CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 18-1-2021 11:32 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 18-1-2021 11:36 PM
hijau88 replied at 18-1-2021 11:17 PM
Sbb dia tak suka king kan. Mungkin sbb king penah lukakan hati queen awal2 dlu.

Tym kecik, helo ...

sebab he has dendam kat King, dan dia bila tengok kissing scee tu is like a betrayal to his love for the queen, dan queen balas balik kan scene tu ditapis

so sejak tu dia mula atur strategi nak kalahkan king , kan dia juga tak menang dalam kes minum minum masa queen kat rumah ayah dia

Cousin tu jahat lah sebab dia cepatkan proses pendedahakan team pengawal king  tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:35 PM | Show all posts
Fly_over replied at 18-1-2021 11:20 PM
geram pulak tgk ending episod hari ni dgn smlm. geram lambt lg next eps tu hahaha

yups , me too...sebab kedua pihak underestimate keuayaan memasing.
last last king yg terkena dan i terkejut yg Queen tak leh figure out lagi yg amsa king dah mula sedih...masa tu. But yes nak geram tunggu seminggu lagi...


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-1-2021 01:04 AM
yes, i think kalau nak tegok ep 12 pun dah...
yups,  tough episodes rasanya kalau dama korea ni a ...

Kesiannya tgk king cheoljong ni..jahat betul la kim clan ni...neneknya pn sama je perangai....tp iols suspek org suruhan lord kim tu yg letak bom dlm pasu tu....klau ikut sejarah, king ni pn akan mati kena bunuh dgn kim clan jgk nnt....

Iols pn tau kewujudan king tu masa dia berlakon watak gu seung jung dlm CLOY haritu..smart n hensem...tapi ending dia mati plk

harap2 dlm mr queen ni happy ending antara king dgn queen
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-1-2021 09:37 PM
Yg sida2 tu kelakar la. Nasib baik ada dia tlg queen.
Sbb dia, queen senang2 dpt 10 markah.
Hwaj ...

Mujur la kong masak utk golongan elit zaman dulu2..masing2 impress n kagum giler...siap emosi bila baca popsicle stick tu...klau masak utk org zaman skrg, bkn golongan elit, rakyat marhean pn gelak je tgk hidangan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 19-1-2021 08:55 AM
Kesiannya tgk king cheoljong ni..jahat betul la kim clan ni...neneknya pn sama je perangai....t ...

Yup2. Hrp2 happy ending king n queen. Tp kena la queen tu mmg queen. Bkn chef la. Cuma hrp2 la queen tu kuat smngt la mcm chef.
Chef tu biar la kembali ke dunia moden.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 19-1-2021 09:17 AM
Mujur la kong masak utk golongan elit zaman dulu2..masing2 impress n kagum giler...siap emosi bila ...

Itu la. Tym tgk queen buat kentang tu... Alamak risau dah sbb simple sgt.
Sekali dorg gigit, rangup. Semua impress sbb sedap sgt gtuuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:53 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 19-1-2021 08:55 AM
Kesiannya tgk king cheoljong ni..jahat betul la kim clan ni...neneknya pn sama je perangai....t ...

i tak sangka King gu seong jun tu ended up the seo dan dalam CLOY tu, my god...lawak karakter dan smart , da jenis boy  yg poo slick , cilik and smart gitu playful...gitu..da dia suka seo dan tu sebab her personality , dan sama juga karakter dia dalam Mr Queen...ada musllihat suka a lady like queen tu..hmm...

so yes, CLOY - i tak perasan drama ni till 3 hari lepas sesambil menulis and tengok ...ambik masa jugak nak  habiskan , but wow  , i mean wow piano, music , lake and a pianist hmm...cukup syarat ....dan dia macam ala encounter sikit profile leading lady character tu , cuma

ENCOUNTER tu anak ikan laa  Bo Gum tu...hmm kalau i i pilih useok and shoot the Mom in law hahahaahha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:54 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 19-1-2021 09:17 AM
Mujur la kong masak utk golongan elit zaman dulu2..masing2 impress n kagum giler...siap emosi bila ...

dia tiru menue McD happy meals je...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:23 PM | Show all posts
dkt youtube ramai yg suspect tukang urut ratu balu utama tu sbnrnya mak King..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 07:15 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 19-1-2021 04:23 PM
dkt youtube ramai yg suspect tukang urut ratu balu utama tu sbnrnya mak King..

