Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1084
View
15
Reply

[JTBC/Netflix] Run On - Im Si Wan, Shin Se Kyung, Choi Soo Young, Kang Tae Oh

[Copy link]

Author: xyla73       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2021 09:27 PM | Show all posts |Read mode
image.png

Profile
  • Drama: Run On
  • Revised romanization: Run On
  • Hangul: 런 온
  • Director: Lee Jae-Hoon
  • Writer: Park Min-Sook
  • Network: JTBC
  • Episodes: 16
  • Release Date: December 16, 2020 - February 4, 2021
  • Runtime: Wed. & Thu. 21:00
  • Language: Korean
  • Country: South Korea
Synopsis
A love story between Ki Seon-Gyeom (Im Si-Wan) and Oh Mi-Joo (Shin Se-Kyung).
Ki Seon-Gyeom was once a popular sprinter for the national team. Due to a case, he quit the sport. He then begins to work as a sports agent. Meanwhile, Oh Mi-Joo writes subtitle translations for movies. She was thrilled when she first she her name as a translator during the end credits. She meets Ki Seon-Gyeom, who just quit being a sprinter. She feels they were destined to meet.
Seo Dan-A (Sooyoung) is the CEO of a sports agency. She is the only child of a man who runs the Seomyung Group. Because of her gender, she is pushed back on the list of potential successors to the Seomyung Group. She lives fiercely to take back what originally belonged to her. Lee Young-Hwa (Kang Tae-Oh) then appears in her life. He is a university student, majoring in art. He likes movies and croquis drawing.
Cast
Im Si-WanShin Se-KyungSooyoungKang Tae-Oh
Ki Seon-GyeomOh Mi-JooSeo Dan-ALee Yeong-Hwa
Ki Seon-Gyeom's Family
Park Young-GyuCha Hwa-YeonRyu AbelKim Seung-Han
Assemblyman Ki Jeong-DoYook Ji-WooKi Eun-BiKi Seon-Gyeom (child)
Ki Jeong-Do's Group
Lee Joo-WonYoon Tae-Hee
Assemblyman Ki Jeong-Do's secretarymaid (ep.3)
Seo Dan-A's Family
Lee Hwang-EuiLee Shin-KiChoi Jae-Hyun
Seo Myeong-PilSeo Myeong-MinSeo Tae-Woong
Dann Agency
Seo Eun-KyungYeon Je-Wook
Dong KyungJeong Ji-Hyun
Movie Industry People
Lee Bong-RyunBae Yoo-RamKim Jung-HoKim Ye-WonKim Min-Sang
Park MayHan Seok-WonProfessor Hwang Guk-Geon (ep.1)Choi Tae-Ri (ep.2-3)Choi Tae-Ri's manager (ep.2-3)
Athletics People
Lee Jeong-HaPark Sung-JoonPark Sang-WonNa Ji-HoonSeo Jin-Won
Kim Woo-SikKwon Young-IlPark Gyu-DeokKim Gi-Beomcoach
credit : asianwiki

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 8-1-2021 09:39 PM | Show all posts
oleh sebab iols skrg ni dlm mood nak tgk cite yg cheesy2 lepas penat tgk cite monster & bunuh2, iols trylah tgk cite ni...
after 2 episodes not bad...hero athlete & heroin interpreter...something new dlm kdrama..kalau tak balik2 lawyer, prosecutor, doktor...chaebol tu usah cakaplah..

mula2 xnak tgk sebab heroin tu agak kekayuan...tapi since cite ni ringan2 je, bolehlah diterima lakonan dia dlm ni...lagipun byk positive review pasal cite ni...

selain drpd tu ada sentuh pasal gender bias...dari iols punya pemerhatian memang pompuan ni selalu direndah2kan kat sana...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-1-2021 09:39 PM
oleh sebab iols skrg ni dlm mood nak tgk cite yg cheesy2 lepas penat tgk cite monster & bunuh2, iols ...

Alamak... macam menarik pulak baca review uols... tapi iols layan Hyena pulak... tak taulah nak tengok citer Run On ke tak walaupun favourite actor iols berlakon...

Iols layan dua citer lawyer ni macam blur jer... mujur citer tak serious sangat...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-1-2021 11:03 PM
Alamak... macam menarik pulak baca review uols... tapi iols layan Hyena pulak... tak taulah nak te ...

