CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 30-12-2020 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 29-12-2020 11:14 PM
kenapa true beuaty direhatkan pulak ye, sedangkan kalau u tengok tv schedule TvN asia tv schedule  ...

Sbb true beauty tangguh shooting rasanya.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-12-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 29-12-2020 11:11 PM
iols kesian kt sepupu queen tu. nak queen dgn heols..

Mesti queen anggap sepupu tu sepupu je tak lebih dr itu. Yg penting hrp2 sepupu dia tu maintain baik la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 30-12-2020 07:55 AM
Mesti queen anggap sepupu tu sepupu je tak lebih dr itu. Yg penting hrp2 sepupu dia tu maintain ba ...

tulah... salu second hero ni xde harapan. part masa scene dia dokong queen. tajam btl mata marah kt king..

2nd hero paling kesian siwon cerita she was beauty . dala ensem ada lesung pipit
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:51 PM | Show all posts
hijau88 replied at 30-12-2020 07:55 AM
Mesti queen anggap sepupu tu sepupu je tak lebih dr itu. Yg penting hrp2 sepupu dia tu maintain ba ...

tapi sepupu dia tu okay juga , baik dan sincere feelings towards her , cuma dia i dunno ada sangsi terhadap King , dunno what

tapi kan - i think dia play critical role lah dalam merungkai plot jahat antara Consort hwa jin and balu JO  atau sebagainya ataupun mungkin bongkar perbuatan bapanya sendiri , getting too powerful.



Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:55 PM | Show all posts
hijau88 replied at 30-12-2020 07:53 AM
Sbb true beauty tangguh shooting rasanya.

So, jap ye Mr Queen epi 7 and  8 dan tak berubah schedule insya ALLAH
yg true beauty pun ep 6  ke ep 7 and 8th ye..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:58 PM | Show all posts
Fly_over replied at 30-12-2020 08:38 AM
tulah... salu second hero ni xde harapan. part masa scene dia dokong queen. tajam btl mata marah k ...

yg abang King tu yg selalu menemani Hwa Jin tu actually he was the actor in lived by your name
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
muka abg king dgn muka sepupu queen mcm nk sama.
tp muka king senang betul berubah.
tak suka king. tak suka gundik dia.
suka queen & co dia je..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 10:54 PM | Show all posts
zehra2 replied at 30-12-2020 10:26 PM
muka abg king dgn muka sepupu queen mcm nk sama.
tp muka king senang betul berubah.
tak suka king. ...

i suka scene dia lepak kat dapur istana

kat situ scene dia so natural , seronok tengok depa saling trusting percay aeach other kongsi pengalaman

best

so ada promosi makanan korea jugak kan



Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-12-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-12-2020 09:58 PM
yg abang King tu yg selalu menemani Hwa Jin tu actually he was the actor in lived by your name

Yup. Dia la tu. Dr kat hspitl akupuntur tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-12-2020 09:51 PM
tapi sepupu dia tu okay juga , baik dan sincere feelings towards her , cuma dia i dunno ada sangsi ...

Hrp2 sepupu queen tu baik la. X ikut niat jahat queen balu utama n ayah dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 11:10 PM | Show all posts
hijau88 replied at 30-12-2020 11:03 PM
Hrp2 sepupu queen tu baik la. X ikut niat jahat queen balu utama n ayah dia tu.

tapi i kesian kat king tu , dia terpaks atahan hadap kegarangan Queen tu, queen tukeje gaduh dengan dia kan hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 28-12-2020 11:42 PM
eh x la tu bayangan choi jin hyuk je, kn dlm tandu dia ckp sorg diri, mana ko g wahai queen so yon ...

Aaa...badan chef tu mmg koma kan...x bangun2
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-12-2020 10:54 PM
i suka scene dia lepak kat dapur istana

kat situ scene dia so natural , seronok tengok depa sal ...

ketua chef istana tu pasrah je laa dgn queen
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-12-2020 09:58 PM
yg abang King tu yg selalu menemani Hwa Jin tu actually he was the actor in lived by your name

Iols x phm mcm mana cheoljong jd king, bukan prince yong pyong tu yg jadi king? Tgk gaya prince tu mcm suka kt gundik tu...cinta bersegi2...prince suka gundik, king suka gundik, 'queen' pun suka gundik
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 30-12-2020 07:30 AM
rupa2nya queen pun suka hwajin...
tp rasanya gundik ni jahat laaa..


Tengok queen tu masak ramyeon pun rasa kecur liur...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 05:30 PM | Show all posts
hijau88 replied at 30-12-2020 11:02 PM
Yup. Dia la tu. Dr kat hspitl akupuntur tu.

tu lah mamat ni , asyik ajdi pelakon pembantu je kan...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 31-12-2020 05:32 PM | Show all posts
zehra2 replied at 31-12-2020 12:38 AM
ketua chef istana tu pasrah je laa dgn queen

hehehe , teringat dialogue dia, dapur ni tempat  terlarang tapi, kat sini jugakla korang melepakk yee ....kowser...

siap buat team grab penghantar makanan pertama di dunia , siap buat banner lagi tu  hahahaha

depa ni lah bab business memikir nak business cukup pandai...

terzahir dalam naratif macam ni pun
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 05:36 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 31-12-2020 12:03 PM
Iols x phm mcm mana cheoljong jd king, bukan prince yong pyong tu yg jadi king? Tgk gaya prince tu ...

dalam ep 1 , king cheoljong tu dipilih oleh penumpasnya yg hanya memilih personaliti yg lemah, i think sebab tu dia dipilih , boleh nampak bagaimana dia dikawal di mesyuarat wakil wakil dewan  tu, Ratu Balu Utama yg dok kawal pantau selia.


Ntah i rasa Hwa Jin tu tipikal ladies je , i mean ada au ayu la tapi tak lawan dengan eccentricity and capricious Queen yg unpredictable tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-12-2020 05:30 PM
tu lah mamat ni , asyik ajdi pelakon pembantu je kan...

Eh, yg kawan king tu pun berlakon drama live up to ur name tu kan. Dr hospital moden. Colleague Dr prpn tu. Kiranya 2-2 penah blakon sama2 bfore ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-12-2020 10:54 PM
i suka scene dia lepak kat dapur istana

kat situ scene dia so natural , seronok tengok depa sal ...

dorg selalu tunjuk jd promosi maknan korea smpi jd famous makanan dorg. nampak tempting smpi nk jgk rasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:05 PM GMT+8 , Processed in 0.076712 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list