CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 6-1-2021 08:43 AM | Show all posts
gundik tu mmg jahat kan..
tp tu ler..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 11:02 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 5-1-2021 12:49 AM
Dia terigt ms kecik dulu kot..closest family mati...flashback ms isytihar queen tu..flashback dr q ...

ni yg part bagi bunga tu ke?

tu dari Queen tu...

tu la substitle punya pasal dilewatkan tayangan di South EAst Asia , rantau belah sini sampai 24 hours...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 11:15 AM | Show all posts
zehra2 replied at 6-1-2021 08:43 AM
gundik tu mmg jahat kan..
tp tu ler..

aah sangat sangat hasad , syirik, dengki , khianat , penipu , manipulator, smeua cukup.

i am curious about the perigi. apakah kaitan hwa jin - queen and cheoljung

dan macam mane tetibe plak Queen tahu yg Hwa Jin ni bukan pemilik tuan badan sebenar?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara drama yg iols tunggu2 every weekend.

Female lead mmg tak pernah kecewakan iols.semua watak boleh bawak. Kelakar giler cite, dari lady choi sampai lah ke queen. Part king tgh bergaduh.. boleh plak kau kata tango ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 09:59 PM | Show all posts
err..knock ...knock

pssssttt hi guys

dah tengok ep 9 ?

hehehehe

apa macam.....banyak kisah perigi buta itu ye????
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila queen tu ada tahi lalat kat tepi mata? Mcm cerita temptation of wife lak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada apa dgn perigi tu? Ntah2 dr kecil lgi king dah penah jumpa queen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 10-1-2021 11:41 AM
Ada apa dgn perigi tu? Ntah2 dr kecil lgi king dah penah jumpa queen.

Spot on! Tak drama Korea lah kalau takde perjumpaan masa kecil
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam @xyla73 dan everibodi yg dirindui
Lama x jenguk bod sini coz lama x tgk kdrama..ingat tahun 2021 nak start tgk kdrama balik..sekali ternmpk drama ni kim jung hyun blakon pulak..nak try tgk la..tapi setakat ni best ke tak cite ni uols??

Xyla please bg suggestion drama pe nak tgk..x nak yg stress2 tau..nak cari yg light2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 10-1-2021 02:33 PM
Salam @xyla73 dan everibodi yg dirindui
Lama x jenguk bod sini coz lama x tgk kdrama..ingat tahun 2 ...

cite ni lawaklah..sbb kdg benda yg queen buat unexpected...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
aku x boleh tahan gelak si queen tampar diri sendiri..hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 10-1-2021 02:33 PM
Salam @xyla73 dan everibodi yg dirindui
Lama x jenguk bod sini coz lama x tgk kdrama..ingat tahun 2 ...

Blh tgk drama ni & true beauty...2 drama ni lite2 & lawak...iols pun dah terkebelakang sgt tgk citer ni pasal byk sgt tgk drama lain yg ongoing...ni pun blm sempat catch up epi minggu lepas & minggu ni...

Drama baru ji chang wook lovestruck in the city tu pun blh gak layan tapi jgn layan dgn your daughter pulak sebab citer tu utk adult..ada scene yg x sepatutnya budak2 tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 10-1-2021 02:47 PM
cite ni lawaklah..sbb kdg benda yg queen buat unexpected...

Tu la my dotter yg suggest tgk ni..dia kata hero school blakon..tu yg iols teringin nak tgk tu..ada la tgk dalam 1/2 jam last week..ingat nak sambung tp nak bc rebiu uols dulu..kang x best kang buang masa iols je..dah le masa iols limited la ni...ok la kalau kelakar boleh hilang stress tgk cite gini kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 10-1-2021 02:51 PM
Blh tgk drama ni & true beauty...2 drama ni lite2 & lawak...iols pun dah terkebelakang sgt tgk cit ...

Ok tq for suggestion xyla

Waa ada ye ji chang wook blakon drama baru. Kena take note ni..my dotter tgk dok sibuk tgk cite penthouse..pastu asik komplen stress tgk cite tu..tapi dia tgk gak smpi kesudah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 10-1-2021 03:00 PM
Ok tq for suggestion xyla

Waa ada ye ji chang wook blakon drama baru. Kena ta ...

Iols x tgk penthouse even though benang tu iols yg bukak...drama2 makjang gitu memang iols x layan kecuali kalau pelakon & PD best giler tahap A list gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 10-1-2021 02:33 PM
Salam @xyla73 dan everibodi yg dirindui
Lama x jenguk bod sini coz lama x tgk kdrama..ingat tahun 2 ...

I dok layan uncanny counter...walaupun lawan org jahat...tp takde stress banget...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 10-1-2021 12:34 PM
Spot on! Tak drama Korea lah kalau takde perjumpaan masa kecil

Confirm la. Mr queen pun mcm tu jgk. Ada tertgk clip2 yg kena share. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
So, kiranya queen n gundik kenal dr kecil.
Klu king tau sepa yg sbnrnya selamatkan dia dr perigi tu... Mesti dia menyesal layan queen tu endah x endah dr awal. Mmg kesian pula queen tu. Buku yg gundik tgk haritu, buku queen sbnrnya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk lakonan SHS bw watak (chef) kasar2 dlm cerita ni, teringt lakonan lee yoo ri dlm cerita spring after spring... Hihik.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:16 PM | Show all posts
dah tengok ep 10?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-7-2022 12:24 AM GMT+8 , Processed in 3.169995 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list