Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2173
View
18
Reply

Aepul Roza, Vokalis Drama Band Positif COVID-19

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2021 06:18 PM | Show all posts |Read mode





Vokalis Drama Band, Aepul Roza disahkan positif pandemik COVID-19 selepas menjalani ujian calitan kedua, semalam.


Menerusi satu entri Instagram (IG), Aepul memberitahu, dia sudah menjalani kuarantin, sejak beberapa hari lalu.


Bagaimanapun, isterinya, Leez Rosli yang turut menjalani ujian calitan disahkan negatif.







"Saya sudah mula menjalani kuarantin di rumah sejak beberapa hari yang lalu dan menanti prosedur operasi standard (SOP) seterusnya. Doakan kami sekeluarga, terima kasih," tulisnya.







Dalam hantaran itu, Aepul juga mengatakan dia tidak akan menerima sebarang panggilan telefon dalam masa terdekat ini.  Terdahulu, Aepul ada menjalani ujian calitan iaitu sekitar seminggu lalu.


Sementara itu, Aepul berkata, setakat ini, dia masih di rumah.


"Saya hanya makan ubat demam, sebab ada rasa demam sikit. Sebenarnya, saya rasa lebih baik dari semalam. Alhamdulillah, saya mahu fikir yang positif sahaja.


"Saya sudah mengasingkan diri dalam bilik studio, sejak semalam. Anak pula, Nur Saffiya Alisha pula sudah diasingkan lebih awal, di mana kami tempatkan dia di rumah ibu mentua," katanya kepada BH Online.






Sumber ; BHOnline

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-1-2021 06:23 PM | Show all posts
Nak kesian pun benda ni dah jd perkara biasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama band...trringat  AJL aritu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
noted....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Karma bosku ke ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahakan urusan aepol
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam satu band tu je +ve? Drummer (kot) dorg yg kawin dgn announcer KoolFm tu pun +ve kan? Anak bini pun +ve
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sana sini dah positif. Semoga kita semua dilindungi dr covid. Covid ni buat aku takut keluar rumah. Harapla cepat2 nyah dr muka bumi. Sampai bila la hidup tkurung cmni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lerrr kawen dgn leez kerr
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 12:08 AM | Show all posts
dpt disimpulkan bahawa
leez yang dah kini semakin putih kulitnya tk sempat digomol oleh suaminya aepol
sekian hujah saya puan majistret
hahahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings: Nak kesian pun benda ni dah jd perkara biasa


Netizen dh koser nk simpati sbb ala2 dh jd normalize gitu.. sbb mostly kes retis yg positif tidak berakhir di tanah kubur..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Terimalah bahawasanya kita mmg hidup dgn covid. Nanti hilang sendirilah virus tu bila semua dah immune
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
adan uke
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-1-2021 12:32 AM
Netizen dh koser nk simpati sbb ala2 dh jd normalize gitu.. sbb mostly kes retis yg positif tida ...

Tp kenapa depa tak kena kuarantin kat hostel maeps?
Besar harapan saya nak tengok diorang pakai baju ibu bersalin polkadot pink dan tidur katil double decker.
Takat ni hat awal2 dulu ada la masuk HSB pastu yg host tu duk sepital melaka pun time takda sgt pesakit.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 10:50 AM | Show all posts
nape artis2 ni tak kena naik ambulans ye? mmg boleh stay kat rumah je ke. mcm fatimah rohani tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga cepat sembuh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Fatimah rohani n sepol ni both gune klinik yg same... Pastu kuarintin kat rumah saja.... Double standard..!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 05:13 AM | Show all posts
covid ni dah sebati lak dlm kehidupan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Blhla rehat2..muhasabah mana2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list