CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 7466|Reply: 57

SIAPAKAH ANTAGONIS 2020 PILIHAN CARITIZEN : Sila pilih top 20 yachh..!!..hehehh.

  [Copy link]
Post time 22-10-2020 06:28 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 30-10-2020 04:13 PM

hola Chuolssssss,

benang memilih kembali lagi minggu ini dengan :

PELAKON / WATAK ANTAGONIS PILIHAN CARITIZEN

sila pilih TOP 20 yach...siapakah pelakon atau watak antagonis pilihan chuols, ada 80 nama yg disenaraikan merangkumi lakonan mereka bermula penghujung 2019 sehinggalah ke sekarang (Okt 2020) iaitu drama, drama bersiri dan filem. Antagonis mereka adalah 75% drpd keseluruhan watak pelakon-pelakon tersebut dlm sesebuah drama/drama bersiri/filem....

Makanyaaa... siapakah yang bakalan mengungguli kategori ini, ayuh  M A R I M E N G U N D I !!!!

@friedfishsoup

boleh highlightkan benang poll ni....terima kasih...mod ...
Multiple Polls: ( Max 20 choices ), Total 87 Users voted View Voters

Poll is finished

1.43% (8)
0.36% (2)
0.36% (2)
0.89% (5)
0.89% (5)
0.71% (4)
0.71% (4)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.53% (3)
1.60% (9)
2.85% (16)
2.67% (15)
2.32% (13)
2.14% (12)
6.24% (35)
4.10% (23)
0.00% (0)
0.89% (5)
0.89% (5)
10.52% (59)
4.63% (26)
3.57% (20)
3.21% (18)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.53% (3)
1.25% (7)
2.85% (16)
2.67% (15)
1.96% (11)
1.07% (6)
4.28% (24)
2.32% (13)
1.78% (10)
0.36% (2)
0.36% (2)
0.18% (1)
0.00% (0)
0.36% (2)
0.53% (3)
0.18% (1)
3.57% (20)
1.25% (7)
0.18% (1)
1.25% (7)
1.43% (8)
2.67% (15)
1.25% (7)
0.00% (0)
0.36% (2)
0.18% (1)
1.07% (6)
0.00% (0)
0.18% (1)
0.00% (0)
1.78% (10)
0.00% (0)
0.00% (0)
1.60% (9)
0.71% (4)
0.36% (2)
0.53% (3)
0.00% (0)
0.18% (1)
0.00% (0)
0.53% (3)
0.18% (1)
1.43% (8)
0.89% (5)
0.00% (0)
0.36% (2)
1.07% (6)
0.71% (4)
0.71% (4)
1.07% (6)
0.18% (1)
0.71% (4)
0.71% (4)
0.71% (4)
Your User group have no permission to vote

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan ahli politik kah3..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 07:06 PM | Show all posts
antagonis?
kalau antagonis iols pilih setaz hamadi jah...

yang lain2 tu antagonis ke??? tak tahu pulak???
iols ingat lain2 tu sundal jah sebab dok sibuk nak merampas jantan jah...
entah celah mana watak antagonis malaya ni nak berkembang...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajinnya tt hafal ke apa nma drama pelakon semua tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Of coz ustaz madi si azhan rani tu....lagi satu haleeda mazlin...mak mertua mulut puaka dlm citer pelindung seorang puteri tu....dia jenis cakap tak jerit2 tinggi2 sore ke hempas brg ke..tp tutur bicara yg keluar dari mulut dia tu mmg pedas...makan dalam...psycho
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I pilih Mimi anak Madam Mah...

Mamaaaaaaaa... dgn suara manja urban berwajah ulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam banyak2 list tu aku cuma layan kg people je. Yg lain tu haram x pernah nengok. So mcm x valid pulek kalau nak vote
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Medem
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ain dn liza

Pehhh ni mmg senakkk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Azizah Mahzan mana?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Watak Sis Ketuk2 dlm drama Manjalara dulu pun best.. watak Sahara kot.. pastu watak sheols jd Oni dlm drama Enot pun best.. memang menyampah gila tengok..

Tp watak Sis jd Opah Aminah for me nampak terlalu mencuba.. x sampai..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak pilih syazwan zulkifli
Tp dlm citer 7hm2 dia jd baik
Tp kalau dia jadik jahat, ya ampunnnn
Budak tebing tu x byk dgt kejahatan dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Xleh nak vote la sebab dlm list tu 2, 3 drama je yg aku tgk
Xtau sejauh mana jahat watak2 tersebut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2020 10:10 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-10-2020 07:06 PM
antagonis?
kalau antagonis iols pilih setaz hamadi jah...

Halo encik duda...watak sundal nak rampas jantan berapa kerat jahh dlm 80 senarai nama tu...huhuu..

Byk lg watak antagonis dlm senarai tu... mcam watak nurkhiriah dlm nur...huhuu...mak mertua psiko ..heheeh, mak benci anak, mak nak balas dendam dgn kematian anaknya, mak ayah kemaruk dgn ajaran sesat, suami yg rupanya kaki liwat, ketua gangster pangkat nenek, wajah comel tapi bapak ayam, suami pemalas, seorang adik yang sailang tunang abang.... suami kaki pedofilia....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 10:12 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 22-10-2020 10:10 PM
Halo encik duda...watak sundal nak rampas jantan berapa kerat jahh dlm 80 senarai nama tu...huhuu. ...

choiii kaka...
btw watak yang mendominasi antagonis adalah yang ni khenn...

  • sundal berebut jantan/laki orang
  • datin tak suka menantu
  • mak tiri tak suka menantu


choii!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
masalahnya iols tak tgk citer melayu cmne nak undi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2020 10:51 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 22-10-2020 09:18 PM
Watak Sis Ketuk2 dlm drama Manjalara dulu pun best.. watak Sahara kot.. pastu watak sheols jd Oni dl ...

oh yang drama tu serius best kaka dengan licik dan kekejaman cyst etc...back when tv3 actually tayang drama best2...

sampai dekat seratus episod pun masih best
sekarang ni semua nak buat drama dari novel
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 12:14 AM | Show all posts
Iols tk tgk drama melayu. Kalau iols pilih berdasarkn watak irl blh?
iols pilih sis ketuk2
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:40 AM | Show all posts
Azrel Ismail pun antagonis dlm Cerita Hati Dhiya selain drpd Zila Bakarin kan? Tp last3 insaf kawin dgn doktor yg suka abg dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti saleha dgn liza abdullah-mmg mulut lancang dlm 7hm2 (jarang2 heroin jahat tau tp jd jahat sbb tekanan)
Syazwan zulkifli-bdk tebing(slalu jd jahat citer ape pun best)
Adlin aman ramlie-haruan mkn ank dlm bidadari kiriman Tuhan , watak heols mmg menjadi sgt meluat tgk
Azhan rani-nur 2(penunggang agama)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 10:46 AM GMT+8 , Processed in 0.109887 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list