CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: qqOfficial

Drama bersiri : Angkara Cinta tambah ep lg, jadi 115 episod~ gandingan Hun haqe

  [Copy link]
 Author| Post time 29-11-2020 03:59 AM | Show all posts
rosannazmia replied at 28-11-2020 04:10 AM
Ok, seriously xtahu ade 135 eps drama melayu? Opah ke chuols? Maklumlah hakak generasi tgk drama m ...

Hehee...

KLo ikutkan Gerak khas ...drama episod paling lama...rasanyaa dah cecah 500++ episod kot....dr zamn meols kecik lgi....ahakzzz...

Sembilu the series pun ...almost 198 episod.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 29-11-2020 03:59 AM
Hehee...

KLo ikutkan Gerak khas ...drama episod paling lama...rasanyaa dah cecah 500++ episod k ...

Nampak sgt ler hakak ni tak mengikuti drama melayu.. Tp dpt laki antu drama melayu.. Huhuhu.. Camnooo tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 09:01 AM | Show all posts
qqOfficial replied at 29-11-2020 03:59 AM
Hehee...

KLo ikutkan Gerak khas ...drama episod paling lama...rasanyaa dah cecah 500++ episod k ...

GERAK KHAS musim terakhir akan tayang kat MPB melalui TV3, bukannya kat RTM Teman Setia Anda.. Lagi bagus kalau kekal kat RTM tapi jangan TV2..

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 11:12 PM | Show all posts
Fify_pipot replied at 28-11-2020 11:43 PM
X sabar nk tunggu next week..even tgk trailer menyedihkan..apa lah nasib family haqeem nnt lps razla ...

razlan mati ke nanti...alaaa..iols x la suka dia..tapi mcm dah xde muka lain nak jadi bapak org kaya kaya ni..asyik  la dia ni..ihihhi
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Team haqeem sbb cainis look
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Team luqman,psl hensem cam artis kpop...gittew..x sabar nak tengok cite ni petang kol 6..cam razlan bapa luq,aqeem kena tembak dgn remy..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bertukar tukar team tp minggu ni team Luqman sebab masa dia jerkah tu aku terkejut haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2020 06:36 PM | Show all posts
Edited by qqOfficial at 30-11-2020 06:38 PM
Kpoplovers replied at 30-11-2020 11:41 AM
Team luqman,psl hensem cam artis kpop...gittew..x sabar nak tengok cite ni petang kol 6..cam razlan  ...

rasanyaa bukan remy tembak tp leo (alif hadi) Atau kwn dia seorang lagi tu... apa ke nama wataknyaaaaa...sbb penembak tu ada belakang remy..masa remy terkejut nama dia kena panggil...sbb masa tu dia face to face dgn razlan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2020 06:25 PM | Show all posts
Luqman anak Mariani juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:14 PM | Show all posts
Edited by caca_eric at 1-12-2020 08:28 PM
EvieWanKenobi replied at 1-12-2020 06:25 PM
Luqman anak Mariani juga ke?

luqman anak Indah

tp Mariani mmg lahirkan anak kembar (sorg mati)..

kalau ikut logik.. luqman tu mmg anak Mariani.. tp diorg tak pernah kenal & berhubung pun..

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 1-12-2020 08:14 PM
luqman anak Indah

tp Mariani mmg lahirkan anak kembar (sorg mati)..

tulah.. duk rasa Luqman macam anak Mariani je..

dah la tarikh lahir sama..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:31 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 1-12-2020 08:19 PM
tulah.. duk rasa Luqman macam anak Mariani je..

dah la tarikh lahir sama..

ai teringin nak tau sapa yg patut bawak watak Luqman.. pada mula2nya.. HunHaqeem patut jaadi Haqeem..
pastu.. pelakon tu tak dpt jd Luqman..
HunHaqeem jadi Luqman.. then.. diorg cari Meerqeen ganti jd Haqeem..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2020 06:22 AM | Show all posts
Amacam minggu sedih yg berlalu.....sedihhh kaa bagi chuols....

Minggu depan luq plak kena culik.....

Trivia : scene2 luq kena culik shootingnya baru buat last month lokasi di balai polis jalan lama gombak..... hehehh....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2020 06:22 AM | Show all posts
caca_eric replied at 1-12-2020 08:31 PM
ai teringin nak tau sapa yg patut bawak watak Luqman.. pada mula2nya.. HunHaqeem patut jaadi Haqee ...

Serius mehhh....

Kabarnyaaa episod makin bertambah jd 90 episod angkara cinta ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
meols harapkan haqeem dengan adira. jiji dengan luqman. tapi sampai 90 episod plak katenye kan. makin macam macam cite la bole jadik. sememangnya meols team haqeem ya.. walaupun heols baru, lakonannya ok gitu. anyway, angkara cinta ni adaptasi drama mana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2020 12:59 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 6-12-2020 06:22 AM
Serius mehhh....

Kabarnyaaa episod makin bertambah jd 90 episod angkara cinta ni...

banyak nya matila..
90 epi
citer ni rating tinggi eh? sbb tu nak sambung 90 epi

padahal si Nina Juren, Nas, Yuna & Roy azman nak shooting SweetDreams2 Januari ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2020 01:01 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 6-12-2020 06:22 AM
Amacam minggu sedih yg berlalu.....sedihhh kaa bagi chuols....

Minggu depan luq plak kena culik.. ...

diorg jadi SB ke..
mcm takut2 lagi ambush penjenayah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2020 01:03 PM | Show all posts
sayangselasih replied at 6-12-2020 06:40 AM
meols harapkan haqeem dengan adira. jiji dengan luqman. tapi sampai 90 episod plak katenye kan. maki ...

adaptasi drama pino Two of Us
panjang sgt.. Haqeem akan kawin dgn Adira.. tp taktaula.. nampak diorg pakai baju pengantin songket hari tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2020 02:10 PM | Show all posts
caca_eric replied at 7-12-2020 12:59 PM
banyak nya matila..
90 epi
citer ni rating tinggi eh? sbb tu nak sambung 90 epi

Kabarnyaa rating tinggi tu yg sambung lagi 20 episod.... hahaa mujur tak sampai 100 episod....
Kalo cerita asal two of us tu rasanya 100 lebih episod....


Oo..sweet dreams sambung 2nd season ke... best2... meols suka cerita tu jugak.... harap PU azman dah kawin dgn nina juren... ahakzz

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2020 02:12 PM | Show all posts
Cuma pelik si jiji tu bgtau hari tu rumah dia (flat) tu org lain dah sewa...so dia kena tumpang rumah haqim sekeluarga.

Tp ada beberapa babak macam jiji dr tingkat atas... macam duduk rumah lain.....hehehhh
.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.089470 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list