CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 29971|Reply: 181

Drama bersiri : Angkara Cinta tambah ep lg, jadi 115 episod~ gandingan Hun haqe

  [Copy link]
Post time 5-11-2020 06:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 9-2-2021 09:06 AM










sebuah drama bersiri terbaharu yg ditayang di astro prima (slot tiara) berjudul 'Angkara Cinta' menampilkan pelakon utama Meerqeen dan Hun haqeem serta heroin Wanna Ali..

apakahh kisah cerita Angkara Cinta ini, apakah kisah bromance Meerqeen dan Hunhaqeem sambil terselit seorang heroin...

kisah akrab sepasang kawan yg namanya sama Luqmanul hakim.... tp akhirnyaaaa berbalahhh terulkssss kerana seorang wanita dan kisah silam keluarga memasing..... cliche tak chuolsssssss jalan ceritanya???

apakahhh chuols berharap ada adegan manja2 antara meerqeen dgn hun...seperti usap2 kepala, main2 rambut, kejar mengejar di taman bunga...ehhh di padang bola..main gym sesama sambil membantu satu sama lain masa angkat dumbell..... ahakzzzzz.....ayuhhh mohle berkuntum dpn tv tgk drama ni...






gosipnyaaa :: apakahh bebird meerqeen pula terlepas sangkar selepas ini.... ahakzzzz....dan apa kes beberd hun, dah pulang ke sangkarr ke belom??? ....huhuu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nak tgk tapi terauma dgn kejadian tempoh hari....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekat betul jakferr punya dlm video itewh..cmon merqeen you are next hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 06:59 PM | Show all posts
amboi korang berharap dapat menyaksikan beberd meerqen pulak kah .. nanti dah berterbangan jangan nak "ewww geli, oh my eyes" sangat pulak ya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2020 07:04 PM | Show all posts
SR4tahun replied at 5-11-2020 06:54 PM
iols nak tgk tapi terauma dgn kejadian tempoh hari....

...gitewwwww trauma Elite ...sahngatttt....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2020 07:05 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 5-11-2020 06:56 PM
Pekat betul jakferr punya dlm video itewh..cmon merqeen you are next hehe.

apakahhhh skalaaa kesedapan body jakferr.... hehehhh....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 5-11-2020 07:05 PM
apakahhhh skalaaa kesedapan body jakferr.... hehehhh....

10/10 yich. Ranking leaks ikut selera iolss:
1. Jakfer
2. Deris Khan
3. Julripin
4. Capik belakang ciked
Yang lain mcm pojinewawi, zaquan 2B, bakalan penyedap hajah tak masuk list yich...tersenggol di carta preview MUZIK MUZIK
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Wanna ali ni penyanyi tu ke ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
citer ala2 bl sangat..kalau kat thailand dah ubah storyline ke arah BL..

nak buat cam mana..malaysia....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 5-11-2020 06:56 PM
Pekat betul jakferr punya dlm video itewh..cmon merqeen you are next hehe.

Lama simpan kot.. Tu sekali keluar perghhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 5-11-2020 09:56 PM

Hari ahad aritu lepas GV tertengok cite ni, pastu terperasan muka depa cam seiras.
Pastu rasa cam penah tengok je cite ni bila TT kabo adaptasi pinoy punya siri hurm terus teringat cite Two of Us.
Dulu penah tayang kat astro bella kot lama dahla cite tu.
Kisah 2 beradik nama sama berbapak kan orang yg sama gak. Bapak org amerika kalau tak salah.
Sorang miskin sorang  kaya.
Hero kacak2 gakla Gerald Anderson dgn sorang lagi pelakon yg kening/mulut dia ada parut tu tak ingat plak nama dia tp mix america gak pelakon tu.
Heron si Kim Chiu.
Dalam cite tu depa jadi askar nanti. Hat drama melayu ni xtau la jadi askar ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tengok tapi tak berapa minat cerita dia, tapi uolsss semua dah tahu besar mana kann?? Mana tumpahnya small bird kalau bukan ke sedara mara dan adik beradik. Jadi dah boleh agak dua2 hotdog cocktail ke jumbo atau baby carrot

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2020 09:52 PM
Hari ahad aritu lepas GV tertengok cite ni, pastu terperasan muka depa cam seiras.
Pastu rasa cam p ...

oooo.citer ni ke.. tau2 ada tgk gak aitu.. best.. tp malaysia version ni best ke.. aitu tiru sanay wala haram xbest pon
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 5-11-2020 07:39 PM
10/10 yich. Ranking leaks ikut selera iolss:
1. Jakfer
2. Deris Khan

Bebird ammar bangla yg nalla gila takde dlm Senarai chuollss k?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
puanserama replied at 5-11-2020 09:56 PM
oooo.citer ni ke.. tau2 ada tgk gak aitu.. best.. tp malaysia version ni best ke.. aitu tiru sanay ...

Yup,lama dah cite tu ending dia pun iols dah lupa huhu tp time tu minat la Gerald Anderson selain cite tu suka tengok dia dlm cite Budoy hat dia jd budak autistik kot.
Lama gila dah tak tengok cite pinoy weh ada lagi ke kat Astro and TV3?
Selalu pilem pinoy pun best gak hurm baru tersedar lama gila dah tengok drama n pilem kat tv.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2020 02:45 AM | Show all posts
Suchi replied at 5-11-2020 09:52 PM
Hari ahad aritu lepas GV tertengok cite ni, pastu terperasan muka depa cam seiras.
Pastu rasa cam p ...

Diorg jadi polis rasanyaaa nnti....

Dlm drama pinoy tu ada adegan ehem....ehem...ehem..tak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2020 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi merqeen ni bila bercakap mcm kayu jer.. Aku tgk drama ni pon Sepang seli, kejap tgk kejap x.. Pastu main hp je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
TQ buat benang.puas cari kt benang drama sama

Meerqeen.herlokss .. dahla pandai berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 5-11-2020 09:59 PM
Bebird ammar bangla yg nalla gila takde dlm Senarai chuollss k?

Tak suka gelap yich walaupun #pastisenak
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 6-11-2020 02:45 AM
Diorg jadi polis rasanyaaa nnti....

Dlm drama pinoy tu ada adegan ehem....ehem...ehem..tak... : ...

Iols dah tgk full 4 epi
Takda lgsg adegan bromance je
Jgn.harap hahahahaaa
Dua2 dah syok kat heroin..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 11:43 AM GMT+8 , Processed in 0.091055 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list