Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13274
View
132
Reply

Pose Pegang Payudara, Ramai Suruh Shaheizy Sam Padam Gambar Isteri!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2020 11:30 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG


Selesai kuarantin 14 hari, Shaheizy Sam memulakan rutin hariannya seperti biasa.


Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik gambar terkini bersama isterinya, memaklumkan mereka sedang menyediakan content baru untuk saluran YouTube, SamTillaTV.


"Satu hal plak nak kena melayan diaorg ni shoot utk youtube. Content apa korang rasa ni?" tulisnya.


  



Namun gambar yang dikongsi itu mendapat reaksi yang bercampur-baur oleh netzien.


Mana tidaknya, Syatilla seolah-olah sedang memegang payudara dan ini menimbulkan rasa kurang senang mereka yang melihatnya.


Di ruangan komen, ramai yang menganggap gambar tersebut agak keterlaluan.


  



  



Mereka juga menasihatkan supaya Sam memadamkan gambar tersebut.


Bagaimanapun sampai sekarang gambar tersebut masih ada dan Sam nampaknya tidak mempedulikan apa yang dikata oleh netizen.


Adakah ini cubaan untuk sengaja mencetuskan kontroversi dan menarik perhatian ramai demi menaikkan view di YouTube? -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-10-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sam dh blh berlakon dgn aflin shauki jd adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejinya mata netijen
kero sangat
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Eewwww.... betulla jodoh n Allah dah set kn perfect..yg busukkk untuk yg busukkk okey..#pprtmuch
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:50 AM | Show all posts
kekadang tak harap pun dedepa ni dengar cakap fans, sbb fans pun kekadang mengada semua nak ikut cakap kau. tapi sam, certain bendabila melibatkan maruah, have some pride.
gamba tu mmg agak memalukan juga. imagine sam nanti anak kau besar,
kawan dia google jumpa plak gamba ni, "weh ni mak kau ke, wowee mengancam aumm"

hmm

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
X ada org nk cerita ke yg dia ni xkuarantin bebetul? Dkt fb kecoh ramai nampak kapel ni dkt genting on 3/10. Habis kuarantin 13/10
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bilaaaa plak aku jdi fanss..gigih benor diorg ni sam tu selesa gemok camtu eh..tk hot langsung
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa awal tgk gambar tu pun ternmpak sumtin wrong.. tapi bila tgk kali ke 2, rase ok je.. ikut ler mata masing2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu. Sawang utk sawang
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai betul dorang ni. Rempits dan rempits.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke buahnya, cam padang je {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tercari cari dr td mana bonggolan teteknya si satilah..mcm xda je
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-10-2020 11:53 AM
X ada org nk cerita ke yg dia ni xkuarantin bebetul? Dkt fb kecoh ramai nampak kapel ni dkt genting  ...

Siyes aaa?? Bodoh punya kepam rempit.. kau boleh sesenang hati naik genting pastu fefeeling kuarantin penuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Murahannya diz kapel..nampak kepam pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 17-10-2020 12:20 PM
Siyes aaa?? Bodoh punya kepam rempit.. kau boleh sesenang hati naik genting pastu fefeeling kuaran ...

Ye uols. Syg betul i xsempat screenshot sbb i ingat kalau dah smpai ke fb, mesti porumer dah bukak dlu cerita ni. Kecoh jugak sbb they all announce habis kuarantin 13/10, lepas tu ramai ckp terserempak laki bini ni dkt genting. To be specific dkt burger n lobster . Selfish much
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-10-2020 11:53 AM
X ada org nk cerita ke yg dia ni xkuarantin bebetul? Dkt fb kecoh ramai nampak kapel ni dkt genting  ...

Tu la..dia x kuanrantin kan..ada yg jumpa kat burger n lobster genting 3/10 baru ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
alaaa tak luak pun ketet besar taik kucing je
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 17-10-2020 12:35 PM
Tu la..dia x kuanrantin kan..ada yg jumpa kat burger n lobster genting 3/10 baru ni...

Haah uols. I rasa elok la klau TT tukar tajuk. I xpuas hati dgn org2 bodoh mcm ni. Siapa yg jd agent laki bini ni dabel triple bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-10-2020 12:36 PM
Haah uols. I rasa elok la klau TT tukar tajuk. I xpuas hati dgn org2 bodoh mcm ni. Siapa yg jd age ...

Iols pun tunggu benang tu..masalahnya bukan sorang yg jumpe dia ada 2,3 org lagi..nape la perangai makin menjadi2 ..heran btoi
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
acik bong mohtar vs samdawan, akak rasa samdawan lagi kepam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list