CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun

  [Copy link]
Post time 24-1-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 24-1-2021 07:40 AM
Erk...awat sangkut situ?iols ngk mlm ni je la..kena belajar bhs korea ni..senang skit paham..takat ...

Itu la. Tgk kat tv spy lebih fhm.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-1-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-1-2021 09:04 AM
wow ,  i watched the episode. 13th epi with english subs, lepas subuh hahaha sebab tak nak tido afte ...

Uols... 3 drama, ada 3 jin. Semua watak jahat. Kebetulan pula.
Penthouse - cheon seo jin
Mr queen - hwa jin
True beauty - soo jin
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-1-2021 09:09 AM
something terjadi sebelumtu amat penting- babak sebelum dia berada di kolam amat penting dan selep ...

Ada tnampak scene dia bgtau psl hal telaga tu. Haish. Pelik tul napa la queen tu bgtau psl tu.
Lps tu ada lak scene lejer tu tetibe kat bilik queen.
Kelakar lak, lejer tu dah ke sana sini perginya.
So, dah dpt ke tgn kim clan agaknya alan dihapuskan la tu.

King dah tau queen yg masak haritu kan sbb nmpk scene dia banding tulisan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 09:33 AM | Show all posts
hijau88 replied at 24-1-2021 09:28 AM
Ada tnampak scene dia bgtau psl hal telaga tu. Haish. Pelik tul napa la queen tu bgtau psl tu.
Lp ...

yups...setelah Kwa Jun Geon tu masuk bilik dia , tanpa di atahu ( masa tu Queen kat luar ) so bila masuk  kamar dia, tibersz je si mamat ni tunggu...

i mean depa ni sangat tak erdik dalam menjaga perihak keselamatan lokasi dan kawasan queen and king.

sesiapa pun boleh terjah masuk je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 03:52 PM | Show all posts
hijau88 replied at 24-1-2021 09:28 AM
Ada tnampak scene dia bgtau psl hal telaga tu. Haish. Pelik tul napa la queen tu bgtau psl tu.
Lp ...

iols ternampak clip kat IG, ratu balu yg letak ledger tu kt bilik Queen kan?

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 24-1-2021 03:52 PM
iols ternampak clip kat IG, ratu balu yg letak ledger tu kt bilik Queen kan?

Owh. X nmpk lak clip tu. Mlm ni or bsok bru tgk yg kat tv.
Lgpun dia org terakhir yg pegang lejer tu kan. Mmg queen balu la tu yg letak situ.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 04:15 PM | Show all posts
hijau88 replied at 24-1-2021 04:05 PM
Owh. X nmpk lak clip tu. Mlm ni or bsok bru tgk yg kat tv.
Lgpun dia org terakhir yg pegang leje ...

mlm ni baru iols nk tgk epi 13 kat tv..gigih gakla mlm td refresh #mrqueen kt IG..laju pulak tu org share..walaupun tak faham sbb belum ade yg letak subtitle..

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 24-1-2021 04:15 PM
mlm ni baru iols nk tgk epi 13 kat tv..gigih gakla mlm td refresh #mrqueen kt IG..laju pulak tu or ...

Haha. Sama la. Sj tgk nak dpt gmbrn apa yg jdi.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-1-2021 04:29 PM | Show all posts
hijau88 replied at 24-1-2021 04:25 PM
Haha. Sama la. Sj tgk nak dpt gmbrn apa yg jdi.

Smlm sikit lg nk install Viu..hahaha..tp bile fikir mcm tkde bnyk masa sgt nk layan kt phone..hahha..lgsg lupekan jela niat tu..

