CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 8694|Reply: 26

Tanda anda seorang wanita yang menarik tanpa anda sedari

[Copy link]
Post time 13-12-2020 09:58 PM | Show all posts |Read mode
Tanda anda seorang wanita yang menarik tanpa anda sedari.

1)Orang memandag anda berkali-kali
-Mempunyai daya tarikan yang sangat bersahaja yang membuatkan orang melihat awak X2 kali apabila awak melepasi mereka.

2)Kurang mendapat pujian
-Orang yang tidak diperlu diberitahu tentang betapa menarikny mereka.

3)Jika dipuji, tidak berlebihan
-Pujian yang awak memerima biasanya kasual dan tidak keterlaluan.

4)Orang tak percaya awak kurang keyakinan diri
-Ini kerana bagi seorang yg menarik seperti awak, adalah sgt sukar untuk org lain untuk mempercayai bahawa awak masih mempunyai rasa tak yakin terhadap diri sendiri sama seperti orang lain.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2020 09:26 AM | Show all posts
I pernah baca antara sebab lain orang tertarik dengan kita sampai memandang berkali-kali not only looks sahaja, aura pun main peranan. Buku tu lupa tajuknya. Bila kita happy, tenang dan positive, orang pun dapat kesan aura tu dibawah sedar.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2020 11:57 AM | Show all posts
isseliparjepun replied at 14-12-2020 09:26 AM
I pernah baca antara sebab lain orang tertarik dengan kita sampai memandang berkali-kali not only lo ...

Betul. Keyakinan diri memain peranan yg penting.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm... xnak la org pandang2...

Aku rasa lg ok klu xde sapa pandang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:22 PM | Show all posts
zaman sekarang, memakai mask mmg rasa lebih selesa dapat elak dari pandangan2 liar bila keluar rumah...

sangat tak selesa ya bila selalu kena usha.. even tengah pimpin anak pun tetap lah nak dipandang.. tp kalo jalan dengan husband senang sikit nak menyorok kalo orang usha.. bukannya perasan syok sendiri ni, sbb husband i pun notice orang duk pandang bini.. aduihhhhhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2020 02:39 PM | Show all posts
green~tea replied at 23-12-2020 03:22 PM
zaman sekarang, memakai mask mmg rasa lebih selesa dapat elak dari pandangan2 liar bila keluar rumah ...

Tak kisah sama ada memakai mask keh atau tidak, kalau kami terus memandang ke bawah lantai semasa org lain memandang kami adalah tanda tidak confident.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gamaknya x de aura la kite ni..org jeing jeling masa bertentang kereta ja..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
iols jenis jalan tak pandang orang jd tak tahu la orang pandang 2 ke berapa kali tapi setakat ni tak pernah la kena ngorat depan2. my sis rasanya ada 2 3 org lelaki jgk tekel sheol depan2. kerlass sis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 03:22 PM | Show all posts
aduh...xde orang pun pandang atau jeling2 sis..nampak sangat memang sejenis yang tak menarik di mata orang
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 03:43 PM | Show all posts
Orang selalu pandang achik lepas tu tanya " Puan ni kerja cikgu ke?"..

Nak gelak pun ada sebab masa tu pakai jeans dengan blouse jer..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau acik yg jual kuih yg hari2 akak beli masa balik skolah puji2 akak ckp bdn akak cantik kira kategori menarik jgk la kan
tp org yg 1st time akak jumpa especially pompuan akan puji la..yg laki xkn nk puji lak kan mmg nk kena pelangkung la
cuma setahun dua ni sedih sbb bdn dah makin naik
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
wow! siapakah itu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2021 06:43 PM | Show all posts

Siap tu? Tengok wayang 007 james bond lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 14-12-2020 09:26 AM
I pernah baca antara sebab lain orang tertarik dengan kita sampai memandang berkali-kali not only lo ...

Betul. Cara dia bawa diri dia and sesuaikan dgn org sekeliling pun mainkan peranan utk org senang tertarik dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
No 1 tu ye ...
Nthlah menarik ke menolak
Kadang org selekeh pn kita pandang semacam
Org cantik lagi kita pandang kan

Dlm konteks ni aku tk taulah org pandang aku dr segi mana
1 aku ni simple je orgnya ada masa selekeh ikut dan sauk

Ada masa mcm nk g majelis kawin smpai laki ku kato jangoksss ...klu jangok kut kltnn maksud terover melawa..

Ku sendiri suka tgk org cantik
Kalau terserempak dgn oku ku tunduk kn pandangan

Kalau jumpa org obes ...mcm eeyew kan..dn mula berfikiran tk molek

Sembang dgn laki ku pagi tdi 1st time
Dia misalkn seseorg yg kami baru kenal

Tu selekeh.. appo dh jadi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Point no 1 n 2 tu mmg sentiasa dr dulu hingga kini..kat ofis or kat luar sama je..sampaikan rasa xselesa n terfikir..ada salah pkai bj ke..muka comot ke...n yup..pkai face mask tu lg best..org xnampak muka...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 03:57 PM | Show all posts
iols rase iols x cukup attractive lagi..takde la orang nak pandang berkali kali..kekekeke..
tapi iols selalu rase low esteem tu...sbb kita x lawo..tapi kalu time iols melawa..mmg lawa la..eh..puji diri sendiri pulek...
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sekilas pandang orang akan ckp I sombong. So takde pandang berkali2. Tapi jgn suruh I bercakap, sbb ramai yg cair. Tak kisah laki ke perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2021 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
iols pada point no 1. kadang x selesa org pandang2 sampai byk kali kene follow. naseb masih baik x penah kene gangguan seksual sebab everytime kene follow iols akan jln cecepat pegi jumpa security guard or polis bantuan minta tolong. tapi yg sedihnya tetap la single sampai skrg
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 08:56 PM GMT+8 , Processed in 0.206076 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list