CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Yuna_Ling

Tanda anda seorang wanita yang menarik tanpa anda sedari

[Copy link]
Post time 12-4-2021 04:03 PM | Show all posts
hmm... org pandang aku sbb riak wajah aku yg pelik. aku sndiri x suka tgk.. hahahah.. jauh lagi nk fotogenik
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2021 12:49 PM | Show all posts
hidet replied at 24-3-2021 03:57 PM
iols rase iols x cukup attractive lagi..takde la orang nak pandang berkali kali..kekekeke..
tapi i ...

siapa lg yg nak puji kalau bukan diri sendiri kan....
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2021 12:55 PM | Show all posts
green~tea replied at 23-12-2020 03:22 PM
zaman sekarang, memakai mask mmg rasa lebih selesa dapat elak dari pandangan2 liar bila keluar rumah ...

you seksi sangat kot green, memang la mata2 akan terbeliak...

sebenarnya diri kita yg mengundang mata2 memandang...kalau kita jaga keperibadian diri di tempat awam, takdenya org nak tengok...


Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2021 12:59 PM | Show all posts
sebenarnya sikap wanita secara semulajadi yg gemar dan suka kpd tarikan...it is normal female behavior...masakan media2 social penuh dgn video2 dr wanita dr seluruh pelusuk dunia...video2 di buat semata-mata utk tarik perhatian...

mungkin kesukaan, kepuasan dpt menarik org tengok pd dia...

sebab tu dlm islam ada konsep menutup aurat...pd budaya barat pula, ada konsep 'no bra day'...

make-up, baju2, etc...benda2 external ni memang di buat utk menarik perhatian...

jarang2 ada wanita yg hebat yg mempamerkan internal nya...saya lebih suka kpd wanita yg mempunyai keperibadian yg baik dr rupa paras...because that woman will be with you forever...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
x kisahpun . org pandang ke x.. jgn ganggu sudah.. .x bahagia aku nk berjalan sensorang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 10:52 AM | Show all posts
Edited by green~tea at 27-5-2021 10:55 AM
ifanonline replied at 27-4-2021 12:55 PM
you seksi sangat kot green, memang la mata2 akan terbeliak...

sebenarnya diri kita yg mengund ...

takde makna nak menyeksi la haih.. dah cecah usia 40 pun... tak kuasa nak berbaju pelik2.. cukup blouse kemeja uniqlo and pants... tudung pun dah bertahun tak tukar brand... tp i suka simplicity and kebersihan...

i am not interested to attract any men. and i taknak mengundang any unnecessary problem... i dress appropriately utk buat orang selesa berurusan dengan i, that's all (samada utk bisnes or social)
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:37 PM | Show all posts
I think cara pembawakan diri & penampilan kot.

I kalau keluar suka pakai biasa2 je, jeans + shirt + flats/sandals + ponytail. bila pakai macam ni, orang lalu lalang buat bodo jee. tapi i selesa pakai cenggini sebab tak suka diperhatikan & for safety reasons la jugak kan.

Bila ada hari i dress up, pakai dress/ figure hugging outfits, berdandan etc, i perasan orang akan pandang 2-3 kali and they tend to treat me better.

Kemain kannnn. time aku pakai macam acik-acik kepam, diorang ingat i tunggul kayu.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 03:18 PM GMT+8 , Processed in 5.459399 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list