Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
987
View
10
Reply

Online baking class

[Copy link]

Author: ilovetobead    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-1-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam semua.. Tumpang tanya.. Plan nak join baking class.. Boleh tak kawan2 tlg bagi suggestion 'online baking' yg betul2 sedap &  menjadi resepinya.. Sbb dulu dah pernah terkena online baking tp x sedap plak resepinya.. Tq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-1-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade join group geng hero dapur kat fb x?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
U pernah try tak dapurkakzu tu..resepi kek basic harian dia agak okay juga. U join kelas mana yang resepi tak menjadi tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MsPercy replied at 9-1-2021 02:03 PM
Ade join group geng hero dapur kat fb x?

Ooohhh nnti saya try tgk.. Tq yer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 9-1-2021 02:33 PM
U pernah try tak dapurkakzu tu..resepi kek basic harian dia agak okay juga. U join kelas mana yang r ...

Saya lupa dah sebab dah lama... Nnti saya try tgk. Dapur kakzu tu.. Tq yer
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 03:53 AM | Show all posts
Edited by brunoh at 14-1-2021 06:31 PM

I want also to join the online class
I just want to obtain new skills
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh try kat ig @kelas_baked_online

So far resepi x pernah mengecewakan n boleh buat berniaga

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
salam. saya nak tanya sesiapa yg tahu nak beli kain muslin yg foodgrade. Be specific kedai apa sbb dah cari kat kedai jual barang baking & MrDIY tkde lah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 11:41 AM | Show all posts
Lau untuk Baking Cake try follow Cikgu Darlila Razali kat FB
Marble Cake Jelita dia
Pentingnya teknik. Try lah joint
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 8-2-2021 08:24 AM
salam. saya nak tanya sesiapa yg tahu nak beli kain muslin yg foodgrade. Be specific kedai apa  ...

kat shopee tak de ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 9-2-2021 06:37 PM
kat shopee tak de ke?


tak brp suka beli barang online
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list