CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 25-1-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Episod 13 & 14 memang terbaekkkk la   king dgn queen pn ade words and sign yg antara dorg je tau ratu balu tu jahatnyeee..x mengenang jasa queen yg tolong masak makanan dia
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2021 10:48 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 25-1-2021 10:49 AM
lonso replied at 25-1-2021 10:24 AM
queen terjerit2 hahaha..lawak nak mampus

yes lah , semua no touching rules termansuh in all one nite  hahaha
lawaknya dia ingat tu inang muda Heong Yon tu hahaha

dan u see, dalam ep 1 - dia lari lari dan dia realised  ketika tu dia seorang wanita , dan dalam ep 14 dia buat perangai sama bila ' morning after '  hahaha

King confuse as to why dia marah sangat dan suruh /king kena cerita pulak tu details , lepas tu dia lari , marah2, jerit2...king like acah abandoned hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 25-1-2021 10:23 AM
waktu pagi lps dgn king queen jerit2 dkt luar mcm kena *r0g*l je..kalau jadi king msti konfius..lps  ...

part ni memang sengal...dia yg bukak hanbok king pastu lepas tu acah2 jadi mangsa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:51 AM | Show all posts
shiraloveyou replied at 25-1-2021 10:47 AM
Episod 13 & 14 memang terbaekkkk la   king dgn queen pn ade words and sign yg antara dorg je ta ...

aaaah ade yg tengok ep 14 dah ye  hahahhaha best best .....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shiraloveyou at 25-1-2021 11:23 AM
mbhcsf replied at 25-1-2021 10:51 AM
aaaah ade yg tengok ep 14 dah ye  hahahhaha best best .....


dah tgk pagi td....nk tunggu tvn memang lambat la iols pening queen/chef bong ni..kejap2 syg dkt gundik, kejap2 cintakan king...haritu jatuh hati dgn hwa jin..ni suka dkt inang hong yeon plk.tetiba iols pikir yg queen tu bisek
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 25-1-2021 10:48 AM
yes lah , semua no touching rules termansuh in all one nite  hahaha
lawaknya dia ingat tu inang m ...

mmg king yang salah weh.hahaha..king konfius memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 25-1-2021 11:22 AM
dah tgk pagi td....nk tunggu tvn memang lambat la iols pening queen/chef bong ni..kejap2  ...

kan queen dkt royal kitchen dia persoal adakah semua ini sebb horman sbb dia dlm badan perempuan..so rembes hormon perempuan..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 03:20 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 25-1-2021 10:51 AM
aaaah ade yg tengok ep 14 dah ye  hahahhaha best best .....

iols dh tgk episod 14..terima kasih la dkt web web yg baik siap Eng sub..hahaha..

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2021 05:57 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 25-1-2021 11:22 AM
dah tgk pagi td....nk tunggu tvn memang lambat la iols pening queen/chef bong ni..kejap2  ...

kalau Queen/ Jong Bong Hwan  mabuk , yg akan dominates ialah personaliti Queen tu- segala apa yg dia mahu dan rasa. If Queen tu 100% alert dan normal - Bong hiwan tu , sebab dia terbabas dengan Kinhg dah dua kali ketika dia mabuk. Satu tu masa kat rumah ayah dia, dan now seleps dia tunggang arak kat royal kitchen ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 05:58 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 25-1-2021 03:20 PM
iols dh tgk episod 14..terima kasih la dkt web web yg baik siap Eng sub..hahaha..

now u know what happened, a case of simply mistaken identity ...Hong Yeon vs CheolJong
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu la jiwa queen sebenar dah kembali ke jasad dia, adakah king still suka dia? Pandai ke memasak mcm chef? Kang ketua chef istana xde geng gaduh kat dapur lak.
Tp, dia sbnrnya baik kan. Cuma keadaan sekeliling la menyebabkan dia berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 25-1-2021 09:33 AM
maka konteks sebenarnya selanjutnya malam  ini  hahahaahah...

