CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 26-1-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sedihh pulak tgk damhyang tuu... nk selamat kn queen, die yg kne.. agk2 mati ke damhyang tuu.. ke bg ubat tdo jee tgk hint si king mcm ade rancangan lain jee..

lme lg tauuu nk tggu mggu depann.. sje jee!! klu dlu yela x terase sbb hari2 byk citer best..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-1-2021 08:43 AM | Show all posts
yellowprestige replied at 25-1-2021 11:59 PM
iols ade beberapa persoalan la..

1. Adakah nnt King akan dpt tau yg Kim Byong In tu sukakan Queen ...

King dapat agak dah yang Cousin queen ni ada simpan hati kat Queen, ini dilihat dalam ep Queen pengsan ep 7 ? ep 8 yg seene cousin nak rempuh masuk kamar Queen tu , untuk bawa Queen pulang ke rumah ayah dia. Kat situ , kan yg King bertembung direct dengan Cousin dan King pujuk Cousin to let go of being too caring for her? cer tengok balik.kat ep i jugaklah cousin dia ni dapat lihat the personality ofthe King.

tapi as to how far extent the relationship was in the past ? he might not know.

yes - Hwa Jin pernah lukis pun kat water colour style potrait Pring YeoungPyong masa scene ep 7 or ? 8 gitu...
so i rasa ada juga kot. hmm...





Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 08:46 AM | Show all posts
nooriesz replied at 26-1-2021 12:55 AM
sedihh pulak tgk damhyang tuu... nk selamat kn queen, die yg kne.. agk2 mati ke damhyang tuu.. ke bg ...

si uka scene yg mana Queen marah sangat dia cekak leher baju King tu , semuaaaa terkejut hahahahahah
King likes the Queen...dia pandai kan nilai character Queen ni...sampai Queen tak ada apa nak cakap balik...she is unpredictable, capricious.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:54 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 26-1-2021 12:11 AM
si kim byong tu cousin kan dgn queen?iols tertukar sokmo dengan prince tu...motif sgt eh..iols rs  ...

yes betul, consider cousin sbb dia anak angkat Kim Hwa Geun..prince bukan andong kim clan..heheh..

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:56 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 26-1-2021 08:43 AM
King dapat agak dah yang Cousin queen ni ada simpan hati kat Queen, ini dilihat dalam ep Queen pen ...

interesting flashback..hehhe..rase kene tgk version yg Eng sub better..kalau astro ni bile dh subtitle BM jd lain sikit..

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:59 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 26-1-2021 02:56 PM
interesting flashback..hehhe..rase kene tgk version yg Eng sub better..kalau astro ni bile dh subt ...

oh u tengok astro ke? channe 395? 391?
unifi 211.

ada perbezaan dari segi approximation of the meaning , u know what i mean?
kalau English punya lebih hampir dalam sesuatu scene , sama juga BM , kedua dua subtitles secara kasar dapat memberikan makna ujaran yg lebih kurang sama tapi ' kuantiti  kandungan dalam makna ujran tu ada beza tau.

masa dalam epi queen pengsan kat dapur tu - u can see, King cakap : her safety, her baba is now under my care , the queen is no onger your cousin ...masa  King cakap allthese things kan u tengok air muka kedua dua watak, one is conveying the meaning that - I AM he hubby - i am in charge gittew..


tapi as u asked , it is valid - King tak tahu sejauh mana hubungan mereka, hanya ayah Cousin tu je

dan  Cousin tu anak angkat  Kwa Jun geum buka anak biological.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 05:03 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 26-1-2021 04:59 PM
oh u tengok astro ke? channe 395? 391?
unifi 211.

i tgk astro 395 tvn..so eventually sbb pagi smlm i tgk kat ade satu web ni yg Eng sub..then mlm td tgk yg sub BM..mmg ade lari sikit la meaning..but takdela jejaskan maksud sgt..but u feel it better in Eng sub.. hahahha

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 05:17 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 26-1-2021 05:03 PM
i tgk astro 395 tvn..so eventually sbb pagi smlm i tgk kat ade satu web ni yg Eng sub..then mlm td ...

i 'd prefer english subs..though it is better to have the meaning understood  in korean lagi bagus , tapi i tau english je...hahahah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-1-2021 11:34 PM | Show all posts
dah semakin berat konflik cite ni tapi oklah bab kelakar sengal bengong still ada boleh layan lagi
cuma harap ending janganlah macam typical kdrama memula kemain hebat skrip
tapi bila ending hampeh bebal goblok menyakitkan hati tak  logik segala perasaan ada
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
parking sini jap sementara menunggu ep 15&16
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 05:21 PM | Show all posts
Melur1 replied at 29-1-2021 08:53 AM
parking sini jap sementara menunggu ep 15&16

hehehe....semua tunggu part 15& 16
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 09:25 PM | Show all posts
OK

hahahaha i am sure some of yous are waiting for ramyoen ye
hmmm....hahahah

episode 15 ni menarik

- King akan dapat tahu for a fact siape yg selamatkan dia dalam perigi masa dia kecil dulu
- Queen balas dendam pada Rat Balu Utama, Ratu Balu Jo and Hwa Jin
- Hwa Jin amat amat amat jahat - yups u all kan tengok KHIANAT Hwa Jin

- hmm...the smeliel the smirk from the king  nice actually.


THE COUSIN

sapa team cousin ???

hmmm...tengoklah cousin  tu dah mula intai jendela KUASA>
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-1-2021 09:25 PM
OK

hahahaha i am sure some of yous are waiting for ramyoen ye

Mcm mana king tau queen yg slmtkan dia kat perigi tu? Sbb aku tgk clip2 kat ig jek. Xde hint, xde angin takde ribut, tetibe je king tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 30-1-2021 10:33 PM
Mcm mana king tau queen yg slmtkan dia kat perigi tu? Sbb aku tgk clip2 kat ig jek. Xde hint, xde  ...

kn tggu subtitle..br paham
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
queen ni asyik teriak je..malu king.hahaha. lawak giler...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
prince YP ni memang 100% for hwa jin and betray cheoljong ke????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 31-1-2021 05:21 AM | Show all posts
hijau88 replied at 30-1-2021 10:33 PM
Mcm mana king tau queen yg slmtkan dia kat perigi tu? Sbb aku tgk clip2 kat ig jek. Xde hint, xde  ...

hahaha Queen dah dapat hints dr King  sebab isyarat jari tu...tetiba dia punya acting wow drama  habis ...hahaha
u know part mana? part di mana queen pakai baju hitam yg lawa tu..hari dia jabat tangan dengan king - dan king tetiba terdengar gaya perckapan dia , ujaran dia tu macam pernah dengar - so...king ade flashback balik

dan ketika ramyeon tu KIng tanya

scene ramyeon tu suspense laaa




semua org ceah cewah tunggu walhal...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 08:41 AM | Show all posts
lonso replied at 30-1-2021 11:25 PM
queen ni asyik teriak je..malu king.hahaha. lawak giler...

waktu dia jumpa Cheoljung the KIng malam tu dia ROAAARRR....king like .. hmm macam aku tak biase tengok minah ngamuk hahaha Prince  Pyeongyang? Young pyong? tu terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgh tgk ep 15.....kesian king dpt bini giler macam queen...part gelak tu yg x menahan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 31-1-2021 09:17 AM
Tgh tgk ep 15.....kesian king dpt bini giler macam queen...part gelak tu yg x menahan ...

bini giler pun kalau dh sayang... terima je la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.075376 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list