Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4769
View
66
Reply

Reaksi Teruja Cik B Tengok Diri Sendiri Di TV, Ben Amir & Mira Filzah Nak Berlakon Sekali!

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-10-2020 11:19 AM | Show all posts |Read mode
Episod pertama drama Lelaki Lingkungan Cinta dibintangi Naim Daniel, Shasha Abedul, Ismail Izzani dan Shalma Eliana sudahpun ditayangkan bermula Rabu.


Ramai yang ternanti-nanti di hadapan televisyen (TV) mungkin bukan kerana Naim dan Ismail, sebaliknya tertunggu-tunggu muka Cik B terpampang di TV, kan?








Bukan kita saja, malah tuan punya badan pun teruja melihat diri sendiri di TV.


Dalam perkongsiannya di Twitter, kelihatan rakaman Cik B yang melompat teruja dan malu melihat kelibatnya sendiri di kaca TV.







Ramai warganet memuji reaksi comel anak kepada usahawan terkenal Datuk Seri Vida itu.




Kredit foto: Twitter




Video reaksi Cik B itu turut mendapat perhatian pelakon Ben Amir dan Mira Filzah yang teruja dan berhasrat digandingkan dengan Cik B selepas ini.


Aduhai, comel teruk Cik B ni! Mana tahu lepas ni dapat tawaran berlakon dengan Ben dan Mira pula kan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-10-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Adusss mcm kuntilanak mengilai2. Seram
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kayu tau tak kayu..
Tak pasal aku tidur awal skrg tak lalu nak tengok drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la tu mira basic, kau duduk je la dekat rumah tu diam2 jgn muncul lagi depan khalayak! Puihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bbnu je yg follow drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mengarut gila drama ni tak patut jd drama kt tv dgn pelakon semua sendu. hero remaja dlm ni pn tak mcm hero remaja. kepam dan nampak busuk dah la semua renek
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik bi jd bouncer ke dlm cita tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Boring nya migha perasan cantik nih...  
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:38 PM | Show all posts
tahniah cik babi, you go girl!
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hehe comel je tengok reaksi dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I tgok sbb cikb je. Y lain sume xminat. Walaupun kayu cikb ni blkon tpi i suka dia y bersahaja dan lawak
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kwn i tgk sbb cik b..i tk tgk lg..tp cik bi ni comel la gais...dia mcm funny..tk mcm dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cite ni terrrrrsangat la bbnu tapi i tengok gak semata-mata tgk cik B a.k.a pretty maria hahaha... mmg kayu tp drama ni, i n my dotter x akan miss sbb nak rilex2, x pening pala hotak.. nak pengajaran cari ceramah ustaz, ustazah... jgn cari dlm drama cmni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 retis nk mnjilat org kaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah cik b

Iols tak tgk citer deme ni.

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Oittt malu la tgk terkinja2 cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut tgk reaction cik b macam rikishi
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:11 PM | Show all posts
Sampah nye la gosip.
Takat reply camtu, perlu ke jadi bahan gosip.
SAMPAH sangat Lilrose a.k.a Sepul nih punye thread
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_premierleag at 24-10-2020 02:19 PM

mulai mggu ni setiap Rabu, 9pm:
Geng Urban dan acah2 urban  -  tgk The House Ezurin Khyra at Astrok Ria
Geng BBNU - tgk drama lelaki lingkungan cinta kt TV3
Geng Abah2 kongker remote tv - tgk Bicara Politikonomi kat TV1 dan Rona Sabah pd jam 10pm
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtengok pon.. Tp dh nengok mael toteya the movie.. Ok jugak citernya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list