu hot...naik geli tgk fanatik dia komen thirsty... takde apa menarik pun, dah kau sendiri jual modal seks...takyah lah marah kalau netizen naik stim dan hantar bahan lucah. Sbb kau meminta.

Ni semua cara dia nak panaskan nama je ni...petik DM2 thirsty utk buat modal berita. Seriously MK ni bukanlah talented mana... best lagi kawan2 dia yg lain dlm K-Clique tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:49 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 22-1-2021 02:12 PM
si MK ni aku dah unfollow...pasal lately banyak sangat belanja video2 'dahaga' sbb rasa diri tu hot. ...

Yang nyanyi dengan Azlina Aziz dan Liza Aziz akat ABPBH tu K-Klik jugak kan.. aku lebih prefer dia nampak sopan sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:58 PM | Show all posts
buragazz replied at 22-1-2021 02:49 PM
Yang nyanyi dengan Azlina Aziz dan Liza Aziz akat ABPBH tu K-Klik jugak kan.. aku lebih prefer dia ...

tu noki terpaling sedap, tauke nasi ayam
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 22-1-2021 02:12 PM
si MK ni aku dah unfollow...pasal lately banyak sangat belanja video2 'dahaga' sbb rasa diri tu hot. ...

i start cringe dia lps aktif sgt btiktok..video tiktoo smua acah hnsem adoii...mk2.. trus jtuh standard.. pastu suka showoff kasut mahai x hbis2.. noki gak yg cool..eh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 22-1-2021 12:59 PM
Terbaiklah jay park nak berkolaborasi dgn

kan..tp rasanya record asing2 tu..klipvideo pn rasanya jpark record asing gak..yela 2020 mana ada rentas negara smua kn..nsib la dunia dh cnggih smua blh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 22-1-2021 03:58 PM
tu noki terpaling sedap, tauke nasi ayam


yezzaaa .kita team Noki.. pndai masak lagi, bdn sedap, husband material sgguh kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 22-1-2021 03:49 PM
Yang nyanyi dengan Azlina Aziz dan Liza Aziz akat ABPBH tu K-Klik jugak kan.. aku lebih prefer dia ...

family background Noki smua baik2...beragama..sbb tu noki tu mcm sopan..mk ni mcm open, family dia pn
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:41 AM | Show all posts
follesegal replied at 22-1-2021 04:25 PM
family background Noki smua baik2...beragama..sbb tu noki tu mcm sopan..mk ni mcm open, family dia ...

Noki ni ke yang adik Sabhi Saddi?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-1-2021 01:34 PM
Diam2 dah la... Iols selalu jua dapat gambar zakar, iols diam & delete. Yang menarik bentuknya, iols ...

ewwwwww ko ni.agak agak la
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 23-1-2021 01:41 AM
Noki ni ke yang adik Sabhi Saddi?

yg adik Sabhi tu sorg lagi..Fareedpf.. yg suka rap omputih tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Saham mk dah jatuh, saham noki pula naik
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
waa. jay park laa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti budak2 sedang menemui jalan hidup ke arah gay ni. Bodoh budak2 skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:08 PM | Show all posts
budak2 zaman sekarang memang menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugak tunjuk kt sume org .. apa ni mk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list