Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16341
View
280
Reply

Sharifah Husna Kacukan Melayu, Pakistan, Afghanistan, Arab, British, Portugis, Belanda Dan Indonesia

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2020 11:24 AM | Show all posts |Read mode
Sahrifah Husna nak buktikan dirinya ada dalam dunia lakonan bukan hanya bersandarkan pada rupa.


Gadis kacukan Melayu, Pakistan, Afghanistan, Arab, British, Portugis, Belanda dan Indonesia ini enggan dilabel pelakon streotaip dengan hanya sekadar menjual wajah.


Kredit foto: IG




"Saya tidak mahu orang ramai melabelkan saya sebagai pelakon cantik tetapi tidak pandai berlakon... Saya mahu hapuskan stereotaip itu.

"Saya mahu membuktikan pelakon yang mempunyai rupa juga boleh menjadi artis versatil," katanya kepada BH Online.


  



  



Pelakon ini juga merupakan calon kategori Artis Baharu Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33.


Watkanya sebagai Dowena dalam drama Ryan Aralyn nampaknya mendapat reaksi positif.


  



  



Husna juga menerima tawaran daripada Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) melakonkan watak utama dalam drama aksi, Jefri Zain.


Satu persatu kepercayaan diraih membuatkan Husna berusaha untuk memberikan hasil yang terbaik. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-10-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Terlebih kacuk. Tak cantik. Aritu tgk ingatkan ponen
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka2 hafu ni susah nak market unlesss memang herlok betul kejadiannya sampai berdesing khorsani agitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo dh mcm United nations
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated: Terlebih kacuk. Tak cantik. Aritu tgk ingatkan ponen


Hahahahahahha sorry tak tahan nak gelak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene: Apo dh mcm United nations


Hahahaahahah semua nations adaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 23-10-2020 11:26 AM
Apo dh mcm United nations

Hahahaha this is funny
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 23-10-2020 11:25 AM
Terlebih kacuk. Tak cantik. Aritu tgk ingatkan ponen

Ya betul kaka. Mujur dia listkan 8 kacukan je. Kalau 9 iols dah terfikir mak dia main dengan setiap jejan dari 9 negara ni kah sampai 9 kacukan terus hasilnya. Mesti emaknya cantik lagi sebab boleh merasa pelbagai kueh mueh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: Muka2 hafu ni susah nak market unlesss memang herlok betul kejadiannya sampai berdesing khorsani agitu.


Hafu tu aper...?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:30 AM | Show all posts
certain angle nampk cantik....gmbar yang baju biru and last sekali tu...mcm lelaki jadi pompuan..

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:30 AM | Show all posts
Lotsaaaaa mixed gitchuuuu. At least sheols mengaku jua la sheols ada kacuk melayu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah entah kacok dia dari 2-3 benih je tu dia masokkan sekali darah kacok dari moyang dia hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:32 AM | Show all posts
So gosipnye?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
For me cantik la muka dia. Menonjol gituh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:32 AM | Show all posts
Tak cantik mana pun..kalau kacuk 1,2 negara je lagi cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangsa kad pengenalan: Melayu.

Kowserrrrr gegeh beritahu kacukan macam kucing parsi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Xlawa mana...lebih kpd muka Paki berlakon pulak kayu kayan....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
masa dia berlakon citer Aku yg Kau tinggalkan dgn ungku ismail tu, aku pikir sapaaa la perempuan ni, mcm mat saleh tp cakap Melayu  fasih.. rupanya mmg lot of mix..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 23-10-2020 11:30 AM
Hafu tu aper...?

Hafu tu orang jepun punya perkataan memaksudkan (Half) maknanya mixed races gittew kaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya ciptaan Tuhan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list