CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Boomibulat

Atuk 95 sedih dan sunyi,semua rakan-rakan lama sudah meninggal dunia

[Copy link]
Post time 20-11-2020 08:46 AM | Show all posts
Setakat ni yg agak sebaya dengan dia malah lebih tua dari dia ialah Pak Ungku Aziz bapak Zetty.. Tak silap umur dah menjangkau 98 tahun.............
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 08:51 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 20-11-2020 05:42 AM
Xpe tun.. Semua orang akan rasa macam tu satu hari nanti... InsyaAllah kalau umur panjang... Nenek k ...

Sedihnya..tahun lps ke awal tahun ni dh lupa..makcik(adik ayah sy)meninggal..first time sy nmpk air mata beliau mengalir..tu la adik beradik terakhir beliau..kini tinggal dia seorang saja..pasti kenangan dgn adik beradik semasa kecik akan sentiasa bermain2 di fikiran..semoga kita semua dpt bersama lg dgn org tersayang di syurga nti..sedih la pulak di pagi Jumaat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 10:26 AM | Show all posts
Tun M pun cukup2 lah dengan dunia politik. Masa pun dah tak lama tinggal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 10:59 AM | Show all posts
samada dia  jahat atau baik biar Allah yg judge..bkn kita
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:06 AM | Show all posts
helicornia replied at 19-11-2020 04:05 PM
mmg org yg lanjut usia ni akan hidup sunyi.org sebaya dh takde nk berbual. ada dulu kisah org lebih  ...

arwah nenek ak dulu pun sama... tingat mase ak sekolah menegah sllu lepak umah dia
dia cite kawan2 dia smua da x de tggl dia sorang... sunyi
bile la allah nk amik dia.. sedih ak dgr.... thn ni b4 mco dia meninggal.. lama dia memendam rase
ak kesian la bila org2 tua ckp mcm ni.. tolak tepi pasal politik
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:08 AM | Show all posts
jauh disudut hati iolls...iolls masih sayangkan tun sebagai negarawan negara...berehatlah lah tun...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 20-11-2020 04:15 AM
Nnti nk caria citer ni.tq

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bicentennial_Man_(film)

Budget buat filem abt RM400juta. Tp kutipan tak sampai. Coz maybe genre dia tak appeal to the masses. Macam I memang suka karya2 Asimov. I have almost all of his books. And I suka je Robbin Williams and Sam Neill. So I really enjoyed the movie. Banyak pengajaran pun ya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 20-11-2020 07:19 AM
Cuma nak komen, orang jahat memang lambat mati

Hopefully your parents and adik beradik semua umur pendek. And you too better pray lah cepat mati kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 20-11-2020 02:15 AM
I had 600 blogs n 10 books honey.Love reading but depend on situation .

Awesome! Keep on doing what you love.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 20-11-2020 08:19 AM
Cuma nak komen, orang jahat memang lambat mati

Jadi jk esok KO mati SBB ko baik ? Nabi Noh umo 950 tahun Tu jahat ke ???
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 20-11-2020 01:38 AM
Skrg zaman gajet,TV jadikan pembacaan bukan hobi atau priority.Ditmbh stress dgn Covid19 ,sendu  P ...

Bila baca balik komen ni and then komen yang you kata you are an owner of 600 blogs and an author of 10 books, teringat pula kat Meja Bersarang. Eh, Mejar Bersara. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2020 12:50 PM
Awesome! Keep on doing what you love.


But people provoked me .....ignored them .

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2020 12:52 PM
Bila baca balik komen ni and then komen yang you kata you are an owner of 600 blogs and an author  ...

Aku insan biasa SBB Tu X mampu tulis 149 buku atau siap satu buku Lima Hari .......Aku fokus blogging .Nobody know who am I .........Mcm forumer berlagak kompem syurga .BTW ,Aku ontheway pi Neraka .
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 20-11-2020 11:06 AM
arwah nenek ak dulu pun sama... tingat mase ak sekolah menegah sllu lepak umah dia
dia cite kawan ...

Nenek sblh wife dah 98 .Sihat n mampu berjalan  n solat .Ingatan je kdg2 lupa.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 20-11-2020 11:55 AM
Aku insan biasa SBB Tu X mampu tulis 149 buku atau siap satu buku Lima Hari .......Aku fokus blogg ...

Hehehe fahaaaaaammmmm. Blogging pun dapat duit. I punya 2 blog saja pun dapat passive income. Every 3months ambil duit kat western union. I mainly write for other bloggers, 90% American blogs and websites. Freelance 'ghost' writer gitu. Thank goodness for PayPal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 20-11-2020 11:55 AM
Aku insan biasa SBB Tu X mampu tulis 149 buku atau siap satu buku Lima Hari .......Aku fokus blogg ...

ps: say Hello otw to hell ya. Nanti kita join forum bawang bakar kat sana pula.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2020 01:02 PM
ps: say Hello otw to hell ya. Nanti kita join forum bawang bakar kat sana pula.

Forum Cari adalah NERAKA DUNIA ........
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2020 01:01 PM
Hehehe fahaaaaaammmmm. Blogging pun dapat duit. I punya 2 blog saja pun dapat passive income. Ever ...

Alhamdulillah Rezeki ....Blog bisnes plg mudah n cepat berbanding Youtuber .Tak payah nak buat video TikTok raih simpati .Keep rockin !!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2020 01:01 PM
Hehehe fahaaaaaammmmm. Blogging pun dapat duit. I punya 2 blog saja pun dapat passive income. Ever ...

Apa nama blog sis...nak tumpang baca..nak try jd ghostwriter tp xde skill plak...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelab 95 ni rare

nak sampai umur 70 pun bukan perkara normal

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:11 PM GMT+8 , Processed in 0.097990 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list