Xpe uols layanlah Hyena dulu...fokus satu2 dulu...cite ni kalau ada masa baru tgk...lagipun baru 8 episod..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-1-2021 09:39 PM
oleh sebab iols skrg ni dlm mood nak tgk cite yg cheesy2 lepas penat tgk cite monster & bunuh2, iols ...

nnti iols join sini bile dh tgk kay...
tengah merangkak layan mr.park kuasa dua...
stress gak nk abiskan tp sbb best..ku redah jua...
lgpun drama ni still ongoing kan...
so iols layan delayed justice yg dh nk abis tu dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk epi 1 jer sikit..sbb i mmg xmnt perempuan heroin tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2021 01:22 PM | Show all posts
edayildiz replied at 9-1-2021 12:50 PM
tgk epi 1 jer sikit..sbb i mmg xmnt perempuan heroin tu

I pun x minat tapi somehow bearable pulak dia dlm ni...x annoying mcm dlm drama2 dia yg lepas..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2021 01:30 PM | Show all posts
Iols lagi berminat tgk second couple tu...
Soo Young nmpk charismatic sgt dlm ni...dia ni antara idol yg pandai berlakon...and dia lagi pandai berlakon drpd heroin..
Kang Tae Oh tu pulak iols suka tgk senyuman dia...lagi satu dia manly...x nmpk jambu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk pun sbb Si Wan & Soo young je  

Iols suka tgk fashion Soo Young dlm cite ni..suits & sneakers. Si Wan plak muka manis.
Jln cerita oklah, light2 jelah wpun bab membuli tu geram jugak iols tgk.

Oklah tukar genre lain. Letih tgk awaken, kairos, penthouse.. semua psiko tak ingat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 9-1-2021 04:12 PM
Tgk pun sbb Si Wan & Soo young je  

Iols suka tgk fashion Soo Young dlm cite ni..suits & sneakers ...

Tulah dah penat tgk cite pasal bunuh2 & revenge ni...kena layan yg lite2 pulak...

Oklah tapi byk dialog lah cite ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah kenapa iols paling suka watak seo dan ah (soo young) dlm ni...kalau nak dikirakan watak dia chaebol tapi mcm ada layers...dari segi luaran nmpk mcm iron woman tapi dia buat gitu pun sebab nak compete dgn adik-beradik lelaki dia...tapi sbnrnya dia not so bad...bila dgn Yeong Hwa nmpk sisi dia yg lagi sempoi...barulah tau dia minat main soccer rupanya...

Watak hero pun interesting...dia ni baik hati sgt...lurus bendul...tapi sometimes memang geram dgn org camni...tapi dari segi chemistry dgn heroin memang x berapa rasa sgt...x taulah kot sebab muka dia jambu sgt ke atau dia yg x berapa tinggi...dahlah heroin kira tinggi jugak..

Best jugak dengar heroin punya English pronounciation...kira fluentlah xde cakap sebiji2 mcm kebykan pelakon lain...maybe atas faktor ni kot dia terpilih bawak watak ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyla ada member suggest tgk cite ni gak..ok ke uols rasa? Iols x sempat nak bc rebiu uols kt atas2 tu..kalau ok iols nak donload gak cite ni sekali..hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah kalau nak layan...nak kata best sgt tu tak nak kata x best pun x...hehe faham x iols cakap ni? Tapi bolehlah...iols layan sbb dah penat tgk citer pasal bunuh2 org ni...citer pasal monster pun iols ada tgk...so kena cari something yg cheesy2 pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 04:23 PM | Show all posts
iols pun layan sebab kisah ni ringan2...im si wan ni comel betul,,lagi comel dari heroin..heheh...

watak Dan An memang best ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 10-1-2021 02:10 AM
Tulah dah penat tgk cite pasal bunuh2 & revenge ni...kena layan yg lite2 pulak...

Oklah tapi by ...

Cite ni mcm cakap tak berenti kan!
Tapi bolehlah nak layan..
Kalau nk gelak sakan, iols tunggu mr queen je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik2lah tmpt diorg shooting citer ni..mungkin sbb tgh autumn...

Haha padan muka director omputih tu kena f**k you dgn mi joo...dah kurang ajor sgt...tapi memang sedaplah dengar mi joo speaking..

Wow dinamik antara dan ah dgn yong hwa..mcm bom jangka nak meletup...but its true shes rude...memang sesekali nak kena ajar...kita tgk blh x yong hwa ni cairkan hati dan ah yg keras tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list