Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
972
View
27
Reply

Brave

[Copy link]

Author: abcdotcom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2020 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Brave ni mmg makan gig ke APA ??? Penat hari2 kena clear
Screenshot_2020-11-19-05-09-19-27.jpg
Screenshot_2020-11-19-05-09-15-39.jpg
Screenshot_2020-11-19-05-08-34-87.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 19-11-2020 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
https://community.brave.com/t/latest-version-of-brave-contains-virus/104656
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
https://support.brave.com/hc/en-us/articles/360040224872-Why-did-my-antivirus-flag-Brave-
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/660310/brave-installation-malware/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Helpppppppppp..............
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan aku je
Brave aku ni bila skrol2 ke bawah kdg dia mcm stuck
kat Chrome herlokkk jah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2020 01:49 PM
ingatkan aku je
Brave aku ni bila skrol2 ke bawah kdg dia mcm stuck
kat Chrome herlokkk jah

Sama la dgn aku...bila jadi mcm tu aku tutup then buka balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun baru kena 2 3 hari lepas. Masuk forum bila nak refresh terus hang.
Aku uninstall dan re-install brave pastu aku guna search engine duckduckgo. Lajuuuuuuu.
Menyampah aku dgn chrome kalau masuk forum cari.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
i pun pakai brave
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2020 01:49 PM
ingatkan aku je
Brave aku ni bila skrol2 ke bawah kdg dia mcm stuck
kat Chrome herlokkk jah

Lah, ingatkan phone aku yg hang... rupanya masalah brave..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu kena, ingatkan masalah line data teruk.
Solutionnya i keluar then masuk balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf nak tny....Brave ni apa?browser ke?search engine ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun ada masalah yg sama.Tiba2 hang tak boleh scroll
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa aku ada bagi list browser yg bagus salah satunya Duck dan Opera
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 19-11-2020 02:09 PM
Aku pun baru kena 2 3 hari lepas. Masuk forum bila nak refresh terus hang.
Aku uninstall dan re-in ...

Masalah Chrome DLL ,iklan pening kepala .Brave ni je slmat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 19-11-2020 04:03 PM
Maaf nak tny....Brave ni apa?browser ke?search engine ke?

Apps mcm Chrome ,Firefox etc .
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 19-11-2020 08:03 AM
Maaf nak tny....Brave ni apa?browser ke?search engine ke?

Mcm google chrome, lepas guna brave tak serabut dah nk hadap iklan kiri,kanan,atas, bawah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai opera je hehehe...lg senang aku rasa sbb walau kita tutup dan buat benda lain..benda yg aku layari sebelum tu x tutup...still ditempat sama...cth forum Cari nih la kdg2 aku baca pasal mitos ke citer hantu ke...bila ngantuk aku tutup esok aku sambung... senang xyah cari balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 19-11-2020 05:02 PM
Apps mcm Chrome ,Firefox etc .

Ooooo..thankssssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 19-11-2020 05:47 PM
Mcm google chrome, lepas guna brave tak serabut dah nk hadap iklan kiri,kanan,atas, bawah..

Haaaaa..xde ads ye .nice nice. Guna chrome ads merata..geram je sbb asyik tertekan ads ni..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list