CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Boomibulat

Atuk 95 sedih dan sunyi,semua rakan-rakan lama sudah meninggal dunia

[Copy link]
Post time 19-11-2020 04:43 PM | Show all posts
Edited by Tinot7 at 19-11-2020 04:50 PM

takpe atuk, jgn bersedih... meh dengaq lagu ni.. catchy dan comey

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:45 PM | Show all posts
perhaps it is time to make peace about everything with everyone .... the clock ticks the time every second .... so make time while you still have the time
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2020 04:47 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 19-11-2020 04:43 PM
takpe atuk, jgn bersedih... meh dengaq lagu ni.. catchy dan comey

x boleh tgk pun..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg Tun rasa tu betul la..org tua2 mmg mcm tu..tambah seorg demi seorg kwn dia dijemput terlebih dahulu. kwn yg susah senang bersama...kongsi segala kisah bersama...x sama dgn kwn baru...bertabah la Tun M.

dan al Fatihah utk arwah Khalid Julong
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:51 PM | Show all posts

iols dah edit...
alaa lagu vodo2 je pon...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 19-11-2020 03:58 PM
faham..rasanya perasaan ni sama mcm bila bff semua dah kawin..kau sorg xkawen lg..sama kot kan

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2020 04:53 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 19-11-2020 04:51 PM
iols dah edit...
alaa lagu vodo2 je pon...

Ingatkan lagu ape..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih lak baca bila dia cakap dia sunyi.. Mak aku selalu mesej aku, klu aku balik kampung, pastu balik kl balik.. Mulalah ckp sunyi x der sapa2 kt umah. Tp skang cucu n cicit dia ada kat sana.. So kurang lah sunyi.. Alhamdulillah mak n ayah aku masih OK, ayah aku dkt 70 pon still boleh bawak kereta laju2.. Maksud aku x slow la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang terasa betul TM sampai buat posting dkt blog.

Umur kita ni pun dah mula terasa sunyi, apatah lagumi yg umur panjang mcm tun
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dtg sorang, pulang nnti pon sorang2. Itu hakikat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:18 PM | Show all posts
manusia bila tidak bertemankan mukjizat akan resah gelisah jiwa
kosong
cuba  bertemankan mukjizat alquran al karim....kan ke lain
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
auntieagony replied at 19-11-2020 03:54 PM
Politics aside, ini mmg perasaan warga emas yg dah lanjut usia, 80 thn ke atas.

Berlaku kpd Alla ...

Betul .Masa muda ramai kwn2 pi pun Sedih .APA LG tua .
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 19-11-2020 03:57 PM
Tak apa, baginda queen Elizabeth ada lagi

Queen dan especially Prince Philips tu pon nmpk naw uzur...ibarat saka jer dok dlm badan...mata jer terkedip2 gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan dengan orang muda

Tapi hati kena muda lah... part tu yang susah kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:34 PM | Show all posts
nazzse replied at 19-11-2020 05:00 PM
Memang terasa betul TM sampai buat posting dkt blog.

Umur kita ni pun dah mula terasa sunyi, apat ...

same lah kadang2 bila waktu malam rasa sunyinya...adakah kita bakal berjodoh (gurau je )
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tun M, berehatlah & berundur dari dunia politik buat selama2 nya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:05 PM | Show all posts
glump replied at 19-11-2020 04:32 PM
Tapi Tun masih ada Tun siti hasmah.org lain mulai merasai seusia 65,Tun hanya kesunyian di usia 90an ...

Ya.. usia panjang dalam keadaan fizikal dan mental yg sihat mmg idaman semua... tapi kalau umur panjang tapi dah sampai menyusahkan org lain terutamanya anak2... emm.. tak maulah,. Minta dijauhkan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aku hidup tak sampai 30 tahun pon sedih teringat zaman kanak2 kawan2 lama sbb tu skrg aku takde kawan baru...aku mmg taknak buat kawan baru..bagi aku jangan bertemu kalau taknak berpisah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sesungguhnya kekayaan harta melimpah ruah yang dia ada skali pun tak dapat tepis kesunyian

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 19-11-2020 09:34 AM
same lah kadang2 bila waktu malam rasa sunyinya...adakah kita bakal berjodoh  (gurau je )

Rajin jitu bergurau...
Klu sunyi tengok bulan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 05:55 PM GMT+8 , Processed in 0.078984 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list