Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1371
View
19
Reply

'Hologram Bapa Dari Syurga' Hadiah Kanye West Untuk Kim Kardashian

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2020 12:00 PM | Show all posts |Read mode
Bintang realiti Kim Kardashian meluahkan rasa terharu terhadap pemberian suaminya, Kanye West sempena ulang tahun ke-40.




Kredit foto: IG




Hadiah itu berupa pesanan hologram daripada mendiang bapanya  iaitu Robert Kardashian.


Menerusi laman sosialnya, Kim mendakwa hadiah itu merupakan 'kejutan istimewa dari syurga'.

"Hologram dari syurga.

"Untuk hari jadi saya, Kanye memberikan hadiah yang paling bermakna sepanjang hayat. Kejutan istimewa dari syurga, hologram bapa saya.

"Ia kelihatan sangat hidup dan kami menyaksikannya berulang kali, dipenuhi air mata dan emosi.


Kredit foto: IG



"Saya tak boleh menggambarkan betapa ia bermakna buat saya adik-beradik, ibu dan sahabat terdekat.

Terima kasih Kanye untuk ingatan ini yang akan kekal untuk seumur hidup," tulisnya.




  



Robert menerusi hologram itu mengucapkan selamat ulang tahun kepada Kim selain mengimbau kenangan indah antara dia dan Kanye serta meluahkan rasa bangganya terhadap pasangan berkenaan. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-10-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah meolls terus menitis air mata... I pernah mimpi arwah ayah yg islamkan husband (heolls non Muslim)... sedih;(
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:21 PM | Show all posts
makin lama makin mcm african american plak si kim ni. dulu masa muda2 nampak gak muka armenian dia

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:44 PM | Show all posts
Ni macam kes kat Korea tu buat macam tu untuk si ibu yang dah lama kehilangan anak perempuannya
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah rindunya mak aku huhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jadi kat aku... boleh mereng jap kot...  astagfirullah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pun aku tak suka dgn rumah minimalist sheols {:freak

Sorry takde kene mengene dgn topik
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:49 PM | Show all posts
hmm..iollss walaupun nak cmni tpi bila pkir2 seram plak..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Creepy gila kot.
Me'ols memilih utk tidak, kalau ada org nak belanja meols bende alah ni (ada ke org gila nak belanja tu).
Sbb, akan meninggalkan kesan yg mendalam tau, tgk org yg kita sayang sgt, berckp2 mcm tu. Time will heal everything. Tapi bila di refresh2 kan gini, bila nak heal nya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik Kim ni kenapa la ubah sana sini. Walaupon ramai benci sheol, i adore dgn dia kuat mental minah ni. Scary dgr dia cerita kena rompak tu. but i xsuka apa yg laki dia buat pd taytay.

Tp nampak suit la kim n kanye
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-10-2020 01:35 AM
Cantik Kim ni kenapa la ubah sana sini. Walaupon ramai benci sheol, i adore dgn dia  kuat menta ...

U cita balik apa laki dia dah buat kat taytay? Iols lupa sudah klu google bahasa omputih, penat nk baca netflix ada kwtk ni kloe hauk sgt kim k dari dlu lawa,
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 31-10-2020 01:50 AM
U cita balik apa laki dia dah buat kat taytay? Iols lupa sudah klu google bahasa omputih, penat nk ...

Masa taytay menang award peoples choice atau kids choice circa 2009/2010. Taytay tgh bg speech, tiba2 kanye naik pentas , ckp selama ni award tu Beyonce je yg menang. Kesian taytay masa tu baru 16/17 thn tiba2 kena mcm tu. mula2 ingatkan Kanye puji, tp dia mcm more xpuas hati taytay menang. Peminat Kanye even worse. Ada 1 konsert Kanye ramai2 shout f*** Taylor

Then in 2013/2014 gaduh lg pasal lagu Kanye. Tu yg taytay hilang kejap setahun. Hands down, both TS n Kanye great artists. Bakat both of them mmg rare. Mana tau lg another 10y, bergabung pulak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 30-10-2020 01:44 PM
Ni macam kes kat Korea tu buat macam tu untuk si ibu yang dah lama kehilangan anak perempuannya

Yang ni sedih menitik air mata masa tengok
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-10-2020 02:08 AM
Masa taytay menang award peoples choice atau kids choice circa 2009/2010. Taytay tgh bg speech ...

Mcm lgu dia la kanye ni heartless haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-10-2020 02:08 AM
Masa taytay menang award peoples choice atau kids choice circa 2009/2010. Taytay tgh bg speech ...

Ohh yg psal award ni i ingat, pas tu ada kan kanye buat vc tetey bugil ramai2 temasuk laki binik ni.. ke i salah org.. klu betul masa tu dh gadoh la kn
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kanye dengan kim ni selalu berbual kenal with each other kan.. yelah laki senang bagi kerete duit or bag tapi bende macam ni kalau dia pernah cerite kat kite baru kita tahu..means mereka punye bonds nampak kuat semoge berkekalan...tibehh
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 11:20 AM | Show all posts
Nice juga buat hologram macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia amik course nk jadi lawyer ke? Ke kaka salah dgr hologram tu ckp td.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Waras time ni Kanye.. dia kn depression teruk. Stay kt umah lain. Sian Kim berusaha menormalkn rumahtangga deols...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 01:40 PM | Show all posts
Nmpk la kanye ni syg giler kt kim..
Walau pn family depa ni mcm penuh dgn drama tapi nampk family depa better lg dari celeb holywood yg bercerai berai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list