Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
57517
View
1291
Reply

Ibu Neelofa sudah Patent kan Produk Harimau Menangis?, Penjual lain kena guna nama lain?

[Copy link]

Author: pemula       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2021 11:29 AM | Show all posts |Read mode
Edited by pemula at 13-1-2021 11:40 AM





Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-1-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
babinya orang tua ni ...
makcik kat rumah aku tu dah 5-6 tahun meniaga daging harimau menangis
kurang ajar punya sangkakk kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke nama harimau menangis ni dah lama kedai2 makan guna..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:35 AM | Show all posts
jenis yg tak pikir peniaga lain kat Kelantan tu, padahal dia pun cedok nama tu dari peniaga yg pakai nama tu dari dulu.

apatah hati busuk lahhhh family ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Riak ya ko nyah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Boikot je lah. Berlagak gila video tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga bisnes dorang satu family melingkup sampai jatuh miskin papa kedana..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:38 AM | Show all posts
tukar la harimau melolong ke harimau meraung ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:40 AM | Show all posts
Setelah permohonan Cap Dagangan anda difailkan, apakah yang akan berlaku sekiranya terdapat bantahan/bangkangan terhadap permohonan Cap Dagangan anda setelah carian dan pemeriksaan dilakukan oleh pihak MyIPO? Pemohon hendaklah mengemukakan keterangan/hujah bertulis beserta bukti keterangan atau bukti penggunaan secara Akuan Berkanun dalam tempoh dua (2) bulan daripada tarikh anda menerima surat bantahan/bangkangan tersebut.

Harap-harap ada yang bantah di MyIPO supaya mama ninja tak boleh register nama tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya leh ka dia buat mcm tu..sbb tu bukan original idea dr dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akuchenta at 13-1-2021 11:50 AM

Boikot je bisnes daging keluarga ni..
Kenapa sampai nak sekat peniaga lain guna nama harimau menangis? Tamak haloba
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dari DNA bersifat

Makaaa.. Yezaaa.. X apa.. Depa kan bidadari syurga
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:50 AM | Show all posts
renko replied at 13-1-2021 11:38 AM
tukar la harimau melolong ke harimau meraung ke

cringe gila dengar dia cakap camni sebab nama harimau menangis ni dah lama orang lain guna masa viral resepi daging bakar tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:50 AM | Show all posts
iols tahu harimau menangis sbb follow ig dia..
tapi at the same time iols tanya kawan2x.
tapi iols rasa tak patut kot nak paten sbb dah lama kan makanan ni.. mmg panggilan dia gitu. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:50 AM | Show all posts
kesiannye peniaga2 yang lain..

busuk hati!

bawak mak sampai ke anak......!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai la makcik...lgsung xingat mati amal jariah...ko pun ciplak...mmg dasar anak beranak mcm ni eh....elok lg peel jovian tu walaupun bershortpant je...org ciplak mask pun redha rezeki Allah tentukan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:52 AM | Show all posts
eiiii jahatnye....... dah lama kut guna nama ni tetiba nak buat hak dia puiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:53 AM | Show all posts
first n last la dgr suara mamazat ni...

rengsa!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
korg jgn tertipu.
ni part of marketing baik punya dr sifu azizan osman. mende ntah family ni, dh kaya raya datuk datin ank jutawan tapi tak habis habis dgn mcm mcm isu still nk attention demi bisnes.menyampah!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
aku rase since they all sefamily punye kes upload status shade pu rizz tu warga2 twitter dah tau kot prangai sskj ni mcm mne
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list