CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 28845|Reply: 163

Gosip hujung minggu : Faez Nick (ex Sajat) yg kini bergelar pelakon (pembantu) s

  [Copy link]
Post time 30-10-2020 03:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 31-10-2020 02:29 AM

Chuols kenal tak Faez Nick ni???.....
  







  


jejaka sedap dambaan ponen / wanita masa zaman heols menang Badan Cantik dedulu, yg akhirnya rebah dalam pelukan Sajat (skandalicius seketika).









akhirnya telah bertunang dgn kekasih hati yg namanya Shafeeqa. Shafeeqa ni adalah awek heols juga sebelum heols dgn sajat..huhuu...
...yg mana kabarnyaa heols meninggalkan Shafeeqa ni setelah bekerja dan berskandalicious dgn sajat sehinggalahhh heols rebah dalam pelukan mesra sajat sehinggalah membawa kepada kemalangan yg menimpa 'kapel' ini tidak lama dulu...

macam mana laaa heols ni leh sangkut dgn abang Jat... gosipnya dulu, abg jat tegur heols masa terserempak kat mall, then abg jat offer heols kerja dgn heshe......and the rest...was history between them....aaaagitewhhhh...








then, bila heols bercerai dgn sajat, heols mula menceburi bidang lakonan hasil galakan mak hayam hajah zil dan shumi lua..makanyaaa adalah beberapa drama lakonan heols antaranya Degup Cinta, Pelindung Seorang Puteri, kariah Cak Pong, Papa Segera, Saka Viral....selain menjadi model dan duta perfume...















  



gambar semasa majlis tunang heols dgn shafeeqa :

  

  


  


  


  


  


  


  


....

maka gosipnya.... chuols kenal tak Faez Nick ni???? pernah tgk tak drama lakonan heols ...hehehhh....

tapi sayang belum melekat sbg Artis Baru Lelaki Popular....




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-10-2020 03:29 PM | Show all posts
......

  

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:40 PM | Show all posts
tunang dia masih sanggup ye dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwwws

Yuckss
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoareyus sgt dia nih..
Btw, tunang dia mcm muka Tok Vida versi 20an
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:51 PM | Show all posts
bamjat lg tinggi drpd heol
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunang muka tua.
Sorry.
Paisnik nk kawen sekadar nk tunjuk heols stret ke.
Sbb terserlah sgt kegayahan beliau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:59 PM | Show all posts
abesla kau, tunang kau biasa main belakang.  compem lohong depan belakang dikk.. sabaujelah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2020 04:01 PM | Show all posts
seyeslah tunang dia...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli yang amat
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Persoalannya: tunang dia kenal tak dia tu sapa
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejapppp...adakah Shafeeqa ni org yg sama dgn bff kingcoco? Sbb dlm ig haterz coco ni ada gambo Shafeeqa yg org dok kata muka tua.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangnya nampak lebih berusia..bape gap umur ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:13 PM | Show all posts
muka tunang dia pakai tudung nampak tua. freehair pun slightly 2 years younger dari bertudung
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-10-2020 04:16 PM | Show all posts
djzara81 replied at 30-10-2020 04:10 PM
Kejapppp...adakah Shafeeqa ni org yg sama dgn bff kingcoco? Sbb dlm ig haterz coco ni ada gambo Shaf ...

mohon tepekkk picc itewww chuolss...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-10-2020 04:17 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 30-10-2020 04:13 PM
muka tunang dia pakai tudung nampak tua. freehair pun slightly 2 years younger dari bertudung

perempuan ni ada yg kalau bertudung mmg manissss sweet drpd freehair..

ada pulak kalo free hair lagi cantik drpd bertudung....lagi nampakk muda and seksi... ehhhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kirana_22 replied at 30-10-2020 03:46 PM
Whoareyus sgt dia nih..
Btw, tunang dia mcm muka Tok Vida versi 20an

Hahahahahahahahah adoi hai
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Gud luck la akak.. dia da dapat semburit mesti balik ke sajat dan kawan2 nya..
Pastikan pkai kondom..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 30-10-2020 04:17 PM
perempuan ni ada yg kalau bertudung mmg manissss sweet drpd freehair..

ada pulak kalo free hair ...

Itu spesis emma kembong..freehair lg cantik dr bertudung..in person emma ni trlebih kokesen sket rupa..nampak hot la wlupun digelar adik badik kembong pprt
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan mata aku sorang aje yg nmpak tunang dia muka tua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:57 PM GMT+8 , Processed in 0.108234 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list