Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15402
View
99
Reply

Teruskan Perniagaan Yang Diusahakan Bersama PU Riz, Neelofa Dilihat Kembali Mema

[Copy link]

Author: hell0jennie       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2021 03:25 PM | Show all posts |Read mode
Selebriti Noor Neelofa sememangnya berjaya dalam bidang perniagaan.

Perniagaannya pula semakin berkembang setelah perubahan demi perubahan beliau lakukan ke arah kebaikan.

Melalui satu platform yang digelar Markaz Tijaari, ia merupakan usaha bersama antara Neelofa dan Ustaz Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz, untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia dalam menambah hasil pendapatan.

Dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ketika ini, mereka cuba membantu orang ramai dengan membuka pendaftaran secara dropship.

Melalui penerangan di Instagram story Neelofa pada 20 Januari 2021, Markaz Tijaari dikira sebagai satu platfom untuk berkongsi rezeki.

Semoga usaha mereka ini dapat membantu ramai orang yang terjejas akibat pelaksanaan PKP ketika ini.

Dalam pada itu, melalui Instagram story Neelofa juga, dapat dilihat terdapat cincin yang dipakai beliau.

Namun, tidak dapat dipastikan jika cincin tersebut adalah yang sama ketika Neelofa dirisik oleh keluarga PU Riz sebelum ini.

Apapun, semoga hubungan Neelofa dan PU Riz ini baik-baik sahaja walaupun mereka sudah lama tidak kelihatan bersama.

cc : https://www.hotfm.com.my/hotsele ... v85GqoKJrZXkEj3SDpU

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-1-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hrmm ni bkn skali smggu ada thread..blh dikatakan tiap hri msti ada thread clans ni yerr
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing strategy ajer
Nak bagi orang kenal produk
Da masak dengan MO puak2 nih cari makan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:36 PM | Show all posts

Teruskan Perniagaan Bersama PU Riz, Neelofa Dah Pakai Cincin Lagi

Selebriti Noor Neelofa sememangnya berjaya dalam bidang perniagaan.


Perniagaannya pula semakin berkembang setelah perubahan demi perubahan beliau lakukan ke arah kebaikan.


Foto: IG




Melalui satu platform yang digelar Markaz Tijaari, ia merupakan usaha bersama antara Neelofa dan Ustaz Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz, untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia dalam menambah hasil pendapatan.




Foto: IG




Dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ketika ini, mereka cuba membantu orang ramai dengan membuka pendaftaran secara dropship.


Melalui penerangan di Instagram story Neelofa pada 20 Januari 2021, Markaz Tijaari dikira sebagai satu platfom untuk berkongsi rezeki.


Semoga usaha mereka ini dapat membantu ramai orang yang terjejas akibat pelaksanaan PKP ketika ini.


Dalam pada itu, melalui Instagram story Neelofa juga, dapat dilihat terdapat cincin yang dipakai beliau.



Foto: via Hot fm





Namun, tidak dapat dipastikan jika cincin tersebut adalah yang sama ketika Neelofa dirisik oleh keluarga PU Riz sebelum ini.


Apapun, semoga hubungan Neelofa dan PU Riz ini baik-baik sahaja walaupun mereka sudah lama tidak kelihatan bersama.


Sumber: Hot fm
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:38 PM | Show all posts
lenkali konfirm kn la dlu betul ke idok cincin risik...

baru je nk cerca...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:38 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Even I curiga dgn deyols ni....tp I nak doakan jugak supaya lofa & puriz berjodohan....semoga lofa bahagia & x kecelaruan identiti lg
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bosan dgn drama dieorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas keluar baby fatima bersin, niqabis pun keluar tunjuk cincin. lol!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:49 PM | Show all posts
Ok, thank you for the information. Nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Low classnya family ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...syukur sangat tgk gbr lofa dah pakai cincin balik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alololo....
Ape ape pun ...kawin jangan Tak kawin jah. Umur dah tiga ploh Dua sen

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh ye ke? Ok. Next.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:57 PM | Show all posts
nak tanya jeeeee
apps thenoor dh kena kambus ke atau dh ada dlm dunya fana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik timohhhh bila nak haplod gambo menerap pulak
Acik betul2 nak tgk jah ronsen menikah dgn purit neh
Tazabar nak tgk pengantin begambo tepi petiais
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 21-1-2021 03:57 PM
Dik timohhhh bila nak haplod gambo menerap pulak
Acik betul2 nak tgk jah ronsen menikah dgn pu ...

Sian ex boss uols

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:01 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 21-1-2021 03:57 PM
Dik timohhhh bila nak haplod gambo menerap pulak
Acik betul2 nak tgk jah ronsen menikah dgn pu ...

dik timoh baru upload vid bersin jahkobis ni da hilang penutup dahi da..kang dik timoh upload vid kentut mau terbang niqob si kobis ni..kuat betul skala richter vid kentut si dik timoh kalu cenggitu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 21-1-2021 03:57 PM
nak tanya jeeeee
apps thenoor dh kena kambus ke atau dh ada dlm dunya fana?

sabar uols...ikut queue..hahhaa..apps tu tunggu je nk launching tu..kalau x esok mgkin mggu dpan..depa kna simpan smua ikut susunan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:03 PM | Show all posts
follesegal replied at 21-1-2021 04:01 PM
sabar uols...ikut queue..hahhaa..apps tu tunggu je nk launching tu..kalau x esok mgkin mggu dpan.. ...

ooo.. mungkin tggu fatimah kenyit mata atau senyum pulak kot
dia punya heboh dr thn lepas tak keluar2 jgk
miznina lek lek je.. tau2 ehh dh ada apps nya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list