CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 31-1-2021 09:23 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 31-1-2021 09:24 AM
shiraloveyou replied at 31-1-2021 09:17 AM
Tgh tgk ep 15.....kesian king dpt bini giler macam queen...part gelak tu yg x menahan ...
hahahahaah....
tu lah terpaksa hadap je lah kan kekasaran Queen ni unladylike

tapi i suka watak lady yg takes care of her own safety maksudnya dia mula aware siapa musuh dan kawan dan mula atur strategy dia - wow coollah. dok istan penuh dengan ugutan dan macam2.

yg best tu bila i tengok dia buat psychological pranks kat Ratu balu  Utama tu - sanggup pi jamu balik air tangerine punch kat queen balu utama tu , hahaha dan  i suka kata kata dia kat ratu balu utama

i do not rely on my husband and my position because i know what  i am and what i can do ...

king smile, sirk je bila dia nampak queen bersemangat je urus hal diri dia...

hahahaha real true beauty betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2021 09:47 AM | Show all posts
Melur1 replied at 31-1-2021 09:23 AM
bini giler pun kalau dh sayang... terima je la

she is capricious...unpreditable, spontaneous, her naturalness tu memang somethig lah...sebab tu king ngaku jelah suka je laa ...lantak  le kau ni tiga suku ke ape ke hahahahahhah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-1-2021 09:47 AM
she is capricious...unpreditable, spontaneous, her naturalness tu memang somethig lah...sebab tu k ...

the king pun... when she was staring at his chest nampak tak his expression benci ah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 10:18 AM | Show all posts
Melur1 replied at 31-1-2021 10:14 AM
the king pun... when she was staring at his chest  nampak tak his expression  benci ah

hmm astaghfirullah ....

hmm hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Puas hati tgk queen dok kenakan blk grand queen dua org tu... sampai king risaukan plk org2 yg queen kenakan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-1-2021 09:23 AM
hahahahaah....
tu lah terpaksa hadap je lah kan kekasaran Queen ni unladylike


tp best tgk queen yg badass....ni klau real queen ni mesti asyik sedih sendu je..mujur chef tu masuk dlm badan dia
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 31-1-2021 09:23 AM
bini giler pun kalau dh sayang... terima je la

tp best tgk reaction king tu...sweet je...nmpak sgt dia dh makin syg dgn queen hrp2 happy ending la
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 31-1-2021 10:33 AM
tp best tgk reaction king tu...sweet je...nmpak sgt dia dh makin syg dgn queen hrp2 happy ending ...

aah kan... harap2 nanti x jdi mcm ending oh my ghostess :
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
side note iol meluat tengok hwa jin still playing victim nak sangat Oh Wol mati (eh bukannya dia sayang sangat kat si Oh Wol tu?) semata2 utk justify rasa benci dia kat queen... Prince YP pun sama lembam. Skrg ni does he serve the King or does he serve Hwa Jin???
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm manalah ending dia nnti kalau queen yg betul masuk dlm badan dia balik.mesti pelik king tgk 360% berubah watak. masa scene ramyeon tu queen ckp lembut giler hahaha. lawak betul ms dia ckp dia baca queen diary tu..muke king mcm hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:11 PM | Show all posts
iols baru start tengok citer ni kat Viu yach...kelakor sangat
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:13 PM | Show all posts
Melur1 replied at 31-1-2021 10:41 AM
side note iol meluat tengok hwa jin still playing victim  nak sangat Oh Wol mati (eh bukannya dia  ...

i rasa this evil woman has the potential to khianat King.

i mean , i hope not lah.

tapi macam perangai tak semenggah. Betul Queen tu ckp,  apa apa pun Queen nafikan ttg tuduhan Hwa Jin  , Hwa Jin tetap tak nak percaya. Crazy betul, dia ingat Kin tak tahu ke yg dia tu menipu identiti.


Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:15 PM | Show all posts
Melur1 replied at 31-1-2021 10:37 AM
aah kan... harap2 nanti x jdi mcm ending oh my ghostess :

Ghostess tu tajuk penuh dia ape, may be dalam my list ( i no learn  that you all peminat tergar ni ada list list yeee..now my list my dinner mate heheh ) hahaahh

thanks ye
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:16 PM | Show all posts
hyie replied at 31-1-2021 01:11 PM
iols baru start tengok citer ni kat Viu yach...kelakor sangat

episode berape?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:22 PM | Show all posts

baru sampai episod 4...petang nanti baru sambung maraton
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:28 PM | Show all posts
hyie replied at 31-1-2021 01:22 PM
baru sampai episod 4...petang nanti baru sambung maraton

ohhh..tu episode dia tengah memahami situasi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 31-1-2021 11:16 AM
mcm manalah ending dia nnti kalau queen yg betul masuk dlm badan dia balik.mesti pelik king tgk 360% ...

Itu la. Harus sikap queen sebenar berbeza ngan queen chef. Hrp2 king tetap suka dia la.
Tp queen sbnr tetap baik kan.
Klu x silap awal2 episod, org2 istana ckp queen jenis pemarah?
Mungkin sbb stress duduk istana ngan tekanan dr kim clan n king lak x suka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 03:30 PM | Show all posts
hijau88 replied at 31-1-2021 03:19 PM
Itu la. Harus sikap queen sebenar berbeza ngan queen chef. Hrp2 king tetap suka dia la.
Tp queen ...

i teringt mase mula2 Dhamyang tu mcm takut sgt kan dgn Queen..

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-1-2021 01:15 PM
Ghostess tu tajuk penuh dia ape, may be dalam my list ( i no learn  that you all peminat tergar ni ...

tajuk penuh dia Oh my Ghost/Oh My Ghostess... starring Park Bo Young


hehe wc
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-1-2021 01:13 PM
i rasa this evil woman has the potential to khianat King.

i mean , i hope not lah.

not just potential... memang dh khianat pun. Dia serah the ledger to Daebi instead of the King is already considered a betrayal

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 02:03 PM GMT+8 , Processed in 0.146117 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list