CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: qqOfficial

Drama bersiri : Angkara Cinta tambah ep lg, jadi 115 episod~ gandingan Hun haqe

  [Copy link]
Post time 6-11-2020 04:34 AM | Show all posts
iols malas nak tengok lepas tengok tayangan perdana hari tu...sebab rengsa dengan mulut herot hun haqeem..camne eja nama heshe entah...kalau kat kampung people tu nampak macam sedap jua lah...ermmmm meols kiv heshe dulu yachhh...untuk merqeen piuler, meols tak sampai hati nak fantasi sebab heshe nampak macam budak sekolah lagi...ala2 rasa pedo sesangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2020 07:25 AM | Show all posts
SR4tahun replied at 5-11-2020 06:54 PM
iols nak tgk tapi terauma dgn kejadian tempoh hari....

Trauma yang melanda..
Menikam nikam jiwa..
Selemah ku lemah
Daku berserahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tgk.....!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 10:47 AM | Show all posts
pencintaABC replied at 6-11-2020 03:15 AM
Tak suka gelap yich walaupun #pastisenak

Ya ampooonnn time gelap mana la chuollss prasan itam ke idok..lain la kalu ciknek heollss spesis glow in the dark time gelap gittuhh..bahhahahahha

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 10:51 AM | Show all posts
aku pulak confuse
antara Wanna Ali & Julia Farhana
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 11:10 AM | Show all posts
mesmerize replied at 5-11-2020 10:59 AM
amboi korang berharap dapat menyaksikan beberd meerqen pulak kah .. nanti dah berterbangan jangan na ...

feeling2 je yang kata owhhh geli ... owh my eyesss ... owh my virgin F eyes ..... oh trauma

koserrrr la nokkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 6-11-2020 04:34 AM
iols malas nak tengok lepas tengok tayangan perdana hari tu...sebab rengsa dengan mulut herot hun ha ...

Kannn.. heols x hensem dlm cite angkara ni.. pelik tgok cara dia bercakap..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2020 12:04 PM | Show all posts
Tunan replied at 6-11-2020 03:15 AM
Iols dah tgk full 4 epi
Takda lgsg adegan bromance je
Jgn.harap hahahahaaa

meols saja skodeng utube....rupanya nnti heroin meninggal...

kalo yg pinoy, sedehhh bukan mainn lagi....syahdu syahdannn...

nak tgk camne si hadith 'mimi' omar ni buat babak tu nanti .... heheee...

masa cerita ni tyg kat astro dulu, meols tak tgk plak.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-11-2020 12:17 PM | Show all posts
hyie replied at 6-11-2020 04:34 AM
iols malas nak tengok lepas tengok tayangan perdana hari tu...sebab rengsa dengan mulut herot hun ha ...

meerqeen tu baru 19 tahun yachh...ranumm lagi...

hun tu 22...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I masuj ingatkan literally ada bebird berpasangan. Kecewa iols
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 6-11-2020 12:17 PM
meerqeen tu baru 19 tahun yachh...ranumm lagi...

hun tu 22...

bila ada ulangan heto remaha 2020, baru iols cuba fokus kat meerqeen tu... ohh patutlah.. elok orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Adaptasi memanjang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 6-11-2020 12:04 PM
meols saja skodeng utube....rupanya nnti heroin meninggal...

kalo yg pinoy, sedehhh bukan mainn ...

Hadith buat citer kadang2 cringe sgt. So far dah layan 3-4 drama hadith mimi
Iols prefer mike yg direct banding heols.

#AngkaraCinta ni patut tajuk lain.
Tp mcm tukar sbb kena ikut. Lagu Ost Nana Angkara
Citer ni reunion sgt citer #sweetdreams
Cuma tukar hero heroin je
Mak bapak adik kakak abg semua sama..
Cuma tambah ada syzwan zulkifl.. seram tgk nanti ..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 6-11-2020 12:17 PM
meerqeen tu baru 19 tahun yachh...ranumm lagi...

hun tu 22...

Iols layan mmg sbb ada Meerqeen je
Eyecandy sgt... sesuai la pki baju sekolah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 6-11-2020 01:11 PM
bila ada ulangan heto remaha 2020, baru iols cuba fokus kat meerqeen tu... ohh patutlah.. elok org ...

Dia jawab soalan bunga matahari tu
Mcm.kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgk smpi eps 4 smlm. Tgk pun sebab merqeen, nampak budak decent sgt. Awkward la friendship luqman dgn haqeem ni dah mcm laki bini. Pls la hadith Mimi punya drama selalu out. Cast semua dah okay, tapi too scripted jadi tak best. Apa benda doh nak berkawan pun sampai libat family bagai mcm budak tu tak boleh kwn dgn sape2. Lagi satu, bapak si luqman yg muka mcm laki mira filzah tu siapaa, kayu kayan betul kalau acting. Acting nina juren not bad. Drama ni quiet interesting but too scripted and awkward! Done bebel
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 6-11-2020 01:20 PM
Hadith buat citer kadang2 cringe sgt. So far dah layan 3-4 drama hadith mimi
Iols prefer mike yg  ...

Supposed tajuk Takdir Cinta. Betul, i agree. Mike wayyyy better than hadith
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 6-11-2020 02:58 PM
Dah tgk smpi eps 4 smlm. Tgk pun sebab merqeen, nampak budak decent sgt. Awkward la friendship luqma ...

kembar sgt

  
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 08:09 PM | Show all posts
Aku pulak suka cara Hun cakap dalam cerita ni. Cute gigi dia mcm malu2 nak tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by caca_eric at 7-11-2020 12:22 AM

staf astro ni duk puji2 Meerqeen
patutla dia dpt byk job lepas habis hero remaja
  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:27 PM GMT+8 , Processed in 0.097450 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list