Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1640
View
9
Reply

Busana Di ABPBH Dikutuk, Akhirnya Sissy Iman Dah Dapat Tajaan Baju

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2021 11:48 AM | Show all posts |Read mode
Sissy Iman bakal menggalas tugas sebagai hos Red Lounge Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) pada 7 Februari ini.


Kata penyanyi ini dia sudah menyediakan busana yang bersesuaian dan kali ini mendapat tajaan daripada pihak penganjur AJL35.




Foto: IG




"Untuk tugas saya sebagai hos bersama Red Lounge AJL35, saya dah ada baju yang akan dipakai nanti dan ia merupakan tajaan daripada pihak penganjur. Alhamdulillah, ada pihak yang sudi untuk menaja.


"ihak produksi tolong saya dapatkan baju dan saya ada juga bagi idea baju macam mana yang saya nak pakai pada malam itu nanti.


"Selepas penampilan saya dalam Anugerah Bintang Popular (ABP) tempoh hari dikecam, saya jadi lebih teliti dalam pemilihan pakaian.


"Bukan bermaksud sebelum ini saya tidak teliti, sebab saya memang suka baju yang saya pakai pada majlis tempoh hari.


"Cuma mungkin ia tidak kena pada mata orang yang melihatnya," katanya kepada mStar.


November lepas Sissy dikritik selepas gaun yang digayakannya dianggap bosan dan tak menarik untuk acara berprestij itu.


Difahamkan gaun tersebut adalah hasil rekaan bapanya.


  



  



"Saya memang hargai baju yang ayah saya buat dan selesa pakai pada malam itu. Sebab pada saya, asalkan baju yang digayakan tidak terlalu seksi serta tidak mengganggu kerja pengacaraan itu sudah cukup baik buat saya."


Sissy akan bergandingan dengan Shuk Sahar nanti untuk acara AJL35. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-1-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
U talented sis.. dptkan manager n stylist yg bagus.. sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 12:09 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 11-1-2021 03:51 AM
U talented sis.. dptkan manager n stylist yg bagus.. sekian..

harap2 mampu bayar.. ye la, job hosting banyak, tapi hujung-hujung ayah nan setia jadi tailor..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti ayah dia sentap nangis tepi bucu katil  x dpt design kan baju ropol2 kain langsir ala2 gaun sendu 70an utk sheols
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 01:15 PM | Show all posts
kain dia nampak murah. design minimalis sikit, pastu kain mahal mesti dah cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlg benti pakai cam minah lorong n u will do well in your career..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlg benti pakai cam minah lorong n u will do well in your career..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 01:40 PM | Show all posts
aku rasa hairstyle nya tak sesuai lerrrrrr.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 02:14 PM | Show all posts
kenapa suara dia cm terkepit bijik masa mnyanyi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah: kenapa suara dia cm terkepit bijik masa mnyanyi?



Adoi. Kesian dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list