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 09:41 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 24-1-2021 04:29 PM
Smlm sikit lg nk install Viu..hahaha..tp bile fikir mcm tkde bnyk masa sgt nk layan kt phone..hahh ...

tak payah install viu ade je portal haram yang soleh dan yg okay je ep mr queen after 12midnite


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 09:42 PM | Show all posts
hehehe sapee tengok ep 14

hehheeheheheheheheh

here i ammmmmmm huhuhu...

ade org sooo shy to the king now ......
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 23-1-2021 05:04 PM
komen2 korang ni membuatkan i google jgk raja cheoljong ni n queen cheorin..tp tahap2 wiki jer..no ...

iols pun tgk jgk kt wiki. king ni cicit pd prince sado. prince yg mati kena kurung dlm tong beras dgn bapak dia. mmg sedih la hidup dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 20-1-2021 03:33 PM
ade tggl lg 8 episod kan..kalau iols baca2 kt wikipedia, Cheoljong dgn Queen Cheorin takde zuriat. ...

ada dua org mati masa baby. king ada gundik 8 org semua ada ank. tp semua mati masih baby. paling lama hidup smpi 14thn je.. pesal sedih sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-1-2021 09:42 PM
hehehe sapee tengok ep 14

hehheeheheheheheheh

kaka iols br tgk ep 13. plot twist btl ending nya mula2 dh agak king ada dlm bilik sbb inang tua xleh masuk. pastu ingtkan queen mlesbo dgn inang muda. tp mabuk nmpk org lain. rupanya dgn king scene ckp dgn inang muda tu terasa sweet gitu. kt ep 14 ada x scene yg sbenarnya queen ckp kt king masa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 09:33 AM | Show all posts
Fly_over replied at 25-1-2021 09:07 AM
kaka iols br tgk ep 13. plot twist btl ending nya mula2 dh agak king ada dlm bilik sbb inang  ...

maka konteks sebenarnya selanjutnya malam  ini  hahahaahah...

well pada mulanya , i terkejut jugak sebab ia explicit  tapi tulah terfikir macam mana Lebaga penapis flm boleh lepas scene ni sebab ep9 & 10 scene yg explicit tak leh lepas.


saksikan perkembangan berikutnya  tentang apa kesan langsung dan tak langsung ...

dan penyiasatanKIng tentang siapa tukang masak yg selamatkan banquet dia...

dan kita ingat King ade masalah pendengaran after the explosion...rupa - rupanya ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 09:51 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 25-1-2021 09:33 AM
maka konteks sebenarnya selanjutnya malam  ini  hahahaahah...

well pada mulanya , i terkejut ju ...

yg explosion tu bukan ke king ada plan?iols kena ngk balik epi 13 ke apa ni?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2021 10:16 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 25-1-2021 09:51 AM
yg explosion tu bukan ke king ada plan?iols kena ngk balik epi 13 ke apa ni?

yups, dalam episode 14 hal itu dirungkaikan dan bijaknya king tapi risky...sebab kalau ep 13 kita nampak King dah muamengeluarkan taringnya , kan?
dia mula execute satu satu YBs / dewan perwakilan members lah, dengan cara dia tersendiri. so memang bijak tapirisky jugak.

ep 14 adalah lanjutan dari insiden tersebut.

dan ada lagi satu perkembangan yg mencemaskan dan lihatlah ep 14

kat memana portal or FB, type aje Mr queen ep 14 english subs dah ade - cepat sket
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:21 AM | Show all posts
hijau88 replied at 24-1-2021 09:28 AM
Ada tnampak scene dia bgtau psl hal telaga tu. Haish. Pelik tul napa la queen tu bgtau psl tu.
Lp ...

dan dalam ep 14 ada lanjutan pada scene dia semak gaya tulisan menu dan tulisan queen tu dan King buat penyiasatan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
waktu pagi lps dgn king queen jerit2 dkt luar mcm kena *r0g*l je..kalau jadi king msti konfius..lps intimate scene king mati konfius dgn lost hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-1-2021 09:42 PM
hehehe sapee tengok ep 14

hehheeheheheheheheh

queen terjerit2 hahaha..lawak nak mampus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.079399 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list