Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3358
View
47
Reply

Sebelum Pakai Tudung Hati Zara Zya Tak Tenang, Ada Sahaja Masalah

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2020 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Selepas palai tudung, Zara Zya mengaku yang kehidupannya lebih tenang dan gembira.


Pelakon ini menafikan dia melakukan penghijrahan tersebut kerana mahu berkahwin, sebaliknya ia datang daripada hatinya sendiri.


  


"Kehidupan selepas penghijrahan ini rasa tenang, gembira dan lebih dekat dengan Allah. Sebelum ini saya selalu berfikir kenapa hati tak tenang, ada saja masalah.

Sekarang Allah permudahkan segala urusan," katanya kepada mStar Online.




Foto: IG




Walaupun sudah bertudung namun Zara bersyukur kerana masih menerima banyak tawaran berlakon.


"Rezeki saya memang tak pernah putus. Lepas berhijrah, ramai yang suka.


  



  



"Dapat banyak feedback positif walaupun ada segelintir pihak cakap saya bertudung sebab jual tudung.

"Tapi saya tak kisah apa orang kata." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-10-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mcmana leh start orang amik jadi pelakon ye? Ada sesapa tau x? part yg nama dia naik time LYMA tu I tau dah..I cuma nak tau sapa yg pilih@bwk dia ke industri seni ni? ..kalu ikut rupa mcm biasa2 sgt je..tapi xtau la kot in real life rupa dia outstanding ke..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kirana_22 at 30-10-2020 12:23 PM
exclusive_vvip replied at 30-10-2020 12:13 PM
dia ni mcmana leh start orang amik jadi pelakon ye? Ada sesapa tau x? part yg nama dia naik time LYM ...


Kelakarnya soalan uolss..
Dah nama pelakon, mksudnya memang dia pilih jalan jd pelakonlah. Maybe dia pegi ujibakat, hantar resume semua2 tu.
Pada iols la... Cantik atau tak blkg kira, yg pnting bakat blakon mesti ada. Tengok cam Abil, Nad, Elizad.. Muka idok le persis Ratu Dunia tp masih kategori pelakon gred A...

Hasil google lan iols..
sheols pernah ambik teater di Aswara
Pernah masuk Dewi Remaja 2005
Start dgn jd pelakon tambahan drama sblm LYMA
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dah pakai tudung ni so activiti cat mengecat dinding tu terus stop ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kirana_22 replied at 30-10-2020 12:20 PM
Kelakarnya soalan uolss..
Dah nama pelakon, mksudnya memang dia pilih jalan jd pelakonlah. Mayb ...

hihihi..tapi iols lain sikit, iols prefer tgk pelakon cantik/kacak + pandai berlakon..baru sesuai nak rasa terhibur..hihi..oh, dia ada masuk dewi remaja ke..so in real life mungkin dia lawa la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2020 12:50 PM
hihihi..tapi iols lain sikit, iols prefer tgk pelakon cantik/kacak + pandai berlakon..baru sesuai  ...

Sheols muka melayu dgn kulit tan yg pada iols kategori lawa la jugak..
Manis dipandang..
Cuma org kita ni dh set nak lawa kena putih dulu... haiyo..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:02 PM | Show all posts
kirana_22 replied at 30-10-2020 12:20 PM
Kelakarnya soalan uolss..
Dah nama pelakon, mksudnya memang dia pilih jalan jd pelakonlah. Mayb ...

rupa sgt penting kalau nk jadik artis chuols.. kalau tak penting, tak kan la few pelakon yg katanya A list meroyan sbb tkde org nk amik berlakon ...  pd iols nk jadik artis kena ade pakej, baru boleh tahan lama skit...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 30-10-2020 01:02 PM
rupa sgt penting kalau nk jadik artis chuols.. kalau tak penting, tak kan la few pelakon yg katany ...

Setuju.. Bakat & rupa harus seiring kalau nak survive jd artis Malaysia.. Cumanya kalau rupa biasa2 saja masih boleh digrooming lg jd sedap dipandang.. Tinggal labur duit sikit saja.. Cuma malang bg yg muka sedikit hauk.. Dipandang sepi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:23 PM | Show all posts
betul tu.. alih2 org akan tgk muka yg cantik hensem lawa je..disamping boleh dpt job lebat.. boleh jd duta produk gak... tu kalau tgk retis cantik lg masyuk dr retis yg biasa2 rupanya wlpn dlm level yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2020 12:50 PM
hihihi..tapi iols lain sikit, iols prefer tgk pelakon cantik/kacak + pandai berlakon..baru sesuai  ...

Rasa dia masuk DR tu peringkat pemilihan bulanan je kot.. dulu follow DR x silap 2005 tu zmn Scha.. xde plk nama dia dlm senarai finalis.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari ke thread ke thread acik kepam foremer ni asik mengisahkan rupa artis aje apooo. Acik foremer nI cun sangat kah sampai boleh jadi cover italian vogey?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Zara zya bg iols cantik la jgk...muka kemelayuan..berlakon pun not bad...tp gambr kat atas tu nampak cm terjerut sangat pesen tudungnya....cam x selesa nengoknya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:51 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 30-10-2020 12:45 PM
dah pakai tudung ni so activiti cat mengecat dinding tu terus stop ke mcm mana?

lorrhhhhhh..masih mengecat lagi ke??helokk la tu patut la org speku ex tunang kaki cabut sat nak kentut..

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke kena lawa2 pelakon
Seigt aku zmn 90an aku kecik2 lg time tu
Aku tgk set acik2
Farisya irwayu
Ainina
Lily patra
Ada lgi few plkon drama mmg tk de rupa tp top
Ada je orgamik berlakon..

Sampai aku ckp tk lawa nya diorg
Bila masuk thun 2000+ ramai dh lawa
Mcm abil aku suka muka dia dr dulu
Rita ... Pehtu cikta ..adik dia dn yg latest2
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia dalam cuter seadanya aku. Cantik amat ya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bis bilaaa sejadah nk melekat kat kepala.lutut....
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:38 PM | Show all posts
makadek replied at 30-10-2020 10:32 PM
Ye ke kena lawa2 pelakon
Seigt aku zmn 90an aku kecik2 lg time tu
Aku tgk set acik2

Farisha Irwayu dengan Ainina tu masa muda cantik apaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni seriusly sgt berbakat.. Iolss suke tgk die berlakonnn.. Tp lepas buat veener tu... Iolss xboleh nak tgk die berlakon.. Xbuka mulutt..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-10-2020 12:50 PM
hihihi..tapi iols lain sikit, iols prefer tgk pelakon cantik/kacak + pandai berlakon..baru sesuai  ...

I pon rasa muka dia biaaa sgt2. Blh pulak pegang watak heroin. Elizad ye lawa bg i
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 30-10-2020 01:02 PM
rupa sgt penting kalau nk jadik artis chuols.. kalau tak penting, tak kan la few pelakon yg katany ...

Iyee ker .. jlu cam tu mr bean tak perku hensem pon ..
Lakon takde dialogue pon satu dunia kenal ..

Busak kecik pon kenal
He even a stutter kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list