Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2153
View
35
Reply

Peminat Mahu Bunga Citra Lestari Dan Aeril Noah Bercinta

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2020 02:05 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang mahu menjodohkan Bunga Citra Lestari dengan Aeril Noah.


Segalanya bermula apabila penyanyi itu berkongsi rasa bahagianya apbila laguMenghapus Jejakmu kerjasamanya dengan Ariel icalonkan dalam Anugerah Muzik Indonesia (AMI) 2020.


Kredit foto: Liputan6


Dalam posting tersebut, Bunga atau lebih mesra dipanggil BCL memberitahu lagu tersebut dicalonlan dalam kategori Karya Produksi Kolaborasi Terbaik AMI 2020.


"Belasan tahun di industri muzik, ini adalah kali pertama aku mula memberanikan diri bertindak menjadi produser bersama Ariel Noah. Dan, gembira sekali rasanya ketika tahu kalau lagu ini dicalonkan sebagai Karya Produksi Kolaborasi Terbaik AMI 2020," tulisnya.


  



Selain ucapan tahniah, beribu peminat berdoa gar BCL disatukan dengan Ariel sebagai pasangan.-CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-10-2020 02:20 PM | Show all posts
habislah diganyang ariel sharon
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:34 PM | Show all posts
Kahwin dgn bekas pelakon porno? Ariel Peterporn?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:18 PM | Show all posts
jgn la bcl ooi.  arwah serap sejuta kali ganda baik dri dia ni.

btw, si ariel ni bkn ke dh kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm BCL sayangkan Ariel ni. Nama anak dia Noah pun ambik dr middle name dia kan. Tapi terlalu awal utk dia bercinta buat masa skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ariel ni crush akak masa zaman diploma dulu. Ya tuhan ensem bangat rasa. Bad boy bad boy sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy: jgn la bcl ooi.  arwah serap sejuta kali ganda baik dri dia ni.btw, si ariel ni bkn ke dh kawin?

dah lama cerai dgn sarah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol
Sorry to say la
Ariel bkn teruk mana pun
Just bcoz video leaked jer pun

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:47 PM | Show all posts
imthegirl replied at 30-10-2020 04:16 PM
Ariel ni crush akak masa zaman diploma dulu. Ya tuhan ensem bangat rasa. Bad boy bad boy sikit.

sama la..time lagu peterpan mungkin nanti iollss tingkatan 4 time tu gigih kumpul majalah kalau ada poster grup dia ni..merembessshh

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bad boy dambaan wanite{:run{:run
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
takde calon semenggah sikit ke? dahla ad video lucah bersepah. mmg tk tahan lama la oi. jauh bagus arwah tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 09:33 PM | Show all posts
teringat kembali aksi luna di doggy ariel
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidaaaaakkkkkkk. Ariel milik gueeeee
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pyhlerrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols lg suka kalau Ariel getback dgan Luna Maya... luna tu nmpak sgat x move on dgan ariel compare dgan laki syahrini
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98: Nampak mcm BCL sayangkan Ariel ni. Nama anak dia Noah pun ambik dr middle name dia kan. Tapi terlalu awal utk dia bercinta buat masa skrg.

Sayang sebagai apa? Kawan?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak banding dgn ashraf memang susah nak cari ganti. Ariel ni dulu hensem sekarang nampak tua sikit
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 30-10-2020 10:38 PM
Iols lg suka kalau Ariel getback dgan Luna Maya... luna tu nmpak sgat x move on dgan ariel compare d ...

Eh bukan ke luna nak kawen dgn abam sofa merah ke
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 30-10-2020 10:04 PM
Kalau nak banding dgn ashraf memang susah nak cari ganti. Ariel ni dulu hensem sekarang nampak tua s ...

Setuju. Asyraf susah dicari gantinya
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 30-10-2020 04:47 PM
sama la..time lagu peterpan mungkin nanti iollss tingkatan 4 time tu gigih kumpul majalah kalau ad ...

Zaman lagu tu si Ariel ni handsome wangi je...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list