CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 16-1-2021 09:29 PM | Show all posts
dah tengok live streaming tadi , sebab tak ada subtitles kan so...hmm

ep 11...suspens and interesting , identiti Mr Han generasi ...Joseon dikenal pasti ...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 16-1-2021 09:29 PM
dah tengok live streaming tadi , sebab tak ada subtitles kan so...hmm

ep 11...suspens and inter ...

Kt fb dh keluar yg ade sub..hehe...mr han zaman modern pn sabotaj chef tu ke?ingat2 lupa part zaman modern..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lum tgk sepenuhnya episod minggu ni.
Tp dah tgk sket spoiler n preview ep 13. Adui. Plizzzz la. Cpt la tak sbr nak tgk. 20 episod kan. Lama lgi nak tau endingnya mcm mana.
Hrp2 ok la.

Lps tu ada prequel lgi kan. Harus ending x best sbb dah awal2 episod hubungan king n queen bermasalah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Desperate n jahat betui hwa jin ni eh...tp lawak queen deal win-win dgn sida tu...dpt rimau lak tu...
Cop..raja ni belah family mana?neneknya tu family kim..masing2 nak kuatkan pengaruh masing2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:04 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 18-1-2021 08:45 AM
shiraloveyou replied at 17-1-2021 11:26 AM
Kt fb dh keluar yg ade sub..hehe...mr han zaman modern pn sabotaj chef tu ke?ingat2 lupa part zama ...

yes, i think kalau nak tegok ep 12 pun dah...
yups,  tough episodes rasanya kalau dama korea ni ada pattern episode  airmata /tearjerking scenes/ plots, semua depa longgok dalam ep 10,11 atau 13.

tengoklah ep 12, itu pun i rasa Queen ni dia agak underestimate keupayaan PM and Ratu Balu Utama.
DAn Ratu Balu Utama and gang Andong KIm Clan - tak sangka kepakaran memasak Queen begitu bagus

so , yups can watch ep 12 already i think, tengokah ambrace yourself .....ade sesuatu menanti...di akhir...

sama macam True Beauty pulak kebetulan episode 10-112 ni ...

so , Mr Queen i ingatkan sampai 16 , rupanya 20 ye ,rasanya elok jugak kot sebab banyak kena rungkai...


i tak sangka pelakon King Cheoljong tu berlakon dengan begitu baik sekali dalam siri Crash LAnding on you...i baru habis menonton sambil sambil drafting kasar something - wow not bad eh Cheolong
dalam Crash Landing on You wow...he is so good.

i suke pulak semua idea, plots, sceneeeeeeeee Crash Landing  tu..little did i know that there is another korean drama, more or less  equivalent to encounter, but in crash landing on you ni .. it is more on the emotional load . conflicts , circumstancial grounds yg sukarkan depa , ye...wow ...i suka two mature adults dealing their tough love ...
it was nice to see a very talented guy playing a piano BY THE LAKE....quite touch tengok one of fiancee meninggal dalam ambulance tu..ni kalau sapa dah tengok lah ...sedih sangat Seo Dan...
wah i dunno pun before it was so beautiful....

kenapa drama korea buat citer i tengok ye , drama malay buat lah citer shooting kat itali ke ape ( bukan tak ae  ade pun yg pukul7 pm Tv1 but ...ntah tak kisah pun nak tengok dan taka ad rasa pun nak tengok episodes yg seterusnya ?

bias ? may be? but well they plot faied to catch my attention though

bebel pulak...


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:05 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-1-2021 12:37 AM
Desperate n jahat betui hwa jin ni eh...tp lawak queen deal win-win dgn sida tu...dpt rimau lak tu.. ...

yups....masa ni dia akan lebih yakin sapa yg bahaya ...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:13 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-1-2021 12:37 AM
Desperate n jahat betui hwa jin ni eh...tp lawak queen deal win-win dgn sida tu...dpt rimau lak tu.. ...

