Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14021
View
164
Reply

"Dia Nakal, Tapi Tak Pernah Aniaya Wanita"- Joy Revfa Kena Tempias Kes Da'i Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-11-2020 11:59 AM | Show all posts |Read mode
"Kalau tuduhan tu benar, mohon mangsa tampil supaya kedua-dua belah pihak tak teraniaya."



Joy Revfa berkata demikian di InstaStorynya berikutan menerima banyak mesej di laman sosial berhubung isu kontroversi Da'i Syed merogol seorang gadis.




Kredit foto: IG




Katanya, Da'i Syed seorang yang nampak nakal dan suka mengusik.

"Sepanjang pernah berkawan dengan dia sebagai 'Kakak' takde lah sampai dia menganiaya perempuan.

"Dia kawan yang baik hati dan selalu berkongsi ilmu," tulisnya.




Kredit foto: IG








Kredit foto: BeautifulNara




Sekitar Mei lalu, usahawan kosmetik itu mencetuskan spekulasi mengenai hubungannya dengan Da'i Syed selepas berkongsi foto mereka bersama.


Da'i Syed bagaimanapun tampil menafikan dakwaan mereka bercinta dan hanya menganggap Joy sebagai kakak.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-11-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
G mampus la kau! Semua nak bagi pendapat pahal? Kau siapa? Apa fungsi kau? Apa sumbangan kau hah pompuan fake? Puihhhhh dah la muka dalam gambar dgn reality jauh beza! Puihh dekat kau yg penuh kepalsuan tu! Nak bagi pendapat sebab kau nak kekal relevan kan? Nak orang sebut nama kau kau? Puihhh la dekat muka kau! Tak padan nama Melayu, tetap nak refva2 walaupun muka desa! Kepalsuan muka kau sama tahap dgn kepalsuan perangai kau! Palat kau!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:12 PM | Show all posts
pendakwah???  serious la weih...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko boleh gi mampos tak pompuan?
Ko tak boleh nak kata dia tak menganiaya wanita ko kena cakap dia tak pernah aniaya saya atau wanita terdekat sy setahu sya

Muka tak malu betul ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:13 PM | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:08 PM
G mampus la kau! Semua nak bagi pendapat pahal? Kau siapa? Apa fungsi kau? Apa sumbangan kau hah pom ...

nak interpreme gak.. gituuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh
PicsArt_11-27-12.14.51.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:16 PM | Show all posts



boleh jadi lauk kat prison  



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:17 PM | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

giler ah...jauh beza...


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:21 PM | Show all posts
Kalau sayang mesti backup baik punya. Kita tunggu dan lihat fitnah atau betul sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:22 PM | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

wwwoooaaahhhh.... gila laa.....
jauh beza....

tingat kat Ig che ta. ig dia rupa punya la cun... tapi gambar sama kat ig onglain, mcm nenek....

wwwooooaaahhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
klau nakal je apasal dh x kwan??
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:26 PM | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

kuasa mekap..
sbb tu perempuan ni klu pakai mekap tebal, xleh caya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Repah ni pernah merasa si Syed tu ke? Kuat btul baking tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh


Lagi satu instafamous favourite acik2 bod personaliti
Edit gambar totally muka lain dari asal

IMG_20201127_122527.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 27-11-2020 12:22 PM
wwwoooaaahhhh.... gila laa.....
jauh beza....


Sebab tu jgn caya artis mekap tebal
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-11-2020 12:26 PM
Lagi satu instafamous favourite acik2 bod personaliti
Edit gambar totally muka lain dari asal
...

Lainnyaaaaaaaaaa.. kalau dia tak edit, lepas tu pakai baju warna pink ni, macam bibik menyara dua org anak majikan dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Choi ko tau ke blkg ko dia buat apa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

Sblh kiri berlemuh mcm akak2 goreng pisang kiki
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh

Tudung hijau tu Joy Revfa ke? Lainnya muka dengan tudung pink walaupon dua2 gambar tu makeup tebal
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by innocent_me at 27-11-2020 12:35 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:15 PM
Beza sial muka kau ni. puihhh puihhh puihhhhhhhh


Naya hang repah. Abih gambar real naik lps ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list