CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: qqOfficial

Drama bersiri : Angkara Cinta tambah ep lg, jadi 115 episod~ gandingan Hun haqe

  [Copy link]
Post time 26-1-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
saaya replied at 26-1-2021 08:07 PM
Semenjak kerja opis ni dan cintanya dibalas oleh Haqeem kan, mmg turn off lah dengan Jijie ni. Haq ...

Memang Haqeem lah yg paling neutral berbanding dgn watak2 lain yg jd mangsa kpd emosi masing2. Dia gak yg paling wise sbb pandai dia deal dgn org2 sekeliling yg mcm2 perangai tu.  Iols ni emo gak bila tgk diorg betul2 in characters . Ada je Haqeem, memang tone down jdnya . Kena la character Haqeem ni dgn Merqeen. Mula2 igt mcm slh character sbb mcm tak in sgt Hun as Luqman & Merqeen as Haqeem. Lama2 br nampak stp character ni develop.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 26-1-2021 08:06 PM
plot twist verangannn drpd meols : ...layannn dan imaginekan.....  ...

Amboih kaka.. Walaupun plot twist, iols menanti dgn penuh debaran sambungannya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
saaya replied at 26-1-2021 07:38 PM
Please uols. Ai tak nak Haqeem dengan Jijie yang super gedik dan kuat jeles tu. Barangan terpakai  ...

tulah memula npk sweet sangat couple ni,tapi sekrg npk lain jijie tu..menyampah ai tgk jijie sekrg..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 26-1-2021 08:06 PM
plot twist verangannn drpd meols : ...layannn dan imaginekan.....  ...

wow,cam best je!jeng jeng jeng..haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
teenta_maya replied at 26-1-2021 08:34 PM
Memang Haqeem lah yg paling neutral berbanding dgn watak2 lain yg jd mangsa kpd emosi masing2. Dia ...

Memang setiap kali Haqeem muncul, kurang sikit rasa sakit hati. Tapi bila dia dengan Jijie, menyampah ampun tak boleh bawak bincang. Hahhaaaaa... Mesti uols terbiasa tengok Hun watak sweet boy kan mcm dlm Kampung People kan? Walaupun Ai tak tengok Kampung People tapi tahu lah perwatakan Hun yg sweet dalam tu... Meerqeen ni pun Ai tak pernah tengok dia berlakon(1st drama bersiri pun kan) jd Ai okay2 je dengan pemilihan character tu. Cuma Ai harap Hun boleh kurangkan jeritan tu. Mungkin ada cara lain selain menjerit utk buat watak dia nampak bengis tu kan? So far lakonan masing2 okay jah. Sbb tu Ai mampu layan drama ni drp awal sampai skarang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kpoplovers replied at 26-1-2021 08:42 PM
tulah memula npk sweet sangat couple ni,tapi sekrg npk lain jijie tu..menyampah ai tgk jijie sekrg ...

Ai tunggu je Jijie kena culik dengan Mokhzan lepas tu masuk gaung dan tak dapat diselamatkan. Hahahaaa... Over sesangat dan gedik ya ampun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
saaya replied at 26-1-2021 08:50 PM
Ai tunggu je Jijie kena culik dengan Mokhzan lepas tu masuk gaung dan tak dapat diselamatkan. Haha ...

ai pun arap camtu u...haha....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
saaya replied at 26-1-2021 08:47 PM
Memang setiap kali Haqeem muncul, kurang sikit rasa sakit hati. Tapi bila dia dengan Jijie, menyam ...

x okay je,tapi mmg hebat lakunan masing2,terutama lakunan  nina juren & hun haqeem....terbaekkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
haha ramainye kat sini menyampah kat jijie.tp i still team jijie sbb die dulu baik je.bila adira datang balik dlm keluarga mariani & mariani pun tergedik nk layan adira mcm menantu padahal sbnrnye die nk gunakan adira untuk rapat balik dgn luqman.lagi jeles la jijie.kira berjaya la director menghitamkan watak jijie.hopefully lepas ni watak jijie x annoying dah & sempoi mcm dulu2.rindu scene time die baik ngan adira
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 26-1-2021 07:54 PM
iols syak cerite ni bkl jd 120 episod tgk dr sambutan hangat penonton

haha klu 120 episod mmg akan tgk eding sje je la.tgk 60++episode pun penting
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 26-1-2021 08:07 PM
last week?..kat ipoh.... ka chuolss...

xpun..i kt shah alam...kota kemuning
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 05:41 PM | Show all posts
soondingie replied at 26-1-2021 05:01 PM
i team haqeem.soft spoken baik hensem.luqman no no.baran gile.hopefully ending haqeem ngan jijie.bia ...

haqeem (meerqeen ) kat luar pun sweet sgt.. tp nakal2 sikit
so takda  masalah kot dia nak bawa watak haqeem tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 05:45 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 26-1-2021 08:06 PM
plot twist verangannn drpd meols : ...layannn dan imaginekan.....  ...

uikssss panjangnya bayangan uolss
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
saaya replied at 26-1-2021 08:47 PM
Memang setiap kali Haqeem muncul, kurang sikit rasa sakit hati. Tapi bila dia dengan Jijie, menyam ...

