Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11377
View
110
Reply

Statement Bodoh / Pelik Retis

[Copy link]

Author: Aneem    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Aneem at 13-1-2021 12:31 PM

Tadi aku terbaca ada satu komen forumer, dia tulis, lagi statement bodoh artis. Aku rasa time2 pkp / pkpb ni la akan melambak lagi statement bodoh / pelik yang akan dibuat oleh artis2 malaysia terutamanya yang sendu suam kuku cagu. So mari kita compilekan statement bodoh / pelik mereka2 itu.

Letssss jom

Momod, hint aku kalau benang ni mengarut.. aku boleh delete a.s.a.p..

Gambar sebagai contoh, sekian.
IMG_20210113_122730.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-1-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu sapa ntah retis sejuk beku terharu laki basuh pinggan
Terharu ke hulu terharu ke hilir
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda Mat Aris tu masa lain laki dia jadi makmum ke? Dia jadi imam..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin laki dia merupakan suami pertama yg mengimamkan isteri di malaysia ni..
Suami org lain xpernah jadi imam utk isteri
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 01:16 PM | Show all posts
kurex dh beli kabel internet kalau dia masuk rasanya luruh jantung artis2 malaysia baca komen dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 01:43 PM | Show all posts
Terlalu byk statement pelik retis smpai aku dah lupa abes semuanya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk toilet pon dah rindu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah namanye retis..statement bodoh or non-intellectual output is expected..given!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 13-1-2021 01:48 PM
Masuk toilet pon dah rindu

Hahaha... Walaupn aku peminat faz
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:01 PM | Show all posts
Hanis Zalikha cakap kat Neelofa 'U masak buta2 kan? I masak dapat pahala, masak utk suami'.
Habis tu masak utk family apetah lagi PKP ni buta2 kah aku zero pahala? Just bcoz takde suami
So far itu la statement bodoh yg diingati.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:04 PM | Show all posts
semua nak terharu... so far belum jumpa yang terharu sebab tengok laki punya besar...
mungkin melopong dalam bilik je la kot...  ataupun semua dapat besar lidi daun kelapa tu...

kenapa tak bagitahu kat media sekali kan... dah semuanya ko nak terharu bagitahu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak baca kurex nya carutan shj... hahahahahah..mohon semua retis terciduk dgn kurex nya carutan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:06 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 13-1-2021 01:16 PM
kurex dh beli kabel internet kalau dia masuk rasanya luruh jantung artis2 malaysia baca komen dia.

jap bagi iolss seruuu @Kurex


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu bila cerai berai pun ari2 nak upload kata2 penyesalan, penipuan dan kebencian macam Nadia mangkok Bryan. Netizen pprt pun sesama sokong bagai. SMH!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke mse gosip mat aris ni duduk serumah gn bilbil,dah ada adengan bilbil imamkan solat satu family ke wlauapun tgh brtunang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu artis bagi pendapat. Kalau topik tengah hot, dan2 nk bagi pendapat. Cam sial je la artis ni! Lepas tu lagi palat reputs nak bukak benang semata2 pendapat artis, artis cerita hal dalam kain rumahtangga. Lagi sial bila reputs ambik cerita dari ig artis. Cam celaka la kau reputs! Tak payah la bukak benang kalau takat statement2 bodoh gini. Sebab kitaorang yg pandai, bijak ni tak tau nak gosipkan apa la! Berapa artis sangkak sampah ni bayar korang reputs??? Hina sangat kerja tu bukak benang bukan2? Hahhh??? Ingat kitaorang hadap sgt cerita baju koyak si nabil pelahap somi aida mat aris tu??? Pakai inner pun nak bukak benang macam hot sgt nelopak tu!
Kau faham tak gosip tu apa???? Artis bagi statement bodoh bukak gosip tau! Nak pulak artis tersangkak negara, yg tak berbakat murahan macam bella sangap, intan najwa, melvins muka tua, kemut & akak dia yg dok menjantannnnn, mira si muka basic! Artis kena tangkap sebab dadih, penipuan, kantoi main jubo, cerai berai, gaduh ni boleh dikatakan gosip tau reputs!!!! Puihhhhh dekat muka reputs & artis sangkak negara! Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhh puihhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:42 PM | Show all posts
Senyawa meols bace dari mula smpai ke hujung Kurex oiii....  
Puiii Puiih puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:55 PM | Show all posts
Kurex replied at 13-1-2021 03:31 PM
Lepas tu artis bagi pendapat. Kalau topik tengah hot, dan2 nk bagi pendapat. Cam sial je la artis ni ...

sabar abang kurexxx suruh nabil urutkan dada abang kurexxx
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-1-2021 03:31 PM
Lepas tu artis bagi pendapat. Kalau topik tengah hot, dan2 nk bagi pendapat. Cam sial je la artis ni ...

tudiaaaa. haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 04:19 PM | Show all posts
Kesian ek.. akhir zaman, benda2 biasa gini pun jadi benda pelik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list