CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: qqOfficial

SIAPAKAH ANTAGONIS 2020 PILIHAN CARITIZEN : Sila pilih top 20 yachh..!!..hehehh.

  [Copy link]
Post time 23-10-2020 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti saleha dgn liza abdullah-mmg mulut lancang dlm 7hm2 (jarang2 heroin jahat tau tp jd jahat sbb tekanan)
Syazwan zulkifli-bdk tebing(slalu jd jahat citer ape pun best)
Adlin aman ramlie-haruan mkn ank dlm bidadari kiriman Tuhan , watak heols mmg menjadi sgt meluat tgk
Azhan rani-nur 2(penunggang agama)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2020 08:10 AM | Show all posts
Meols nak tunggu Hannah Delisha jadi antagonis dlm drama Cinta Sekali Lagi akan datang nnt.  Nak tgk sheols jadi evil plak.

Sejak bertudung ni cam terminat nak follow minah ni balek.

Buat masa ni... yg terunggul tetaplah si Setad Hamadi-Nur dan Mak Leha - 7hm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 23-10-2020 02:43 AM
Siti saleha dgn liza abdullah-mmg mulut lancang dlm 7hm2 (jarang2 heroin jahat tau tp jd jahat sbb t ...

Adlin tu iols setuju.meluat tgk dia dlm drama tu.haha.lagi2 scene dia gaduh ngan mak dia siap ber kau aku dgn mak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 09:17 AM | Show all posts
Azhan Rani ttp yang paling best
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 09:21 AM | Show all posts
aah rajinnya uolls menaip list nama-nama dan drama2 yang dilakonkan...
tapi sorry... Rain nak response pun tak boleh sebab bukan tengok pun drama2 tu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 10:40 AM | Show all posts
Kebanyakan watak antagonis mcm rampas kekasih biasa je bg aku..

Tapi kalau mcm watak Azhan Rani punya annoying dlm Nur2 tu fuh mmg geram.. hahaha
Penunggang agama sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 10:42 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-10-2020 08:06 PM
antagonis?
kalau antagonis iols pilih setaz hamadi jah...

Meols setuju!!!!

setad madi mmg jilaker!!

Panas hati tengok betapa antagonisnya.

Tp diselangseli skrip dan lirik lagu, jd bertambah minat plak meols dgn setad madi nih..hahahah

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2020 12:11 PM | Show all posts
rain2169 replied at 23-10-2020 09:21 AM
aah rajinnya uolls menaip list nama-nama dan drama2 yang dilakonkan...
tapi sorry... Rain nak respo ...

heheheeee...

macam buat assignment master la plak...

takkan satu drama pun chuols tak pernah tgk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-10-2020 12:15 PM | Show all posts
September14 replied at 22-10-2020 07:12 PM
Rajinnya tt hafal ke apa nma drama pelakon semua tu...

hahahaaa...

mista google ada je kan chuols ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2020 12:16 PM | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 22-10-2020 10:36 PM
masalahnya iols tak tgk citer melayu cmne nak undi..

yekee...

takkanlaa satu pun chuols tak tertengok??  hahaaaa..

lagu melayu chuols follow pulak.... heheee...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 12:18 PM | Show all posts
banyak nya drama melayu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:15 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 23-10-2020 12:16 PM
yekee...

takkanlaa satu pun chuols tak tertengok??  hahaaaa..

kann itu la iols kalo chuols nak tau lagu melayu iols layan tapi citer2 melayu ni serious mmg x layan melainkan citer2 dulu yg legend..
maybe iols lagi berminat dgn industri muzik lebih compare to industri perfileman.. agittchewww


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 22-10-2020 09:18 PM
Watak Sis Ketuk2 dlm drama Manjalara dulu pun best.. watak Sahara kot.. pastu watak sheols jd Oni dl ...

Oni masuk sgt. Cerita JS dulu2 best. Skrg ni too hard
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Temenung replied at 23-10-2020 09:11 AM
Adlin tu iols setuju.meluat tgk dia dlm drama tu.haha.lagi2 scene dia gaduh ngan mak dia siap ber  ...

Adlin berlakon selamba mcm watak sebenar heols je cara bercakap tu haha sabar jela mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols selamanya vote liza abdullah tu
Tengok sheols jadi jahat geram sgt
Mmg terserlah aura jahat bila
pegang watak jahat tu
Dgn mimik muka mulut sheols
Rasa nak baling barang dekat tv
Tp syg pulak tv iols
Berlakon je pun spa suruh tengok
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci ustz hamdiayam pencen 30 hinggek pon dia blh langgan lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2020 09:49 AM | Show all posts
Ai vote Azhan Rani je coz itu je yg ai tau watak antagonis yg wajar dihempuk tv ke kepalanya.

Bukan kaki drama so yg lain tu ai xtau.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 02:19 PM | Show all posts
ada dlm list mcm x cukup jahat.

btw Azhan Rani pilihan ramai setakat ini. mmg jahat sgt dalam drama Nur. penunggang agama!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 06:50 PM | Show all posts
iols suka kalau antagonis cantik tapi jahat giloss hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka Husaini Hussain (pelakon Kelantan), Afendy yg muka tak ensem tu. Power seh diorang.


Mana nama.Sofi Jikan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.206571 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list