CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: georgezella

Do you have a ringing in your ears? It could be tinnitus!

  [Copy link]
Post time 19-10-2022 10:35 PM | Show all posts
ipes2 replied at 19-10-2022 12:12 AM
Ya.. sian Kwarteng.. terer mamat tu actually nyer.
Ah, Truss ni, kejap lagi out lah dia.
Hunt tu t ...

dah silap langkah dah kwarteng tu, kesian, sat je jd Chancellor. dia 2nd shortest tempoh jd chancellor ni kan. Ha ah, ada tgk Truss siap apologised lg atas mistakes yg dia buat and siap Minister of Defense dia ckp tu cth leadership dan patut bg second chance kt Truss ni. nmpk la MoD dia tu backing, hehehe. yg Labour party (eh, betul kan? Truss Conservative kan?) tu siap mintak election lg. Td sat kat Al Jazeera reported kata Truss refused to resign, saying she's not a quitter tp MPs lain semua dah carik jln nk oust kan dia

den salu klu p travelling for work, mmg psg news je on tv. either BBC, CNN, Sky, ABC, Al Jazeera whatever they have la. mmg on sentiasa till tido bkn apa, hotels kt europe ni ada yg kdg interior dia cam zmn dedulu nye style. so, paham2 je ler bila sensorg tu tp alhamdulillah, i slept fine selalu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2022 10:37 PM | Show all posts
ipes2 replied at 19-10-2022 12:12 AM
Ya.. sian Kwarteng.. terer mamat tu actually nyer.
Ah, Truss ni, kejap lagi out lah dia.
Hunt tu t ...

Lupa lak, Hunt ni i don't really know much about him. nnt la search. but if u know more, share la doc.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2022 10:33 PM | Show all posts
Scheherazade replied at 19-10-2022 10:37 PM
Lupa lak, Hunt ni i don't really know much about him. nnt la search. but if u know more, share la  ...

Sunak dgn Mordaunt lak yg di war war kan
juga Johnson
sy dan ramai lagi, suka Johnson
go Johnson !
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2022 10:36 PM | Show all posts
Scheherazade replied at 19-10-2022 10:35 PM
dah silap langkah dah kwarteng tu, kesian, sat je jd Chancellor. dia 2nd shortest tempoh jd chance ...

ye Truss in a Tory
Boss Labour is Sir Keir Starmer
Starmer ni ada leadership jugak
tapi Jeremy Corbyn dulu lagi bagus sebagai Labour nye boss
tapi ye lah, golongan Yhd tak suka dia dan buat kempen besaran (tgk segment tu dalam al Jazeera.. habis semua org di gam anti-Y oleh mereka)
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.076113 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list