CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 28-12-2020 05:58 PM | Show all posts
hijau88 replied at 28-12-2020 12:52 PM
Owh. Aku lum tgk full epi 5 dan 6. Sbb tunggu yg kat tv. Bru tgk clip2 yg org dok share tu jek.

tengok je kat FB type: mr queen ep 6 eng sub or indonesian sub ade leeeee...dah kuar hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 28-12-2020 12:23 PM
dlm badan chef.. kan dia gi club

eh x la tu bayangan choi jin hyuk je, kn dlm tandu dia ckp sorg diri, mana ko g wahai queen so yong, tu dia nk tikam perut queen guna sanggul. dia fikir queen buat hal guna bdn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ak pun dh tersangkut citer ni, ingat mls nk tgk sbb mcm BL , gay theme gitu. tp lawak la citer ni. shin hye sun ni natural pulak dia berlakon, x dibuat2 mcm sesetgh pelakon. klu korg pnh tgk 'oh my ghostess' hero pun tertarik waktu heroin dirasuk 'virgin ghost', jd personality gila2, tp last2 hero tu minat atas peribadi sbnr heroin tanpa roh virgin ghost. sbb heroin tu mmg suka hero tu. citer tu pun best gak jo jung hyuk dgn park bo young. psl chef jgk, mungkinkah citer ni akan jd mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 12:57 PM | Show all posts
episode 6


konsep  : NO TOUCHING    hahahahahah


yg si King tu tak faham satu hape pun tang konsep ni...

hahahah


I think dia dah mula suka kat Queen ni - sangguplah ngaku  faham konsep ni.



but wow ye trailers untuk ep 7  ............i can see it is gonna be interesting


tapi tulah kan  Ratu Balu Jo tu suka benda syirik kan dan si Lady Monk tu salah tafsir apa yg dilihat.


Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 12:58 PM | Show all posts
sambaldurian replied at 28-12-2020 11:49 PM
ak pun dh tersangkut citer ni, ingat mls nk tgk sbb mcm BL , gay theme gitu. tp lawak la citer ni. s ...

oh ye ke...i see...tulah yg tak berkenan  tu.


cuma the plotlines dia menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 28-12-2020 11:42 PM
eh x la tu bayangan choi jin hyuk je, kn dlm tandu dia ckp sorg diri, mana ko g wahai queen so yon ...

ler bayangan je ke..
yg penting, aku tk suka gundik raja
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak la. Queen suru dayang dia buat wasiat. Belilah tanah d gangnam.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Chef (queen) tu suka hwajin ke?
Ntah2 lama2 king tu suka kat queen. Klu chef n queen sebenar tak bertukar, takleh buat apa la.
Mcm geli geleman pula.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 07:06 PM | Show all posts
hijau88 replied at 29-12-2020 04:38 PM
Lawak la. Queen suru dayang dia buat wasiat. Belilah tanah d gangnam.

hahahahahaahhaha ini lawak , sempat tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 07:09 PM | Show all posts
hijau88 replied at 29-12-2020 04:48 PM
Chef (queen) tu suka hwajin ke?
Ntah2 lama2 king tu suka kat queen. Klu chef n queen sebenar tak b ...

dia macam suka sebab ruh dia lelaki sebab tu dia bengang hwa jin dengan king hari tu...

haha..

King tu tersuka sebab Queen tu hahahah  terjah masa sesi pengadilan hwa jin depan istana tu...

tetibers je tersuka pulak

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 07:10 PM | Show all posts
Shin Hye Sun ni yg Angel mission : love tu kan...dia jadi ballerina dalam drama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 29-12-2020 07:06 PM
hahahahahaahhaha ini lawak , sempat tu ...

Suka tgk klu ada scene queen, dayang n inang choi. Kelakar tul.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 07:27 PM | Show all posts
hijau88 replied at 29-12-2020 07:25 PM
Suka tgk klu ada scene queen, dayang n inang choi. Kelakar tul.

satu lagi

Inang muda: adakah awak akan terjun lagi ke tasik kalau saya tiada
Queen : tak ada apa apa lah, kan saya dipantau oleh CCTV


inang muda: ???? blur
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 29-12-2020 07:09 PM
dia macam suka sebab ruh dia lelaki sebab tu dia bengang hwa jin dengan king hari tu...

haha..
...

Klu ikutkan. Kesian la kat queen sbb king mmg tak suka dia dr awal kan. Cuma tu la, queen balu utama tu yg dok paksa2 sbb kim clan. Queen pun pd awalnya mmg excited sbb akan kawen ngan king.
Tup2 king mmg x suka pun dia.
Nmpk la frust.

Sbb cerita ni fokus tertukar jiwa lain la jln ceritanya. Klu tak mesti mcm cerita kawen paksa kan.
Apa2pun, sbb queen mmg watak utama, n nmpk queen (sbnr) baik jgk orgnya, maka berharap la king end up ngan queen. Bkn ngan gundik dia tu jdi queen tetibe pula.
Tym tu xnak la jiwa chef masi dlm jasad queen.

Klu la gundik watak utama, confirm2 buat watak queen tu jdi jahat. Kikikiki.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 29-12-2020 12:57 PM
episode 6



kaka iols blur pulak scene bgaduh no touching tepi tasik tu. kt epison mana queen ckp no touching sblm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 29-12-2020 07:38 PM
Klu ikutkan. Kesian la kat queen sbb king mmg tak suka dia dr awal kan. Cuma tu la, queen balu uta ...

iols kesian kt sepupu queen tu. nak queen dgn heols..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 11:12 PM | Show all posts
Fly_over replied at 29-12-2020 10:59 PM
kaka iols blur pulak scene bgaduh no touching tepi tasik tu. kt epison mana queen ckp no touching  ...

masa depa dah jalani upacara perkahwinan , masa ep 2 ke 1 kot lepas tu yg depa makan malam sama sama lebih kurang ade masa tu dia mentioned.

tapi sikit je dia bagi tahu itu.

then ep 4,5 atau 3 tak ade pun frasa tu.



Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 11:14 PM | Show all posts
hijau88 replied at 29-12-2020 07:38 PM
Klu ikutkan. Kesian la kat queen sbb king mmg tak suka dia dr awal kan. Cuma tu la, queen balu uta ...

kenapa true beuaty direhatkan pulak ye, sedangkan kalau u tengok tv schedule TvN asia tv schedule - google mr queen ade je tayangngader lah true beauty tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 29-12-2020 11:12 PM
masa depa dah jalani upacara perkahwinan , masa ep 2 ke 1 kot lepas tu yg depa makan malam sama sa ...

ooo ok. nanti sy tgk balik scene tu. mcm blur pulak tgk scene tepi tasik tu mcm xtau hujung pangkal no touching tu dr mana.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 07:30 AM | Show all posts
rupa2nya queen pun suka hwajin...
tp rasanya gundik ni jahat laaa..

shin hyensun ni mmg tinggi skit.. menjadi betul dia jd lelaki..
duduk mengangkang je duduk walau dalam  hanbok

peberet watak ketua tukang masak sbb dapur tu tempat queen & co melepak..
marah tp selalu bg muka..

suka part queen masak utk ratu balu..
n create delivery tandu tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 11:48 PM GMT+8 , Processed in 0.079929 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list