CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: qqOfficial

[Tempatan] takde siapa update lagi ke ??: jumpa Rangka Tergantung di rumah terbiar di Jalan

  [Copy link]
Post time 9-12-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Centurion replied at 9-12-2020 12:52 AM
Mujur lah bunuh diri kat rumah tggl klu kat rumah sewa naya je owner.

mcm neber selang 4buah rumah iols last 2 years, penyewa india gntg diri dlm toilet sbb ahlong. tak mampu byr sewa, anak2+bini balik kg kot. rumah still ahlong mai simbah cat, tampal muke+ic sebeso2 nya.owner+kami sume report polis sbb mengganggu ketenteraman awam. tak lama lepas tu ada org beli siap reno cantik2 terus lupa kejadian bunuh diri.

yg ni kalau mati bunuh diri kira mulia sikit la tak kacau property org.huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 9-12-2020 11:02 AM
kwsn2 area gombak lama ni mmg scary khensss

- bekas mimaland

tapi i suka gombak yg belah2 hutan sana tu
sbb sejuk, greenery view dan mendamaikan sgt ..kalo lps hujan mmg kabus berkepul2 sebegitu...esp area jalan lama yg menghala ke empangan batu dan yg hala ke bentong karak
siap dh plan nk beli tanah kt area gombak lg and bina rumah kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya. pic2 bunuh diri ni tak elok psl mengajar org teknik. akak ada baca lepas keluar news bunuh diri kes selalunya bertambah.


kat malaysia ni kes bunuh diri banyak yg gantung dgn terjun.

kalau yg depressed kat luar tu sila dptkan bantuan ye. klinik kerajaan pun boleh refer kepada pakar.

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Berminat dgn org yg jumpa mayat ..cane leh jumpa..buat apa ngayau dlm rumah tinggal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:13 PM GMT+8 , Processed in 0.068075 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list