well pada mulanya , i terkejut ju ...

arghhh geram nya uolls dah tgkkk dah nmpk jgk link ep 14. tp sabo dulu smpi mlm ni. iols susah nk feeling dgn subs indo.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 08:37 PM | Show all posts
so memasing...ep 13 and 14 ni hahahaha


eh by the way - off topic kejap - sapa tengok drama korean ni ? Dinner Mate ? best laaaa...awat tak famous ye- it s pretty nice ...i baru tengok ep 7 i like the watak psychiatrist  tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:04 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 25-1-2021 10:16 AM
yups, dalam episode 14 hal itu dirungkaikan dan bijaknya king tapi risky...sebab kalau ep 13 kita  ...

iols numpang astro org...hehe..siap2 record lg...kalo on demand besok paling cepat ada..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:09 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 25-1-2021 10:04 PM
iols numpang astro org...hehe..siap2 record lg...kalo on demand besok paling cepat ada..

oooo...gitu...wow siap record lagi hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 25-1-2021 08:37 PM
so memasing...ep 13 and 14 ni hahahaha



Dinner Mate kan ada benang sendiri kat sini..tak famous sebab mula2 je best...nak ujung2 tu merapu meraban...maybe it’s just me but the second leads really pissed me off...dengan ex-gf hero yg kayunya...ex-bf heroin yg psiko...tapi camtu pun blh gak abiskan tapi certain part i just fast forward..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2021 10:39 PM | Show all posts
yg paling bahagia sekali masa e p1 4 ia lah ratu balu  Jo - punyalah cuak ingatkan yg mati tu dia , last last tengok dia nyer remarks masa pengadilan - ingatkan ikan besar , rupernye....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:10 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 25-1-2021 11:11 PM
xyla73 replied at 25-1-2021 10:26 PM
Dinner Mate kan ada benang sendiri kat sini..tak famous sebab mula2 je best...nak ujung2 tu merapu ...

oh i see..tq tq , ade thread ye , okay i 'll look it up.
second lead annoying ye? okay , well the psychiatrist la , kan? hahaha he is a bit eccentric yes, pelik dengan rules dia tu..
cuma i saw Kim Junhyun and Seodan masa ep1 tu yg wow ... yg psychiatrist tu i quite like his inyerpersonal skills when they met and dined together,ture , cliche way of seeing love ma ...yeah noticed on obsessive ex bf.

i see.. okay, saya cuba tengok jugaklah sebab dah start ep 7 ...

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:59 PM | Show all posts
iols ade beberapa persoalan la..

1. Adakah nnt King akan dpt tau yg Kim Byong In tu sukakan Queen jugak?

2. Lepas tu, kenapa dari awal everytime ade scene Byong In vs Queen and Putera Yeongpyeong vs Hwa Jin tu, mata diorg akan berair2 mcm nak nangis? Iols faham yg both ni ada perasaan kat wanita2 ni..tp is that how diorg nk bezakan? Ke sbb drama saeguk mmg akan ada mcm ni..iols last tgk drama saeguk adalah drama Park Bo Gum hahaha. So mmg tak ingt dah..

3. Selain utk dptkan hati King, apelagi yg Hwa Jin sanggup buat? As for now, King still tktau or belum realize actually So Yong yg selamatkan die mase diorg kecik2 tu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 12:11 AM | Show all posts
yellowprestige replied at 25-1-2021 11:59 PM
iols ade beberapa persoalan la..

1. Adakah nnt King akan dpt tau yg Kim Byong In tu sukakan Queen ...

si kim byong tu cousin kan dgn queen?iols tertukar sokmo dengan prince tu...motif sgt eh..iols rs si kim jahat proxy nenek tu akan buat fitnah hubungan queen dgn si byong ni bila nampak hubungan king n queen baik..bese la..pecah perintah kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.086103 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list