Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1632
View
23
Reply

Mohon nasihat membeli rumah pertama

[Copy link]

Author: Joanna88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-1-2021 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Joanna88 replied at 10-1-2021 12:08 PM
Tq kak atas cadangan.. very helpful  kalau boleh saya memang nak rumah landed tapi apakan daya t ...

Bangi Ok tk jauh sgt pn dgn KL dgn bajet u tu u blh dpt rmh yg selesa dh klau kt sna if area btl2 dkt dgn KL selain kwsn yg u nk elakkan tu i tk sure la better u tgk dkt property apps
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-1-2021 07:21 PM | Show all posts
dulu pernah study kat Bukit Jalil..best duduk area tu..nak pergi KL takde tol...dia tengah2..nak ke Shah Alam dekat..nak ke KL pun dekat...nak ke Kajang pun dekat...



tapi sekarang area Bukit Jalil tgh byk construction highway..and lrt..so messy sikit la certain area....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 07:24 PM | Show all posts
yang jauh sikit area Bangi..duduk kat sini pun best...
sekarang tgh membangun area Kajang 2... nama je Kajang tapi dia lagi dekat dgn Bangi town dari Kajang town... so boleh la survey rumah area Kajang 2 ni...nanti akan ada stesen ktm Kajang 2...dah siap bina stesen tu..nampak mcm 80% dah siap...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok thanks sangat.. nanti after pkp nak jelajah semula kawasan yg dicadangkan forumer2 semua
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list