Ya Allah..iols sbnrnya baru tgk citer Mr Queen ni start episod 7..then terus melekat sbb kelakar gile..so iols pun rajin eh g tgk balik episod lama2..actually keturunan King tu dh dihapuskan..kirenye mcm tggl die dgn abg die je..that's why masa nk pilih gundik, King ckp dgn Queen biar die yg tentukan keturunan..sbb dia tknk either keturunan Kim or Jo yg mendominasi..ade flashback kan King nmpk maybe ayah die sendiri kene pancung..lepas tu dia menyorok dlm perigi tu..


spoiler alert : iols pun dgn rajin crk #mrqueen dkt IG..next episode ni nnt King tgh praying utk family die then tibe2 ade explosion..Queen pun mcm regain balik memory So Yong..die ter-flashback pasal mlm die nak bunuh diri kt tasik tu..hasil iols baca2 komen kt youtube pun, mmg Queen ni pun mcm boneka je utk jd Queen..sbb die yg plg lemah jgk..


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 09:09 PM | Show all posts
Hari ni dish dia buat mmg best. Tornado potato, mc donaldo dengan jelly popsicle.
I think the most underrated character is chef jang. Hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg sida2 tu kelakar la. Nasib baik ada dia tlg queen.
Sbb dia, queen senang2 dpt 10 markah.
Hwajin yg hebat memanah pun kalah.

Agak2 king tau ke yg queen sbnrnya yg masak kat dapur tu?
Ngan bahan yg limited pun queen (chef) leh jadikan menu yg sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 10:52 PM | Show all posts
hijau88 replied at 18-1-2021 09:37 PM
Yg sida2 tu kelakar la. Nasib baik ada dia tlg queen.
Sbb dia, queen senang2 dpt 10 markah.
Hwaj ...

dia tak pasti , cuma familiar dengan tulisan  rasanya sebab tulisan ? dia pernah nampak ? tapi di tak pasti kot sebab Queen menyamar Lee Saemang balik tu napeee?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 10:53 PM | Show all posts
apa macam you all...menari kan ending ep 12? episode mode sedih ni sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 10:54 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 18-1-2021 11:00 PM

jahat kan  ratu ratu balu Utama tu  semua kan? sorang yg gila kuasa , seorang lagi hasad dengan Queen, tapi apa yg i tak sangka ialah Queen tak pedulik hal raja ni langsung , dia masih figuring mode....sedih sangat, sikap dia yg terlalu garang and tak nak supportive tu yg tak membantu , sangat.walaupun dia bantu masak memask.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 10:58 PM | Show all posts
jahat kan cousin tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:02 PM | Show all posts
Queen baru dapat memori dia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-1-2021 09:37 PM
Yg sida2 tu kelakar la. Nasib baik ada dia tlg queen.
Sbb dia, queen senang2 dpt 10 markah.
Hwaj ...

Adoi kelakpr betul..dgn tabib sekali ke a nolong masak...udah le jarum dia derang pakai buat test goreng kentang...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-1-2021 10:52 PM
dia tak pasti , cuma familiar dengan tulisan  rasanya sebab tulisan ? dia pernah nampak ? tapi di  ...

Ntah. Agaknya spy klu org lain xtau dia tu queen. Org2 tertentu je yg perasan kan.

Yg kelakar bab surat. Hahahhaha. Bagus jgk runner tu salah hntr surat. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-1-2021 10:58 PM
jahat kan cousin tu kan?

Sbb dia tak suka king kan. Mungkin sbb king penah lukakan hati queen awal2 dlu.

Tym kecik, helok je dia tlg buka kan perigi tu. Tp itu pun sbb queen. Tp skrg ni, dia dah x peduli even queen mcm helok je berbaik ngan king (gaduh2 sket tu besa la).

Hihi.


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-1-2021 11:10 PM
Adoi kelakpr betul..dgn tabib sekali ke a nolong masak...udah le jarum dia derang pakai buat test  ...

Hahahahaha. Kannnn. Dah semua pkerja dapur sakit perut.
Tpaksa import pekerja dr 'jbtn' lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
geram pulak tgk ending episod hari ni dgn smlm. geram lambt lg next eps tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni bila suara hati queen tu mmg suara prpn, ok sket la. Tp kekdg terbyg byg jgk dia tu sbnrnya chef.

Hrp2 king tu sedar la queen tu bkn mcm kim clan yg lain. N queen tu jgk yg sbnrnya tlg dia dlu kat perigi. Bknnya hwa jin. Queen (chef) pliz la jgn gedik2 lagi ngan hwa jin tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 05:52 AM GMT+8 , Processed in 0.078908 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list