Betul. 1st notice Hun masa dia jadi Jekfer tu la. Start dari situ minat tengok dia. Kes bebird tu put aside la kan sebab mmg tak tgk pun video xx tu. Kang dr minat jadi tak suka . Merqeen pun ok la jadi Haqeem ni. Suit his personality. The best drama so far utk layan tengok petang-petang. Takde unsur-unsur kayangan yg annoying. Relatable gak dgn life rkyt marhein.Bijak director and team dia pilih pelakon. Awal-awal dulu tak follow sangat. But now memang tak miss tengok sebab curious dgn plot cerita. Katanya adaptasi dari drama Filipina kan? So far memang follow sebijik dr cerita asal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
teenta_maya replied at 28-1-2021 06:58 PM
Betul. 1st notice Hun masa dia jadi Jekfer tu la. Start dari situ minat tengok dia. Kes bebird tu  ...

Hahaaa, tak dinafikan ramai tertarik dengan Hun sebab Jekfer kan. Ai tak layan Jekfer jadi Ai tak terjebak lah. Lepas tu watak Luqman pulak super annoying jd Ai lagilah tak terjebak. Hehehee... Tp drama2 melayu ni mmg perlukan pelapis seperti Hun dan Meerqeen. Ai tak layan dah drama2 kayangan selain terlampau kayangan, Ai rasa pelakon2 pun muka sama, watak sama, jd membosankan dimata Ai. Sbb tu Ai tertarik tgk AC ni, pemilihan pelakon2 utama sangat berani untuk genre kekeluargaan yg agak berat macam ni... Awal2 sahaja ikut versi asal. Sekarang ni dah lari jauh dah. Sepatutnya sekarang ni mungkin Luqman dan Adira dah bercerai dan Adira dalam proses nak kahwin dengan Haqeem. Dalam versi asal, Adira masih cintakan Haqeem lagi. Haqeem pun tak ada nak manja2 gedik dengan Jijie.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
msti xde spe perasan hun dlm cari aku disyurga kan.. sbb ms tu dia nmpk tua ok.. ms kg people pun nmpk mcm so so je.. tp dlm cite angkara ni.. nmpk hemsem mgkin sbb rambut pendek kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-2-2021 05:06 PM | Show all posts
saaya replied at 28-1-2021 11:34 AM
Hahaaa, tak dinafikan ramai tertarik dengan Hun sebab Jekfer kan. Ai tak layan Jekfer jadi Ai tak  ...

takpelahh chuols kalo tak ikut versi asal... kira versi malaysia laa...boleh kita as penonton buat perbandingan... hehee..maybe dah dpt keizinan produksi tayong dalawa utk ubah jalan cerita.. sbb ada sesetengah penerbit drama, kalo produser/negara lain beli...diorg taknak ubah jalan cerita kena ikut at least 90%...

ada yg pula yg just ambil plot dan sinopsis je.... jalan cerita/lakon layar/naratif ikut budaya negeara tersebut....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2021 05:09 PM | Show all posts
nordin84 replied at 1-2-2021 02:50 AM
msti xde spe perasan hun dlm cari aku disyurga kan.. sbb ms tu dia nmpk tua ok.. ms kg people pun nm ...

perasan jahhh..masa tu rambut heols color2 lagi...kalo tak silap.. hahaaa..

sbb dlm CADS, heols pakai cermin mata khensss, then body heols agak besar bulk sedap... hehehee....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2021 05:10 PM | Show all posts
compare hun masa drama CADS, seindah 7 warna pelangi ..even masa the gadis dgn kampung people...dgn drama AC...macam 2 org yg berbezaaa jahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 1-2-2021 05:10 PM
compare hun masa drama CADS, seindah 7 warna pelangi ..even masa the gadis dgn kampung people...dgn  ...

kannn, dia pandai menchameleon kan wajah dia mcm fadlan hazim, jena nik.. xde la rupe serupa jah setiap drama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:20 AM GMT+8 , Processed in 0.095972 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list