Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1071
View
15
Reply

Doktor Pedofilia Baru Mencuba, Sudah Dipenjara

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2021 01:17 PM | Show all posts |Read mode





Dengan nama 'Doktor Seksi', seorang lelaki ditahan kerana mengumpan kanak-kanak untuk perbualan lucah menerusi sebuah aplikasi telefon pintar.


Pesalah, Umar Tahir, 38, berbual dengan kanak-kanak berusia 12 tahun menerusi aplikasi Kik yang telah dimilikinya selama 675 hari.





Foto :Manchester Evening News




Umar menghubungi kanak-kanak tersebut untuk memberitahu bahawa gambarnya seksi dan memuji kaki mangsa pasti kelihatan lebih cantik dalam dres.



Perbualan seterusnya mengenai sama ada kanak-kanak tersebut memakai baju dalam dan bercerita mengenai aksi seks sebelum meminta mangsa membayangkannya.  



Bagaimanapun, kanak-kanak itu sebenarnya adalah polis yang menyamar lalu mengesan lokasi Umar menerusi alamat IP.



Menurut laporan Daily Star, Tahir mengaku bersalah kerana berkomunikasi secara seksual dengan kanak-kanak di mahkamah Manchester, England.





Foto : Manchester Evening News



Pendakwa, Racheal Ehite menyatakan perbuatan tersebut tidak dapat dimaafkan kerana pesalah meminta mangsa membayangkan perbuatan yang tidak sepatutnya dilakukan kanak-kanak.





"erbualan bukan sekali, tetapi berkali-kali dan ianya adalah 'sex groom'."


Malahan, Tahir juga terlibat dalam beberapa kumpulan pemangsa seperti Teen schoolgirls, Teen body, Daddy Princess dan Teen snow bunny.


Sementara itu, peguam Simon Gurney menyatakan Tahir kini berasa sangat malu dan berjanji untuk tidak melakukan jenayah tersebut lagi memandangkan ketika itu dia berhadapan tekanan berlebihan.



Seterusnya, Gurney menjanjikan yang Tahir akan mengikuti terapi bagi ketagihannya itu.





Foto : ABNM




Hakim, Nicholas Clarke menyatakan yang reputasi Tahir sebagai seorang doktor tercalar begitu sahaja kerana kes sebegini.



Oleh itu, pesalah dikenakan hukuman penjara lapan bulan dengan dua tahun perkhidmatannya digantung. Tahir juga didenda 300 jam bekerja tanpa gaji dan melakukan aktiviti di pusat pemulihan selama 30 hari. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-1-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedang kurex sedia menemani.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:22 PM | Show all posts
celaka spt ni kena ada undang2 khusus.  contohnya sebatan 50 rotan.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah cerita cemana heols groomed budak tu.

https://www.google.com/amp/s/www ... -after-19591594.amp

Terus akak teringat gosip ex kelig akak pernah bragging tido dengan pelajar umo 12 tahun. Walaupun hanat berkali2 buat offence sama sepanjang karier, kerana takda laporan polis, beliau terlepas begitu sahaja and now naik pangkat jadik pengetua. Siap ex pengetua akak salahkan pelajar yang heols groomed demi bekap heols. This world effin belongs to men. Prfght.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Sedang kurex sedia menemani.....

"Sedang" pulok..selalu semoga....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:33 PM | Show all posts
Kurex replied at 10-1-2021 01:21 PM
Sedang kurex sedia menemani.....



ni kot doktornya sebab twitter dah deactivate
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 10-1-2021 01:21 PM
Sedang kurex sedia menemani.....

Sorry kurex dia minat budak pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 10-1-2021 01:21 PM
Sedang kurex sedia menemani.....

Tapi Kurex bukan target market heols

Nampak macam hensem jah. Pedo lah pulakk
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
12 tahun????doktor x guna....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 10-1-2021 03:27 PM
Tapi Kurex bukan target market heols

Nampak macam hensem jah. Pedo lah pulakk

Tp kurex berwajah babyface.......
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan budak pun kau nak bernafsu, dasar doktor tak guna
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 06:00 PM | Show all posts
semlm terbaca reddit Malaysia yg post scan sudut mari berkenalan URTV vintage, ada mamat nih selamba letak lingkungan umur wanita pilihan 13-40thn. WTF sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-1-2021 02:07 PM
Nah cerita cemana heols groomed budak tu.

https://www.google.com/amp/s/www.manchestereveningnews. ...

Cua piyem siring pengetua mana dia skrg?sialan betul bah manusia begini ni..pedo d mana2..bari ijap ming nya org berunai
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe Allah ada. Di dunia boleh la terlepas kat akhirat mati la kena seksa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fazzrules replied at 10-1-2021 06:05 PM
Cua piyem siring pengetua mana dia skrg?sialan betul bah manusia begini ni..pedo d mana2..bari ija ...

Ui inda berani siiisss. Kalau google namanya, kuar gambar, tempat bekerja, abstrak tesis segalaaaa. Inda mau sy jadi kontroversi kot2 ada urang KPM/JPN/PPD di sini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kanak2 yg naif selalu jd mangsa. Kasihan mereka..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list