CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: qqOfficial

Drama bersiri : Angkara Cinta tambah ep lg, jadi 115 episod~ gandingan Hun haqe

  [Copy link]
 Author| Post time 11-11-2020 03:29 PM | Show all posts
Tunan replied at 11-11-2020 02:54 PM
Sanggupla meols tengok walau ratus2 epi
Meerqeen comel punya pasal

hun tak comel kahhh chuols??  heheheh..

meols pun layan jahh..lama taklayan series pepanjang..

yg cerita asal ori pinoy, meols tak tgk la plak....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 11-11-2020 03:25 PM
X fhm konsep hero remaja dan dewi remaja skrg. Semua juara malap. Kene tau konsep asal pertandingan  ...

Mostly hero dgn dewi remaja ni,yg menang no 2 ke 3 ke or tak menang langsung yg femes berbanding dgn juara.memang pertandingan untuk cari yg rupa helok je sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2020 04:50 PM | Show all posts
kes jekfer aritu dh senyap je kan

so mmg betul ke dia?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2020 06:05 PM | Show all posts
Akademi keselamatan negara katanyehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2020 06:11 PM | Show all posts
Kalau ade scene Meerqeen atau Jakfer shirtless boleh la tepek video sini ye. Takkan lah 70 episode takde satu pun tease body theyolss.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
X jemu tgk merqeen tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2020 07:52 PM | Show all posts
Dah episod 16

Luqman and haqim dah tau diorg adik beradik....

Family haqim (meerqeen) dah pindah rumah baru


Ehhhh...chuolsszahhhh tgk tak cerita ni....hahaaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2020 07:53 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 11-11-2020 06:11 PM
Kalau ade scene Meerqeen atau Jakfer shirtless boleh la tepek video sini ye. Takkan lah 70 episode t ...

Episod berapa ntah.

.ada babak jekfer shirtless tdo lepas projek dgn jiji....hahaaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 23-11-2020 07:53 PM
Episod berapa ntah.

.ada babak jekfer shirtless tdo lepas projek dgn jiji....hahaaa...

omg..iols menanti dgn penuh debar episode iteww
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 23-11-2020 07:53 PM
Episod berapa ntah.

.ada babak jekfer shirtless tdo lepas projek dgn jiji....hahaaa...

Tlg nyatakan episode brp chuols...nak tgk kat astro go...walaupun dah tgk jakfer dlm video leak itu..nak jugak compare
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tetiap ptg tenggek dpn tv tgk cite ni sambil skipping.. Pandai jgk la dua hero belakon.. Da la dedua helok rupa.. Suka scene hun ngamuk menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 10-11-2020 11:26 AM
perasan tak si hun (luqman kaya) ada 2 mini cooper...satu warna merah...satu silver... huhuuuu

di ...

Iols pon fikir benda sama.. Motip skolah dok bw kete kehulu ke hilir.. Lalu iols anggap dia bdk stpm.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2020 10:02 PM | Show all posts
caca_eric replied at 7-11-2020 12:18 AM
staf astro ni duk puji2 Meerqeen
patutla dia dpt byk job lepas habis hero remaja

aku pun puji Meeqeen pandai dia blakon. Macm dah biasa. Takde nampk kayu pong cam Abam Fatttah mula2 blakon dulu. Sukalah lakonan adik Qeen & Hun. Sesuai jadi adik beradik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 23-11-2020 10:02 PM
aku pun puji Meeqeen pandai dia blakon. Macm dah biasa. Takde nampk kayu pong cam Abam Fatttah mul ...

Meerqeen.mmg dah penah.pegi kelas teater.. tu yg pandai berlakon tu..
Dia ni comel.tp nakal nak.mampus
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 23-11-2020 07:52 PM
Dah episod 16

Luqman and haqim dah tau diorg adik beradik....

Skrip and adegan tak logic di episode 16....
- Indah yg tak tahu dan tak perasan Razlan keluar tanya dengan mak dia, Razlan kat mana.... boleh pulak perasan Razlan balik dengan baju lain. Boleh pulak ada skrip..."tadi you keluar pakai baju lain, kan?"
- Luqman dtg serang akim di rumah baru...rasanya dia mana tahu akim dah berpindah ke rumah baru. Takda skrip/adegan sebagai bukti yg luqman tahu pasal akim and family berpindah ke rumah baru.
- Dah duduk rumah baru pun, org boleh terus ke pintu masuk....pagar rumah sentiasa terbuka or tak berkunci ke? Kalau rumah lama diorg flat tu logic la semua terus ke pintu masuk.



Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:21 AM | Show all posts
qqOfficial replied at 23-11-2020 07:52 PM
Dah episod 16

Luqman and haqim dah tau diorg adik beradik....

ok! ok! aku mengaku aku pon layan citer nehh
aku mcm besalah plak lepas hencam michael ang asik2 buh kamaladli ngan uqasha
so this time dia bawak BBNU aku pejamkan mata lah support gak
as long as bukan kamal ngan uqasha

merqeen helokkkkkkkkkkkkkkkkkk

episode malam tadii rasa nak hentak je si hun haqeem tu
mcm la ko ensem pon hahahhahahhahaaa
sedih la.... ingat ikhlas bekawan
rupanya bila tau adik beradik, heols tak puas hati sbb sama tarap
choiiii sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2020 06:25 AM | Show all posts
MakareyumSuciey replied at 24-11-2020 06:12 AM
Skrip and adegan tak logic di episode 16....
- Indah yg tak tahu dan tak perasan Razlan keluar ta ...

hoi hahahahhaha lawak gile
ko sama ngan laki akak..

akak cakap, just be sensible ngan sinetron
usohle tgk detail2 sgt esp production/skrip mmg ke lauttt
derang bukan ada art director pon... asal boleh je laa
kalo level2 sinetron mmg kena hadap sbg bahan hiburan je

tapi betul gak eh. camne luqman tau umah hakim
mak nyer kan koma
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2020 08:07 AM | Show all posts
pencintaABC replied at 23-11-2020 09:19 PM
Tlg nyatakan episode brp chuols...nak tgk kat astro go...walaupun dah tgk jakfer dlm video leak it ...

Tak silap ep ke 7, 8 atau ke 9...tak silap meols....chek it out....hehee

Masa jiji kerja kelab malam tu....huhuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2020 08:10 AM | Show all posts
MakareyumSuciey replied at 24-11-2020 06:12 AM
Skrip and adegan tak logic di episode 16....
- Indah yg tak tahu dan tak perasan Razlan keluar ta ...

Khenss...scene luq p serang akim kat umah baru tu...mmg tak logik camna luq tau umah baru aqim... then tetiba bapaknya dtg selamatkan.... wahh cam tau je kan luq p situ....

Yg gate terbuka tu... kira ok laa...sbb umah baru khens... kiranyaa diorg tak biasa lagi dok umah teres then ada laman lagi... hehee.. pastu gate jauh sikit....kihkihhh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 24-11-2020 06:25 AM
hoi hahahahhaha lawak gile
ko sama ngan laki akak..


Kann....tetiber serang umah baru akim...hehehe. anyways..betul la kata uols...take it as hiburan...tp logical tu perlu ada utk menampakkan kebijaksanaan script writer dan director iti sendiri ...apa2 pun layan jer..buat2 stock mengisi masa sambil work out.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 02:16 AM GMT+8 , Processed in 0.098082 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list