yeahh...i saw , banyakpreviews dok speculate wanita tu ...apa dia buat ye dalam preview tu - she writes something , kan?

logic jugalah sebab mak king tu tak diketahui kemana perginya.

actually i cant wait for teh next ep -13.  i harap Queen tu lebih more receptive/ sensitive  or onservant sikit , understanding sikit kat King tu ...jgnah garang2 sangat...i harap depa dua tolong bantu satu sama lain

yg bestnyer queen pun akan gain back her memory - masa tu ...hmm...i harap something good would happen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Queen tpaksa la garang2 ngan king. Sbb diri dia tu sbnrnya chef. Adoi. Bila la nak bertukar ni. Aku nak king bsama ngan queen tp bila memikirkan jiwanya chef. Semcm je jdinya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aku bagi thumb up kepad writer n pd boleh come up dgn story line mcm ni..yg buat org tertunggu..lawak part salah hantar surat tu. king berialah angau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 02:51 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 19-1-2021 04:23 PM
dkt youtube ramai yg suspect tukang urut ratu balu utama tu sbnrnya mak King..

Lah yeke? tak sabar nak tunggu Sabtu masalahnya iols tgk kat Viu esok tghari baru upload yg baru
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 02:55 PM | Show all posts
King tu memang talented gila... mula tgk acting dia masa Welcome to Waikiki pastue dgn drama sedih gila The Time, tapi sebab health reason watak dia dimatikan separuh jalan pulak... jalan cerita dah best
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 03:33 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 19-1-2021 07:15 PM
yeahh...i saw , banyakpreviews dok speculate wanita tu ...apa dia buat ye dalam preview tu - she w ...

ade tggl lg 8 episod kan..kalau iols baca2 kt wikipedia, Cheoljong dgn Queen Cheorin takde zuriat..atau mati masa kecik cmtu..actually bila kita tgk balik, both King and Queen ni considered sama..diorg adalah calon yg paling lemah atau dlm erti kata lain mudah dijadikan boneka..sebab tu King yg di angkat and Queen Cheorin yg dijadikan permaisuri..King pulak asyik was was je dgn Queen kan..agak2 nnt Hwa Jin akan masuk dlm scene lg tak? I benci gila tgk Hwa Jin tu..dhla fefeeling dia je boleh comfortkan King..

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 04:19 PM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 20-1-2021 02:51 PM
Lah yeke? tak sabar nak tunggu Sabtu masalahnya iols tgk kat Viu esok tghari baru upload yg baru
...

iols selalu crk #mrqueen je sabtu mlm tu kt IG..dpt spoiler sikit2 jadilah hahaha. Kalau kt Viu ade subtitle sekali ke sarah?

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 04:21 PM | Show all posts
sarah_ary2 replied at 20-1-2021 02:55 PM
King tu memang talented gila... mula tgk acting dia masa Welcome to Waikiki pastue dgn drama sedih g ...

iols ni dkt setahun tak sempat follow k-drama..ntahla mcm tkde yg menarik hati..baru tau yg King tu berlakon CLOY..punye hype citer CLOY tu pun iols tak sempat tgk masa tu..pastu King penah berlakon ade satu drama ni dgn Hwa Jin jgk kan..under KBS rasenye..

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 20-1-2021 04:19 PM
iols selalu crk #mrqueen je sabtu mlm tu kt IG..dpt spoiler sikit2 jadilah hahaha. Kalau kt Viu ad ...

Ada siap subtitle sekali oklah hr tue beli sim card maxis prepaid dapat seklai viu premium setahun  tue sanggup tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 20-1-2021 04:21 PM
iols ni dkt setahun tak sempat follow k-drama..ntahla mcm tkde yg menarik hati..baru tau yg King t ...

Drama yg budak sekolah tu kee?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 20-1-2021 03:33 PM
ade tggl lg 8 episod kan..kalau iols baca2 kt wikipedia, Cheoljong dgn Queen Cheorin takde zuriat. ...

I see ptt ler..writer buat citer ni..roh si chef tu msk ke bdn queen tu...kira dia buat what if watak queen tu sebaliknya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 11:57 AM GMT+8 , Processed in 0.082831 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list