CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: qqOfficial

Drama bersiri : Angkara Cinta tambah ep lg, jadi 115 episod~ gandingan Hun haqe

  [Copy link]
Post time 24-11-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 24-11-2020 08:10 AM
Khenss...scene luq p serang akim kat umah baru tu...mmg tak logik camna luq tau umah baru aqim...  ...

Kann...tetiber muncul bapaknya yg kononnya ada instinct anaknya luq kat mana...padahal sejak bila la anak dia tahu umah yg dia belikan tu...seram kelakar sgt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2020 01:16 PM | Show all posts
tak best langsung especialy heroin dia yg feeling produksi emak sendiri hahahahahha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2020 02:49 PM | Show all posts
kelapaparut replied at 23-11-2020 08:26 PM
omg..iols menanti dgn penuh debar episode iteww

episodnyaaa dah lepas chuolsss...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jugak berdua ni berlakon and Merqeen pun tak kayu. Drama ni si Hun tu asyik mengamuk ja kiranya macam sisi baru jugakla selalu tengok dia berlakon sweet ja as Jekfer tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaeklah cite ni...tema kekeluargaan,pelakun pun hebat2,x kayu w/pun baru..kagum sangat tgk lakunan hun haqeem,woww,hebattt..dahlah muka ala2 kpop...
..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2020 03:14 PM | Show all posts
r0sie replied at 25-11-2020 06:57 PM
Best jugak berdua ni berlakon and Merqeen pun tak kayu. Drama ni si Hun tu asyik mengamuk ja kiranya ...

Not bad juaa heols carry watak pemarah macam tu... meols pulak emosi macam nak tampar je dia.... hahaaa...kalo dia start mengamuk2 tu....ahakzz
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 26-11-2020 03:14 PM
Not bad juaa heols carry watak pemarah macam tu... meols pulak emosi macam nak tampar je dia.... h ...

Luqman berang ikut perangai emaknya.. Hakeem pulok ikut perangai emak dia... mcm dah byk terurai kisah Luqman dan Hakeem ni, baru epi ke 17... apa yg nak d cover sehingga epi 70 tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 26-11-2020 03:46 PM
Luqman berang ikut perangai emaknya.. Hakeem pulok ikut perangai emak dia... mcm dah byk terurai k ...

Hahaa... byk lagi kisah lepas ni...

Kalo ikut kisah original ... si bapak diorg akan mati kena tembak dgn perompak, mak adira meninggal juga masa bersalin adik adira, adira pun akan meninggal juga nnti

Dino akan join geng gengster...mak milah kena culik....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-11-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaa...terbaiklahh si jekfer ni mengamukkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita ni i sakit hati tgk nenek luqman n adira..rasa nk picit2 je..nasib la org tua..kalau takkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 06:42 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 26-11-2020 06:08 PM
Hahahaa...terbaiklahh si jekfer ni mengamukkk

citer ni ada scene yg tahapa2
tp pasrah je


rumah Angkara Cinta
https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 26-11-2020 03:14 PM
Not bad juaa heols carry watak pemarah macam tu... meols pulak emosi macam nak tampar je dia.... h ...

Jekfer tampar meja sampai terkejut lah kita yang nengok ni haaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 07:14 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 26-11-2020 06:05 PM
Hahaa... byk lagi kisah lepas ni...

Kalo ikut kisah original ... si bapak diorg akan mati kena  ...

kalau dlm Tayong Dalawa
Adira kahwin dgn Haqeem ek?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2020 04:16 PM | Show all posts
Tunan replied at 26-11-2020 07:14 PM
kalau dlm Tayong Dalawa
Adira kahwin dgn Haqeem ek?

yezza.... siapa ada babak2 18sx gitewhhhhh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2020 04:18 PM | Show all posts
Fify_pipot replied at 26-11-2020 06:33 PM
Cerita ni i sakit hati tgk nenek luqman n adira..rasa nk picit2 je..nasib la org tua..kalau takkk

pelikk laaa juaa khenss.. si nenek adira tu tak suka orang perempuan...sedangkan dia perempuan... apoo??!!!... hahaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki aku kata cite apa ni. Kehe menjerit je semuanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-11-2020 04:34 PM | Show all posts
outcast replied at 27-11-2020 04:26 PM
Laki aku kata cite apa ni. Kehe menjerit je semuanya

haahaaa...dah cenggitu wataknyaaa...

ntahlaa..bg meols ... berjaya je si jekfer ni carry watak pemarah, sikit2 nak marah. sikit2 cemburu buta tak tentu pasal....

pastu, tetiba minta maaf...tp bila org taknak maafkan....dia leh plak main psiko ...jadi pemarah balik.... hahaaaaa...

irl, ada je orang macam tu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 27-11-2020 04:34 PM
haahaaa...dah cenggitu wataknyaaa...

ntahlaa..bg meols ... berjaya je si jekfer ni carry watak  ...

Hahaha .. laki aku stress tgk nina juren
Layan gak cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 24-11-2020 01:16 PM
tak best langsung especialy heroin dia yg feeling produksi emak sendiri hahahahahha

Oh drama ni production mak dia ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2020 07:18 PM | Show all posts
markonahlah replied at 27-11-2020 07:15 PM
Oh drama ni production mak dia ker?

ayooo takdelahhh....cerita ni production mikel ang  punya....huhuuu... tp bukan dia yg direct ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 09:22 AM GMT+8 , Processed in 0.091972 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list