Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3419
View
47
Reply

Rahsia kulit halus mulus

[Copy link]

Author: shizu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-1-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hrp2 blh la jadi muda remaja mcm cik chizu jgk....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-1-2021 01:33 PM | Show all posts
b_n_c replied at 21-1-2021 10:38 AM
aku dh trus beli wey cream siput babi...

semuanya gara2 thread ni..huhu...

HAHAHA. Rupanya you dah siap beli. You try dulu, nanti bagi la review
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 21-1-2021 01:33 PM
HAHAHA. Rupanya you dah siap beli. You try dulu, nanti bagi la review

udah meleleh air liur tgk org review psal snail cream ni kata boleh flawless glowing bagai, tgu apo laei, nak la jugak..hahaha..

*padahal aku ni org yg sgt ssh nk terpengaruh dgn bnda2 kosmetik ni..kli ni ntah kenapa nk try..mgkin sb ni lendir siput kot..lain ckit kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 21-1-2021 01:33 PM
HAHAHA. Rupanya you dah siap beli. You try dulu, nanti bagi la review

nti dh pakai i bg review..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 21-1-2021 01:50 PM
udah meleleh air liur tgk org review psal snail cream ni kata boleh flawless glowing bagai, tgu ap ...

In syaa Allah tak menyesal. Serious.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hasil guna snail cream for few years. No make up, no filter.
IMG_20210120_233811.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 21-1-2021 10:40 AM
dh trus beli cik shizu weyh, trpengaruh ngn thread awak le ni...hahahahahs..

tp x brp berani nk ...

Some by me pun ok. My daughter guna that range
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:51 PM | Show all posts
Make sure kita punya kulit sihat dan mempunyai kelembapan yang cukup ye...Pakai produk macamana pun..kalau kulit tak sihat..kering ..Sia2 je kita pakai barang mahal2. End up kulit kita tak boleh nak serap produk secara maksimum.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 22-1-2021 04:51 PM
Make sure kita punya kulit sihat dan mempunyai kelembapan yang cukup ye...Pakai produk macamana pun. ...

Snail cream ni bertindak sebagai pelembab muka. Kalau pakai, kulit nampak mcm berenang dalam air, always nampak basah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 07:38 PM | Show all posts
Cam menarik review snail cream..tapi blom ada keberanian nak pakai dek terbayang siput berlendir tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 21-1-2021 01:33 PM
HAHAHA. Rupanya you dah siap beli. You try dulu, nanti bagi la review

ok, dh try..

start 22 jan 2021..
hr ni 5 fen 2021..

mls nk kira dh brp hr..haha..

so far aku rs ada sedikit perubahan dr segi texture kulit...nmpk lebih smooth...bln tahap skin glass lagi bak kata shizu tp maybe penggunaan berterusan blh mencapai tahap tu...

aku pakai cream je bkn serum,
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shop_girl replied at 30-1-2021 07:38 PM
Cam menarik review snail cream..tapi blom ada keberanian nak pakai dek terbayang siput berlendir tu. ...

aku dh bg review tu, baru try, brand some by mi...tu je yg murah..hahahahah..

lendir tp xde rasa lendir pun, mcm air yg ada gam je...bila pakai kt muka dia trus menyerap nmpk mcm x pakai apa...so xde la rs berat je muka, pastu aku tepek moisturizer, sunblock...

start pakai 22jan 2021 hingga hr ni dh nmpk ckit kesan, pakai bedak lebih licin...

kesan nya x nampak cepat, kena pakai la smbgu dua baru nmpk first kesan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2021 11:00 AM | Show all posts
b_n_c replied at 5-2-2021 05:23 PM
ok, dh try..

start 22 jan 2021..

Yang ni u pakai some by mi botol orange tu kan? U beli kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 6-2-2021 11:00 AM
Yang ni u pakai some by mi botol orange tu kan? U beli kat mana?

eh bukan, i pakai truecica ke apa tah, bekas merah penutup hitam..beli kt shopee
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2021 10:29 AM | Show all posts
b_n_c replied at 6-2-2021 10:07 PM
eh bukan, i pakai truecica ke apa tah, bekas merah penutup hitam..beli kt shopee

Haah la sis, merah rupanya. I tengok gambar, nampak macam oren
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Up benang ni upppppp..tq
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 5-2-2021 05:23 PM
ok, dh try..

start 22 jan 2021..

Kalau nak lagi cepat effect, pakai tonymoly Gold snail cream, harga dalam RM300+. Pakai seminggu dah nampak effect.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
shizu replied at 12-2-2021 10:54 PM
Kalau nak lagi cepat effect, pakai tonymoly Gold snail cream, harga dalam RM300+. Pakai seminggu d ...

TT pakai brand apa dlm 7 thn ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 13-1-2021 11:54 PM
saya skrg ni naik jerawat dia area bawah jawline.. xtahu la nak pakai apa..

Dulu pkai cosrx tak  ...

Sapu muka degnn extra virgin coconut oil..trylah..superb
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:51 AM | Show all posts
b_n_c replied at 5-2-2021 05:27 PM
aku dh bg review tu, baru try, brand some by mi...tu je yg murah..hahahahah..

lendir tp xde ras ...

I pun dah terpengaruh ngan U, beli gak some by me tpi I beli serum...

Betul laaa.... kulit lebih lembut pas tu bintik2 hitam kat pipi pun semakin hilang, rasa moist je kulit.

Lepas ni nk try beli 1 set laaa.... nanti klu ada budget lebih nak try yg mcm TT suggest tu pulak


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list