Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6297
View
130
Reply

Aku tak ada gosip

[Copy link]

Author: makadek    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-11-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by makadek at 28-11-2020 12:48 PM

Aku baru je rempit dari YT 2hari ni, bermula aku tengok kak chah bawak lagu aku bidadari syurgamu ,yeah jujur aku tak berapa suka dengar sebab lagi suka dengar suara tokti yang lemak.  

Lepas tu aku baca komen2 diorang kata aina abdul bawak lagi power.aku tahu akan kewujudan sheolss ni dan sekali je aku tengok persembahan sheolls kat AJL yg kontrovesi gila baju berdarah tu.selepas tu aku tak amik pot dah..

Ok balik pada lagu yang sheolls cover tu(bddri syurga)

Fuh meremang ..hakak dek...jelas gila sebutan dia
Sedap suara dia..lepas tu aku addicted lagi nk dengar sampai dia bawak lagu kak lina pompom....korang taulah kan versi kak lina nyanyi mesti suara dia mcm byk angin kan macam tak cukup napas tuh " usah di tambah bara tersimpan"

Sekali dak aina bawakkkk herlokkkk chuollss..

Meleret leret sampai "mengintai dari tirai kamar"
Walaweh... Dn lagu lelain..

Kemuncak dr aku dengar kul 11mlm-2pagi ....

Lagu ni hah...

https://youtu.be/8ZrvvMjA3xI

Aku ni peminat melodi/muzik tahun 70an
Sebab ada 1 alat muzik sexapon kot  .biasa dlm lagu ahmad nawab ada dengar alat muzik tu..

Jadi aku terkema ....sumpah sedap..
Tone dia suara dia .... Aku recap dengar versi tok kat pn sedap cuma sheolls lagi Woww

Kesimpulannya sheolls mmg talented
Aku dah tk nak kecam apa sheolls pakai,mekap sheoll apatah lagi rupa paras..

Vokal bukan sekadar rupa..





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-11-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aina abdul was good tapi peminat2 macam kau annoying. Every single platform duk angkat si aina tapi menangnya tidekkkkkkkkk. Abpbh pun kalah apooooooooooooo 8
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
TT boleh tengok Aina perform malam ni di TV3 9 pm dlm program Vokal Mania.
Khabarnya malam ni Aina akan perform dari rumah sebab masih dalam kuarantin.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
I pulak lain. I tak suka cara nyanyian dia sbb mcm bingit di telinga. Well, lain org lain citarasa kan. Tapi dia cover how you like that i suka.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara aina mmg sedap...aku pun baru perasan masa tertgk dia duet dgn izat lazim dlm utube..lps tu tgk lagi yg lain...mmg seapsgt..lagu tokti dia je yg sedap bila cover..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 28-11-2020 01:13 PM
Aina abdul was good tapi peminat2 macam kau annoying. Every single platform duk angkat si aina tapi  ...

Haha aku bknlah die hard dia pn..ku suka dengar suara dia.following dia pn idak...tk menang blom rezeki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 28-11-2020 01:24 PM
I pulak lain. I tak suka cara nyanyian dia sbb mcm bingit di telinga. Well, lain org lain citarasa k ...

Ha ah yg lgu blck pink tu pandai shwleolls jelas eh ..sebutan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 28-11-2020 01:14 PM
TT boleh tengok Aina perform malam ni di TV3 9 pm dlm program Vokal Mania.
Khabarnya malam ni Aina  ...

Yt ade ke aku tk de tv
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
oooooooo dh tu acik2 nerakazoners nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-11-2020 02:01 PM
oooooooo dh tu acik2 nerakazoners nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Yes silakan gelabah vijikss pn vole kaka kiah tetekss
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap ke x dia nyanyi, iols tetap xsapot sbb muka dia xsedap
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by September14 at 28-11-2020 02:33 PM

Tone biasa je mcm ernie jgk.. tp ernie teknik lbh power n x bingit. so iols pilih ernie lg best.

dgr dia perfom gundah ni best giler
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 28-11-2020 02:20 PM
Sedap ke x dia nyanyi, iols tetap xsapot sbb muka dia xsedap

Memula tu iolss pn macam tu...sama gak mcm erni pn muka tk sedap..kak chah pn lagi laaaaa...tp sbb suara dia wow sapot gak ahh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 28-11-2020 02:26 PM
Tone biasa je mcm ernie jgk.. tp ernie teknik lbh power n x bingit. so iols pilih ernie lg best.

...

Aina dn erni msing2 pn ada tone dia..aina tu lemak mcm tokti tk de..sgt ..dulu2 sharifah aini antra suara lemak dn lunak...uji rashid pn..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2020 01:36 PM
Memula tu iolss pn macam tu...sama gak mcm erni pn muka tk sedap..kak chah pn lagi laaaaa...tp sbb ...

Ernie ok la sweet gak muka. Hehehee sapot chuols yg mana  chuols  ghaser patut dpat sapot chuols.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 28-11-2020 02:44 PM
Ernie ok la sweet gak muka. Hehehee sapot chuols yg mana  chuols  ghaser patut dpat sapot chuols.

Erni sejak pakai tudung pesen merapu muka sheoll mcm watak nenek katik alice wonderland iolls tengok kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2020 01:46 PM
Erni sejak pakai tudung pesen merapu muka sheoll mcm watak nenek katik alice wonderland iolls teng ...

Dia memang xcantik tp kdg2 nampak manis mukanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 03:05 PM | Show all posts
Setuju suara Aina sedap.. Dan dia pandai jugak control suara.. Takde la rasa macam over nak tunjuk skills.. Sedap elok la pada aku.. Tetapi kalau fesyen ko memang hauk, sampai bila2 akak akan kecam ko dek..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tajuk ni Aku takda gosip? Aiyo.
Dia pandai nyanyi dan suara dia bg org lain sedap. Tp aku pulak, aku skip kalau dgr dia nyanyi. Kdg2 terdgr x dpt skip, terpaksa dgr la. Tak tahu kenapa, minat masing2. Aku xdalah x suka cuma takpalah aku nk dgr suara penyanyi lain jaa. Haa camtu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 28-11-2020 03:05 PM
Setuju suara Aina sedap.. Dan dia pandai jugak control suara.. Takde la rasa macam over nak tunjuk s ...

Pesen mang haukkk kaka...tp dia suka kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list