Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1701
View
28
Reply

Tak Pasal-pasal Lunyai Dibelasah 'MMA Fighter' Kecil Molek

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2020 02:58 PM | Show all posts |Read mode
Seorang lelaki tersalah langkah apabila cuba meragut telefon bimbit milik wanita yang rupa-rupanya seorang ahli seni bela diri campuran (MMA).


Wanita dikenali sebagai Brisa, 20, berkata, kejadian berlaku di sebuah resort di Mar del Plata, Buenos Aires pada minggu lepas.




Kredit foto: Newsflash




Katanya, dia dan seorang rakan kemudian mengejar suspek yang cuba melarikan diri sebelum sekumpulan pekerja menahan lelaki terbabit.


Dalam video kejadian yang tular itu, kelihatan kepala suspek berlumuran darah dikerjakan wanita dengan ketinggian sekitar 150 sentimeter berkenaan.


Kedengaran juga Brisa menjerit "Kamu ingat saya bekerja sehari suntuk hanya untuk kamu mencuri daripada saya dalam masa tiga saat?"


Kredit foto: Newsflash




Difahamkan, polis kemudian tiba di lokasi sebelum menggari suspek dan membawanya untuk membantu siasatan.


Dalam temu bual bersama sebuah program televisyen Nosotros a La Manana, Brisa menjelaskan dia begitu emosi ketika kejadian kerana berpenat lelah bekerja selama beberapa bulan untuk menyimpan duit selepas gajinya dipotong bagi membolehkannya membeli telefon pintar baru. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-11-2020 03:03 PM | Show all posts
"Kamu ingat saya bekerja sehari suntuk hanya untuk kamu mencuri daripada saya dalam masa tiga saat?"


puashati baca ayat ni, puashati jugak penyamun tu kena balun
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebatnya..tabik springgg
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 03:12 PM | Show all posts
nka beli telepon pintar baru..penat nyimpan duit.

dia dh siap breangan nk selfi fon baru
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dapat tengok video, sedap ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 20-11-2020 03:37 PM

kalo kat Msia....kemungkinan dia disuruh minta maaf kerana menyerang dan mencederakan saspek.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 04:40 PM | Show all posts
Mendapat sudah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 04:49 PM | Show all posts
cayalah sisturrrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan sis? Ko penat2 kerja, jantan rempit mana ntah sedap2 ja curik dari ko. Sangat menyakitkan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 06:05 PM | Show all posts


padan muka ko jantan

btw covid19 dah takda di brazil ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 06:10 PM | Show all posts
elehh...
satgi kalu mamat tu panggil geng2 pemuda heol.
tau arr nasib minah mma tu.


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 06:11 PM | Show all posts
kat sini kalau peragut mat pit kena flying kick terus berderai hancur tulang.

mangsa ragut pula ke tali gantung..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go sister!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow sistur hebat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada muka jantan tu kena pepah {:good
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 20-11-2020 06:05 PM
padan muka ko jantan

btw covid19 dah takda di brazil ke

Ahkak... Buenos Aires in argentina
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 20-11-2020 06:10 PM
elehh...
satgi kalu mamat tu panggil geng2 pemuda heol.
tau arr nasib minah mma tu.

Jantan bangsat jenis hapa kalah dengan sorang pompuan pehtu panggil geng ramai2 belasah pompuan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 10:17 PM | Show all posts
kasibiman replied at 20-11-2020 08:44 PM
Ahkak... Buenos Aires in argentina

maapkan akak terkonpius dua negara tuh dekk
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 10:36 PM | Show all posts
underground replied at 20-11-2020 06:11 PM
kat sini kalau peragut mat pit kena flying kick terus berderai hancur tulang.

mangsa ragut pula k ...

kat luar negara pun sama je

berapa bnyk news pekerja kedai serbaneka / orang awam lawan penjenayah kena buang kerja, kena tahan polis, kena dakwa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 20-11-2020 10:17 PM
maapkan akak terkonpius dua negara tuh dekk

Issokay. Understand both Sama vavavoom cikki2nya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list