CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19285|Reply: 160

Macam mana chuols terjebak dengan Cari porom

  [Copy link]
Post time 23-12-2020 08:36 PM | Show all posts |Read mode
Ah cer citer acaner chuols boleh terjebak dengan Cari porom dan sejak bila berkuntum, berapa kerap chuols bersidai di Latest hot dan New tereds. Boleh masuk jugak siapakah poromer selebriti pujaan hati chuols. Bincangkan...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 aku kesedihan...

Aku membaca kisah2 rumahtangga kat porem..

Pastu aku terpikir nak mintak pendapat porumer....

Aku pun buat thread... berkesan ... aku xsedih dah..

Pastu bile aku sedih lg aku buat thread lagi dan lagi..

Aku ade forumer pujaan.... tp dia lelaki... xleh sebut nanti aku disalahertikan..

Ade sorg lg aku rasa dia pompuan... aku suke dia... sbb dia bernas....
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs mula2 join sbb baca cerita hantu kt bod mps..mmg selalu berkuntum kt sana..pstu masuk bod gosip. Pstu masuk CI. Tp bod CI byk otai2 mulut hansuang sblm ni ..a bit skeri,so ai byk SR jah.. skrg je start bosan,mencapub jgk laa .kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalnya akak cari buku atas urusan kerja, kemudian merayap ke sana ke sini tapi banyak sr saja sebab tu dah berkurun pun level rendah lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:06 PM | Show all posts
Cik Es
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:08 PM | Show all posts
masuk cariforum sebab nak gaduh dengan sis vokuru. mission accomplished
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca cite hantu kt bod mps.. lepas tu bod CI,gossip, perbincangan keluarga, masalah peribadi, main kuiz perubatan, pastu bukak thread pasal pemakanan, pastu jd SR.. komen sikit kalau rajin
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:37 PM | Show all posts

fefeeling dani kah uols ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2020 09:39 PM | Show all posts
terjebak. berhenti kejap. terjebak sebab nak baca pasal panglima jalal pergi jepun. berhenti kejap. terjebak.

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:40 PM | Show all posts
Dulu awal tahun 2000, tread drama korea, jepun dan taiwan di forum cari ni happening sangat sampai ada gathering.. hihihi... nostalgia dulu2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg ada org ajar baca gosip kat sini
pastu aku yg lebih sudu from kuah
member aku tu x masuk dah forum
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:53 PM | Show all posts
coincedent terjumpa masa class i.t dlm lab

student lain lupe nak closed web

godek punye godek cam best jer trus layan

create account

smpai laa nih dekad sedekad
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai rasanya bermula dgn MPS..sebelum ni, aku follow forum tokbelagak tu.. pastu forum tu terkambus, jumpa la dua tiga forum lain.. yg satu tu, cariEmas. Interface dia bosan.. so, tak layan.

Register kat sini dah lama..tapi tak aktif.. pastu lupa password lama. Register balik.

Mula aktif balik sebab aku geram tak leh baca satu thread ni.. malangnya RP tak lepas. Thread  pasal 95% pengguna AirAsia mengadu telinga berdesing...

Aku heran pasai pa reply dlm thread tu beribu-ribu, tapi aku tak boleh nak baca.. bila dah dapat RP, sekali tgk mod dah lempaq dalam tong sampah.. satu apa pun tak leh baca..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Started in 2006, masa mula2 kawen tp dah pun jiwa kacau, i stress dgn ex in laws i masa tu .. i byk berkuntum di FD je.. between DCCK mona KRT dengan FD sini... byk i meluah pakai nick lama masa 2006-2010... then iols insaf, malas buka pekung mengumpat in laws anymore so i register nick green tea ni... starting fresh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh iols nak menambah.. masa 2017 i kembali aktif berforum sbb masa tu baru cerai so jiwa kacau.. masa ni i make friends with many forumers kat luar...  i terhutang budi dengan rakan2 perempuan dari forum ni.. sbb diorg yg byk support i emotionally and legally pun diorg ada bantu... they're part of me.... diorg pujuk i utk cari new spouse..  pilihkan calon yg elok... sampai tahap urus wedding i sume diorg terlibat..  i love them soo much my girl friends from forum
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-12-2020 09:08 PM
masuk cariforum sebab nak gaduh dengan sis vokuru. mission accomplished

Cilipadisedap la forumer pujaan ku..

Hihi... rasa mcm pompuan... tp xtau la klu lelaki.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2020 10:49 PM | Show all posts
Cumikucingku replied at 23-12-2020 10:31 PM
Cilipadisedap la forumer pujaan ku..

Hihi... rasa mcm pompuan... tp xtau la klu lelaki.

oh, tq gender tak jumpa kt form cariforum. jgn puja2, kaka biasa je. mana baik ambil mana tak baik anggap kaka datang bulan
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari zaman uni lagi..dah beberapa belas tahun dah. Sebab kawan la introduce I untuk baca gosip. Tapi I suka baca pendapat macam macam orang, lain lain pandangan. Itu agak mencorakkan pemikiran I sepanjang di uni and until now. Sometimes pendapat I agak bertentang dari orang lain. Itu yang membuatkan I dikategorikan sebagai berhaluan kiri di office. Tapi itu la..takkan la kita nak harapkan semua sependapat dengan kita kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:54 PM | Show all posts
ellejo replied at 23-12-2020 09:39 PM
terjebak. berhenti kejap. terjebak sebab nak baca pasal panglima jalal pergi jepun. berhenti kejap.  ...

panglima jalal sekarang dh boleh rentas negeri, dia naik kereta kuda kepang dengar nya makan ikan bakar kt sekinchan. kaka mula2 rasa nak percaya cerita tengku jalal, lama2 ada ketum tu dh rasa melalut jalan cerita. mcm2 alasan xboleh bantu acap.

at least bagi tahulah lokasi kt mana and mana gps coordinates ke. forumer lain ada je pengalaman mistik cm balan2, pocong2, tapi takdelah mengarut jalan cerita  sampai mengaku ada bodyguard, ada panglima, ada gundik mcm2. barey baik boh

yang paling best tengku jalal pergi jepun jumpa maharaja jepun dan doraemon busy outstation katanya.mcm2 alasan bagi. kantoi pun sebab dia kantoikan diri sendiri tak bantu bagi info acap kira tengku jalal ni hasanah versi ketum dunia mistik cariforum
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tred mahsuri/langkawi dulu pun best, hanyut aku termimpi mimpi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.102434 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list