Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15749
View
125
Reply

Edisi Sehauk Mana Fesyenmu: Michael Ong vs Sangdewi

[Copy link]

Author: chanthik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 09:21 AM | Show all posts |Read mode


Michael Ong


Rozisangdewi




Bagai langit dengan bumi , team professional pilihan Sangdewi VS Dream Team Pilihan Peminat
belum cerita Epie Temerloh dengan Nurul Shukor, jauh lagi hazab

I tak tahulah celah mana fesyen Siti sekarang "menyerlah" dan nampak "tak gemuk" when it's the complete opposite?
Hazab gila fesyen dia sekarang, nak kata memang ikut tekak Siti team SimplySiti sheols harum wangi semerbak je


Single Polls, Total 212 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 09:38 AM | Show all posts
Taste Rozi adalah hauk. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:49 AM | Show all posts
michael ong ni yg dlu byk buat baju utk siti kan...

senyap je dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:50 AM | Show all posts
Cantiknya tokti gambar dress hitam yg getty image tu

taste rozi mmg hauk n so acik2 kampung
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:51 AM | Show all posts
tapi tokti sebagai si pemakai,  x kn xtau mna yg elok n mana yg x elok?
mmg terus sarung je eh apa yg org suh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Hauk to d max ya taste rozi. Ntah2 siti yg nak camtu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
BOSAN! Skala nguapan utk topik ini di tahap sejuta yacchh dah bilion kali dibincangkan. Whats the point? Dah sejak azali taste sheols hauk. Soo??
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:04 AM | Show all posts
suka tengok penampilan siti masa konsert RAH tu. cantik to the max !!
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:07 AM | Show all posts
siti ni muka dia dah cantik...... pakai simple2 jer tp nampak neat n clean... cukup... tgk scha alyahya tu simple je pakai tp nampak high fashion......

jgn la di ikut sgt taste si rozi  kg banat mana tah diamnya........
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
So confirmlah disebabkan dewi rozi kan fashion tokti kelautan dalam..
Tengok sheols je la 20 tabung imej lagutu lagi, sikit pun takda perubahan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 10:09 AM | Show all posts
shuerin replied at 22-1-2021 09:49 AM
michael ong ni yg dlu byk buat baju utk siti kan...

senyap je dia skrg

Last heols buat baju untuk Siti is in 2018, ingat lagi masa tu punyalah excited heols nak bekerja semula dengan Siti
hasilnya, satu baju tu je yang dia reka untuk Siti pasca hijab, uols rasa siapa yang tak contact heshe balik untuk buatkan baju untuk Siti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 10:12 AM | Show all posts
lifeline replied at 22-1-2021 09:51 AM
tapi tokti sebagai si pemakai,  x kn xtau mna yg elok n mana yg x elok?
mmg terus sarung je eh apa  ...

Siti ni dia turutkan aje orang cakap apa, yang paling banyak mempengaruhi Siti tentu Rozi yach
I rasa Siti jenis yang fikir sheols pakai apa pun cantik, time sheols kerja dengan Min Luna tu berapa juta igstory sheols upload
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak bling2 tapi taknak nampak gemuk. Apoo??
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham lansung
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 22-1-2021 01:51 AM
tapi tokti sebagai si pemakai,  x kn xtau mna yg elok n mana yg x elok?
mmg terus sarung je eh apa  ...

Kan.. pelik jugak. Bukan sekali dua, berkali kali dah deal dgn mike ong ni dan fashion hauk. Mesti ambik ukuran badan, tak kan masa tu membisu si rozi je tukang cakap?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti zaman muda dulu body cantik gila..suka tengok
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:35 AM | Show all posts
mula2 baca tajuk ingat kn michael ang...rupa nye michael ong...

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
So selama ni fesyen hauk rozi tu la punya angkara... duit bnyk sptutnya dia kena ada stylist sorg... skg ni apa tokti pkai smua nampak murah n  gedabak
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebenaran yg pedih; kalau gemok bagi la baju dari designer mana pun akan kurang cantik. Kalau kurus, pakai baju pasar malam atau kain batik dgn tshirt pun cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 11:03 AM | Show all posts
suka baju tokti dalam gambar 1st tu.
dalam gambar pakai baju hitam simply siti tu macam rupa dek miwa pulak sekali tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list