CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: qqOfficial

SIAPAKAH ANTAGONIS 2020 PILIHAN CARITIZEN : Sila pilih top 20 yachh..!!..hehehh.

  [Copy link]
 Author| Post time 25-10-2020 08:29 PM | Show all posts
CikAm92 replied at 23-10-2020 01:40 AM
Azrel Ismail pun antagonis dlm Cerita Hati Dhiya selain drpd Zila Bakarin kan? Tp last3 insaf kawin  ...

Oh yer laaa....  heols laa yg rogol azar kan....

Heheeh... tp nama azril ada je dlm list tu cuma terlepas nak mention drama heols cetera tu.... (*tak leh edit plak...)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-10-2020 08:32 PM | Show all posts
sawi_bayam replied at 25-10-2020 07:28 PM
Aku suka Husaini Hussain (pelakon Kelantan), Afendy yg muka tak ensem tu. Power seh diorang.

Ke 3 3 nama tu... tak ngepop ngetop wataknyaa sepanjang tempoh period yg meols mention tu.. even takde drama/filem yg theyols berlakon utk watak antagonis....dlm tempoh tersebut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-10-2020 04:09 PM | Show all posts
Ayuh  mari mengundi poll ini....

huhuuu...

siapakahh yg akan mengungguli Pelakon Antagonis Popular pilhan CARItizen...yachh...!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
satu pn dari drama tu x pernah tgk..tp iols just vote laa berdasarkan citer2 dr forum
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 05:00 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 22-10-2020 09:18 PM
Watak Sis Ketuk2 dlm drama Manjalara dulu pun best.. watak Sahara kot.. pastu watak sheols jd Oni dl ...

bagi aku lak cyst tu betul2 best time dia berlakon cinta si penggali kubur..citer tu best gila yg nasir bilal khan lak ala2 bodoh2 alang..siap beli panadol bagi kat baby demam last2 baby tu mati dia sndri yg tanam baby tu..iollss time tu nangis tau tgok citer tu xpadan iollss skola rendah lagi time citer tu ada kat tv3..


Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 23-10-2020 06:33 PM
Adlin berlakon selamba mcm watak sebenar heols je cara bercakap tu haha sabar jela mak dia

Yup ..nyampah iols ngok adlin dlm cite tu.bab dia ckap nga mak dia tu adus kuang ajor btul.pling win setad hamadi..rsa nk sepak2 jea muka dia.geram btul nga
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 30-10-2020 05:00 PM
bagi aku lak cyst tu betul2 best time dia berlakon cinta si penggali kubur..citer tu best gila yg  ...

Yess.. sis kalau berlakon dgn pengarah lain bagus je.. bila berlakon dgn laki sendiri je jd over.. even watak sheols dlm drama Donut pun best..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2020 03:08 AM | Show all posts
update top 20, siapakah pelakon watak antagonis pilihan chuols....CARItizen...!!!! .....

1. Azhan rani
2. Liza Abdullah
3. Azar Azmi
4. Syazwan Zulkifly
5. Jasmin hamid
6. Adlin Aman Ramlee
7. Nurkhiriah
8. Ain Edruce
9. Zila Bakarin
10. Wafariena Roslan
10. Mimi Lana
10. Fazlina Ahmad Daud
10. Emma Maembong
14. Siti Saleha
14. Namron
16. Faye Kusairi
17. Balkish Semundur Khan
18. kismah Johar
18. Zulhuzaimy
20. Sheila Rusly
20. Fauzi Nawawi

kepada yg belum mengundi..... SILALAH MENGUNDI yachhh...!!!...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2020 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Emma Maembong- cemburu seorang perempuan. seram pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 30-10-2020 08:35 PM
Yess.. sis kalau berlakon dgn pengarah lain bagus je.. bila berlakon dgn laki sendiri je jd over.. ...

Tu la pasey..nk try hard tnjuk kat somi ke tuh??kalu dia berlakon bwh company sndri sume watak2 hauk sheollss pegang..meluat smpai tutopppp tv tau..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 12:22 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 30-10-2020 07:35 PM
Yess.. sis kalau berlakon dgn pengarah lain bagus je.. bila berlakon dgn laki sendiri je jd over.. ...

haah kaknam dalam drama Donut tu rasa nak koyak2 je muka dia
mengata kat kak kaaia skali kak kaaia balik stylo mylo




Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 31-10-2020 12:22 PM
haah kaknam dalam drama Donut tu rasa nak koyak2 je muka dia
mengata kat kak kaaia skali kak k ...


Kan teringat dialog Kak Kaaia.. kat London beg Prada dorang buat g pasar je.. terus Sis kuis2 beg prada sheols masuk tong sampah.. lawak gila.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 10:14 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 31-10-2020 08:24 PM
Kan teringat dialog Kak Kaaia.. kat London beg Prada dorang buat g pasar je.. terus Sis kuis2 be ...

beg coach ye, katanya cashier supermarket je pakai coach
terus dikuis begnya masuk tong smpah
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 10:16 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 31-10-2020 08:24 PM
Kan teringat dialog Kak Kaaia.. kat London beg Prada dorang buat g pasar je.. terus Sis kuis2 be ...

beg coach ye, katanya cashier supermarket je pakai coach
terus dikuis begnya masuk tong smpah

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 31-10-2020 10:16 PM
beg coach ye, katanya cashier supermarket je pakai coach
terus dikuis begnya masuk tong smpah
...

Yer coach... lawak betul dialog tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon yg jadi perampas dalam drama jangan benci cintaku. Lupa pulak nama dia haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-11-2020 02:16 AM | Show all posts
enginelady replied at 1-11-2020 08:45 PM
Pelakon yg jadi perampas dalam drama jangan benci cintaku. Lupa pulak nama dia haha

Niena baharun....

Tu tahun bila tu chuols.... huhuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 12:59 AM | Show all posts
liza plg menjadi part antagonis ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:18 AM GMT+8 , Processed in 0.116102 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list